iwa63 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witamy niedzielnie Fotki superowe aż wakacjami zaleciało Cocuś oczywiście też a o banerku to już nie wspomnę (cudo) Quote
Yoko2009 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A my dzisiaj po galeriach biegamy i wszystkich na dużo fotek zapraszamy:):) Quote
Nati28 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Witamy wszystkich :loveu: laurin napisał(a):Witam :) Banerek superaśny :) sama robiłaś? Nie. Ja nie jestem taka zdolna ;) Quote
chrupcia Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Cześć Nati:) dawno mnie tu nie było, Coco sliczny jest:) jestem za zlotem, tylko mnie by chyba i tak nie było...:( Quote
laurin Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Nati28 napisał(a): Nie. Ja nie jestem taka zdolna ;) A można dostać cynk kto taki zdolny:razz: to może też się tam zgłoszę ;) Cześć wieczornie :multi: Quote
Juustii Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Witamy się ślicznie ;) i czekamy na jakieś nowe zdj Cocusia ;) Quote
Nati28 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Pegaza napisał(a):A Cocolinki to juz o nas zapomnieli:( Nie zapomnielismy ale ja taka zalatana, teraz zaliczenia sie zaczynaja i tylko latam miedzy domem, a uczelnia i jeszcze praca :roll: Quote
*kleo* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nati28 napisał(a):Nie zapomnielismy ale ja taka zalatana, teraz zaliczenia sie zaczynaja i tylko latam miedzy domem, a uczelnia i jeszcze praca :roll: Taaa, ja też latam w te i wewte. I klamki całuję, bo wszyscy latają i ciężko zastać kogokolwiek... Quote
megi82 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 kochana wpadam z rewizyta biedna-zalatana,tylko pomału lataj a jak juz wylatasz się to daj jakies foteczki swego szkraba Quote
dysia-u Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 cześć Nati. wpadłam się przywitac bo chwile u was nie byłam Quote
FREDZIU Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cześć Cocusie, juz chciałam sie żalić, że o nas zapomnialaś:-(, ale czytam, że masz sesje- no to Cię usprawiedliwia:lol:, ale jak będziesz bardziej czasowa to chyba do nas wpadniesz? Fotki z nad morza super, masz fajnie:lol: U nas tez sa fotki!!! Quote
Borówka16 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cześć :multi: No i jak z tym zlotem naszym :diabloti: ? Quote
Yoko2009 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cześć Sąsiadeczko jak tam sesja???? Jak tak słoneczko świeci jak dzisiaj to chyba uczyć się nie chce:) Powodzenia na egzaminach Quote
dysia-u Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 cześć Nati , wpadłam się przywitać ale i poradzić. Ale ciebie nie ma !!! buuuu Quote
Nati28 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Jestem dziwczyny, dopiero przed chwila z pracy wrocilam a wczesniej na uczelni bylam, jestem padnieta. Jeszcze mialam dzisisj takiego yorka do strzyzenia co wszystko gryzl (grzebien, nozyczki, maszynke itd) ;) zycze milego wieczorku :) Quote
Princess_York Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja też bym była padnięta :evil_lol: ;) . A Yorki to podobno takie malutkie świętoszki :diabloti: . Quote
*kleo* Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nati28 napisał(a):Jeszcze mialam dzisisj takiego yorka do strzyzenia co wszystko gryzl (grzebien, nozyczki, maszynke itd) ;) zycze milego wieczorku :) Znamy takie, ojjj znamy... nie zazdroszczę. Quote
Nati28 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 *kleo* napisał(a):Znamy takie, ojjj znamy... nie zazdroszczę. Na szczescie nie czesto mam takie stworki ;) moj palec tez dzisiaj ucierpial ale nie za mocno :evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nati potrzebuje twojej rady odnośnie maszynki dla tych naszych gryzoni. Ty masz z tym dużo do czynienia i napewno coś polecisz. Dla yorka i spaniela. Taka "dwa w jednym" hihi. Każdy z moich psiaków aż prosi się juz o strzyżenie Quote
Recommended Posts