Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Cze lesniki;) to lopate w reke i sie odkopywac;) Quote
Nati28 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Pegaza napisał(a):Cze lesniki;) to lopate w reke i sie odkopywac;) Tata juz rano nas odkopal ;) Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 U nas przez te mrozy rura pękla na ulicy i nie mamy wody... I dlatego ja nie lubię zimy. Uwielbiam slonko i ciepelko:D Pozdrawiamy w ten mróz bardzo cieplutko;) Quote
dysia-u Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Natalia&Lola napisał(a):U nas przez te mrozy rura pękla na ulicy i nie mamy wody... I dlatego ja nie lubię zimy. Uwielbiam slonko i ciepelko:D Pozdrawiamy w ten mróz bardzo cieplutko;) każdy stopień powyżej 30 mi nie szkodzi ale każdy stopień poniżej 10 juz tak Quote
ewa2909 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 W Łodzi o 7 rano -14,teraz wcale nie lepiej:shake: Pozdrawiamy cieplutko Quote
*kleo* Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Nati28 napisał(a):Tata juz rano nas odkopal ;) Nie chcesz pożyczyć taty żeby u mnie przed blokiem też trochę odkopał? :eviltong: Dzisiaj jak wychodziłam na autobus taka z lekka przymulona to bym takiego pięknego orła przed klatką wywinęła, że szok. A wczoraj jak wracałam z uczelni to przechodząc przez ulicę w pięknym stylu przejechałam ją na jednej nodze :evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 *kleo* napisał(a):Nie chcesz pożyczyć taty żeby u mnie przed blokiem też trochę odkopał? :eviltong: Dzisiaj jak wychodziłam na autobus taka z lekka przymulona to bym takiego pięknego orła przed klatką wywinęła, że szok. A wczoraj jak wracałam z uczelni to przechodząc przez ulicę w pięknym stylu przejechałam ją na jednej nodze :evil_lol: A ja dzisiaj wywinelam orla przed wejscem do centrum handlowego a pan ochroniarz zaczal sie ze mnie smiac :mad::evil_lol: U nas teraz -12 :roll: Quote
Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 *kleo* napisał(a):Nie chcesz pożyczyć taty żeby u mnie przed blokiem też trochę odkopał? :eviltong: Dzisiaj jak wychodziłam na autobus taka z lekka przymulona to bym takiego pięknego orła przed klatką wywinęła, że szok. A wczoraj jak wracałam z uczelni to przechodząc przez ulicę w pięknym stylu przejechałam ją na jednej nodze :evil_lol: No nadawalabys sie do programu "Taniec na lodzie":D Quote
Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Nati28 napisał(a):A ja dzisiaj wywinelam orla przed wejscem do centrum handlowego a pan ochroniarz zaczal sie ze mnie smiac :mad::evil_lol: U nas teraz -12 :roll: Nati sama bym sie posmiala jakbym to widziala:lol: Quote
Doti1986 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nati uważaj bo ja się tak załatwiłam kilka lat temu że biegłam na autobus żeby się do szkoły nie spóźnić:diabloti: I oczywiście byłam w kozakach na wysokiej szpilce:evil_lol: a na przystanku był lód i przejechałam na butach jakieś 3 metry , straciłam równowagę i poszła taka gleba że nie mogłam się podnieść:diabloti: zastanawiałam się czy żyję czy nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście pan z autobusu jak zobaczył moja wywrotkę to wysiadł i pomógł mi wstać ale było mi tak nie dobrze że zaczęłam wymiotować i wezwał pogotowie i z przystanku zabrała mnie karetka:evil_lol: trochę mi było wstyd ale co tam, okazało się że przy upadku oprócz wstrząśnienia mózgu uszkodziłam sobie kręgi szyjne (poprzesuwały mi się C1, C2, C3) i leżałam w szpitalu w tym ohydnym gorsecie. Dlatego teraz w zimę płaskie buty i trzeba na siebie uważać bo o nieszczęście nie trudno... Quote
megi82 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 witanko gorace na stopnienie sniegu u mie godz temu bylo -16,teraz nie chce sprawdzac.....pieski ubrae cieplo,w sniegu szaleja a maxa,ale jak wyjdziemy z praku to bieore je na rece bo skonczyla mi sie wazelika i w lapi szczypie je sol....chociaz jak tyle stopi jest to rano spacer jest taki10-15min-zeby zrpobily co chialy i poszalaly w sniegu Quote
Nati28 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Doti1986 napisał(a):Nati uważaj bo ja się tak załatwiłam kilka lat temu że biegłam na autobus żeby się do szkoły nie spóźnić:diabloti: I oczywiście byłam w kozakach na wysokiej szpilce:evil_lol: a na przystanku był lód i przejechałam na butach jakieś 3 metry , straciłam równowagę i poszła taka gleba że nie mogłam się podnieść:diabloti: zastanawiałam się czy żyję czy nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście pan z autobusu jak zobaczył moja wywrotkę to wysiadł i pomógł mi wstać ale było mi tak nie dobrze że zaczęłam wymiotować i wezwał pogotowie i z przystanku zabrała mnie karetka:evil_lol: trochę mi było wstyd ale co tam, okazało się że przy upadku oprócz wstrząśnienia mózgu uszkodziłam sobie kręgi szyjne (poprzesuwały mi się C1, C2, C3) i leżałam w szpitalu w tym ohydnym gorsecie. Dlatego teraz w zimę płaskie buty i trzeba na siebie uważać bo o nieszczęście nie trudno... Ale historia :-o dobrze, ze mi sie nic nie stalo ...;) Quote
Gucci13 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 śliczny Coco,nie wygląda na 8 lat:loveu: Quote
Nati28 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Gucci13 napisał(a):śliczny Coco,nie wygląda na 8 lat:loveu: Wiem :razz: Quote
Yoko2009 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Witamy pieknego kawalera:) jak ładnie pozuje do zdjęć:) Zapraszam Nati na nasze wczorajsze spacerowe fotki Quote
*kleo* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 http://images46.fotosik.pl/239/7fe0aa6d38b63a80med.jpg jaki dumny sobie leży na "naszym" kocyku ;) sóweczka :loveu: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Urodzony model z niego:loveu: Doti Ty to masz historie :roll: Quote
*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Coco jak zawsze piękny :loveu::loveu: Zimowe pozdrowionka :multi: Quote
dysia-u Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 http://images46.fotosik.pl/239/7fe0aa6d38b63a80med.jpg Cocuś ma 8 lat??? coś ty??!! takie brudne łapki wyodbijał na kocyku? widać jakieś objawy dojrzałego wieku? jakie to mogą być? Mejsula ma dopiero 3 lata a wydaje mi sie że już taaak dawno jest z nami Quote
karkakarka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 http://images46.fotosik.pl/239/7fe0aa6d38b63a80med.jpg Ale on ładnie obstrzyżony Quote
Pegaza Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Pozdrawiamy niedzielnie lesnikow;) a bys dala jakies fotki lasu sniegowego:) Quote
Karolina. Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Witamy zimowo :multi: http://images49.fotosik.pl/240/102a9b3dfde3e8ddmed.jpg Coco ma śliczny pycholek :loveu: Quote
*kleo* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Pegaza napisał(a):Pozdrawiamy niedzielnie lesnikow;) a bys dala jakies fotki lasu sniegowego:) Właśnie, fotki lasu śniegowego chcemy :lol: Cześć Nati :multi: Quote
Recommended Posts