Marzena* Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witamy po krótkiej nieobecności :loveu::loveu::loveu: Quote
*Jot* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy poniedziałkowo :loveu: i pozdrawiamy :multi: Quote
matiz91 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pozdrowionka w chłodny, poniedziałkowy ranek ! :p Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Witam serdecznie z rana :loveu: Ja mam dzisia i jutro wolne bo sa dni rektorskie :multi: Ide zaraz z Coco na dwor ale tak zimo ze sie nie chce :roll: [quote name='Pegaza']Dobry wieczor :multi: A mala przyzwyczajona do Was? nie teskni za swoimi?:roll:[/QUOTE] My ja widujemy srednio raz/ dwa razy na tydzien wiec ona dobrze nas zna i jakos nie teskni, przynajmniej nie okazuje tego :roll: Quote
karkakarka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 hej :) ja już też po spacerze, wszędzie szron i zimno :roll: Quote
Doti1986 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu: Quote
FREDZIU Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy was poniedziałkwo, tez przy ciepłej kawce:lol: Quote
Truska34 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 O! I Cocuś u nas dzisiaj był:multi:. My już od dawna, bez pukania do Was zaglądamy, ale od dzisiaj legalnie;). Smuciliśmy się razem z Wami, jak z brzusiem było nie tak.... Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej, bo masa zdjęć będzie z przeszłości najpierw. A dziś stuknął nam 11 miesiąc, tzn Ivowi. Stary chłop z niego:evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Nati28']Ja mam dzisia i jutro wolne bo sa dni rektorskie :multi:[/QUOTE] Jutro też? Która uczelnia taka łaskawa, ja już jutro na 8:00 będę pędzić na ćwiczenia :placz: Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Truska34']O! I Cocuś u nas dzisiaj był:multi:. My już od dawna, bez pukania do Was zaglądamy, ale od dzisiaj legalnie;). Smuciliśmy się razem z Wami, jak z brzusiem było nie tak.... Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej, bo masa zdjęć będzie z przeszłości najpierw. A dziś stuknął nam 11 miesiąc, tzn Ivowi. Stary chłop z niego:evil_lol:[/QUOTE] Juz bylismy i zdj widzielismy :loveu: Z Iva to mlody facet z mojego Coco to stary byk :evil_lol: [quote name='*kleo*']Jutro też? Która uczelnia taka łaskawa, ja już jutro na 8:00 będę pędzić na ćwiczenia :placz:[/QUOTE] Nasze Szczecińskie uczelnie takie laskawe ;) Dziekujemy z odwiedziny :loveu: Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cze :multi: to korzystaj z Coco z chwili wolnego:eviltong: na spacer wez go:eviltong: ale cieplo sie ubierzcie:cool1: Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Pegaza']Cze :multi: to korzystaj z Coco z chwili wolnego:eviltong: na spacer wez go:eviltong: ale cieplo sie ubierzcie:cool1:[/QUOTE] Bylismy przed chwila na spacerze ale deszcz nas zlapal :mad: ale moze pozniej jak bedzie ladniej to jeszcze raz pojdziemy ;) Quote
Juustii Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 witamy serdecznie i przesyłamy buziaki:loveu: Quote
laurin Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cześć:multi: ciepłe ubranie obowiązkowe:cool1: Quote
*Jot* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy popołudniowo :multi: U nas też zimno pomimo,że słoneczko cały czas świeciło :cool3: Quote
Yoko2009 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy sąsiadów poniedziałkowo:) Czy w Waszej częsci miasta też tak leje że na spacer nie można wyjść??? koszmar Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Yoko2009']Witamy sąsiadów poniedziałkowo:) Czy w Waszej częsci miasta też tak leje że na spacer nie można wyjść??? koszmar[/QUOTE] Tak, u nas tez leje tak ze nic sie nie chce :shake: Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Coco i jego 2 kitki (taki diabel z rogami) :evil_lol: Walka z dinozaurem Quote
Kasia_zg Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [CENTER]Witamy :) Śliczne foteczki...dziabełek z dwiema kiteczkami uroczy:loveu: Uwielbiam jak psiaki tak fajnie badawczo łapkami sprawdzają nowe rzeczy:loveu:[/CENTER] Quote
megi82 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 śliczny diabełek,co do fotek z dino-już wiem dzieki nim dlaczego ten gatunek wymarł Quote
matiz91 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wszędzie prawie są nowe fotki :P Cieszę się, że jest co oglądać :multi: Coco jak zawsze cudowny ! Atak na dinozaura :evil_lol::evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Coco świetną ma fryzure! :cool3: Pozdrawiamy:razz: Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Milo ze Coco wam sie podoba:loveu:, a on zanim podszedl do dinozura to sie czail z 5 min bo tak sie bal :evil_lol: Quote
Recommended Posts