Pegaza Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Nati28']Witam naszych gosci :loveu: ja rano wyszlam na uczelnie i dopiero teraz wrocilam :roll: Zaraz wpadne do waszych galerii i nadrobie zaleglosci ;)[/QUOTE] no i jakos nie wpadla do nas:roll::cool1: Quote
Marzena* Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wpadłyśmy powiedzieć dobranoc :loveu: :sleep2::sleeping::sleep2::sleeping::sleep2: Quote
Nati28 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Witam wszystkich :loveu: Ja dzisiaj nie mam zajec ale jestem zalatana bo musze jeszcze jechac na cmentarz (chcialam zabrac Coco ale u nas nie mozna wchodzic z psami :roll:) Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych :loveu: Quote
Doti1986 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witamy Cocusia i jego Pańcię z rana:loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Nie masz zajęć i o tej porze juz na nogach??? Pozdrawiam serdecznie niestety z pracy:( i miłego dzionka życzę. Dzisiaj na cmentarzu duzo ludzi będzie i jescze by pieknego kawalera zdeptali:) Quote
FREDZIU Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pozdrawiamy, u nas zawsze ja zajmuję się zakupami na 1.XI. ale dziś spada to na m. ja jestem chora:evil_lol: zakupy będzie robił chyba pierwszy raz sam:evil_lol: Quote
Marzena* Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='FREDZIU']Pozdrawiamy, u nas zawsze ja zajmuję się zakupami na 1.XI. ale dziś spada to na m. ja jestem chora:evil_lol: zakupy będzie robił chyba pierwszy raz sam:evil_lol:[/QUOTE] Witamy pięknego Cocusia :loveu::loveu::loveu: A ja nie robię żadnych specjalnych zakupów, bo jutro raniutko jadę do Rodziców. Niestety jadę sama bo mąż w niedziele pracuje :angryy::angryy::angryy:, więc córcia i psiaki z nim zostaną a ja jadę sama :shake:. Rozważałam już nawet żeby nie jechać wcale, ale w zeszłym roku nie byłam bo mąż miał wypadek na dwa dni przed 1.11 :shake: i święto spędziłam przy jego szpitalnym łóżku dziękując Bogu, że w ogóle przeżył :-(. Quote
*Jot* Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witam serdecznie po południu :multi: A ja sie pochwalę i na cmentarzu mam juz wszystko gotowe :evil_lol: U nas tez nie można z pieskami wchodzić :cool3: Quote
Pegaza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cze Nati:multi: a ja z psami na cmentarze nie chodze i na sklepy tez ich nie zabieram..:shake: Quote
Doti1986 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Nati:multi: a ja z psami na cmentarze nie chodze i na sklepy tez ich nie zabieram..:shake:[/QUOTE] A ja z Pixi zawsze na cmentarz wchodzę i jeszcze nikt nigdy nie zaprotestował:loveu: Quote
Pegaza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Doti1986']A ja z Pixi zawsze na cmentarz wchodzę i jeszcze nikt nigdy nie zaprotestował:loveu:[/QUOTE] Tu nie chodzi o to czy by ktos cos powiedzial tylko uwazam ze sa miejsca dla psow niedostepne np kosciol lub cmentarz..bo w sumie jak by tak kazdy z psem przyszedl to by to nie bylo "smaczne" w miejscu gdzie nalezy sie okazac spokoj.. kazdy ma wlasny kąt widzenia i zrobi co uwaza za sluszne Ty wezniesz a ja nie..:cool1: Quote
Nati28 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Ja juz wrocilam, wszystko posprzatam itd, narobilam sie troche :roll: u nas dzisiaj tak zimno ze na wieczorne siku musialam Coco wypchnac ;) zycze milego wieczorku :loveu: Quote
*Jot* Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Pegaza']Tu nie chodzi o to czy by ktos cos powiedzial tylko uwazam ze sa miejsca dla psow niedostepne np kosciol lub cmentarz..bo w sumie jak by tak kazdy z psem przyszedl to by to nie bylo "smaczne" w miejscu gdzie nalezy sie okazac spokoj.. kazdy ma wlasny kąt widzenia i zrobi co uwaza za sluszne Ty wezniesz a ja nie..:cool1:[/QUOTE] Mam takie samo zdanie. Gdyby u nas można by z psem wchodzić na cmentarz to i tak bym nie zabierała. Witamy Cocolino i jego Panią wieczorkiem :loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Pegaza']Tu nie chodzi o to czy by ktos cos powiedzial tylko uwazam ze sa miejsca dla psow niedostepne np kosciol lub cmentarz..bo w sumie jak by tak kazdy z psem przyszedl to by to nie bylo "smaczne" w miejscu gdzie nalezy sie okazac spokoj.. kazdy ma wlasny kąt widzenia i zrobi co uwaza za sluszne Ty wezniesz a ja nie..:cool1:[/QUOTE] Biorę Pixi bo nie mam jej z kim zostawić:cool1: Mam 3 cmentarze do obskoczenia każdy w innej miejscowości i każdy około 100km od domu:cool1::cool1::cool1: Nie puszczam jej wolno tylko jest w mojej torebce że ledwo głowę widać. Raz zastawiłam psa w samochodzie pod cmentarzem na 10 minut samego to jakaś życzliwa osoba zadzwoniła na policje i musiałam się z mężem tłumaczyć a w bagażniku jej nie zostawię:placz: Quote
eve86 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witamy po dluzszej nieobecnosci przepraszamy ze nas tak dlugo nie bylo:cool3: Buziaki dla Coco:loveu: Quote
Nati28 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Witam serdecznie :loveu: Do nas dzisiaj przyjezdza znowu Jula po opieke wiec bede miala zajec caly dzien, pilnowac lobuzow :evil_lol: Zycze milej soboty wszystkim gosciom :lol: Quote
syla929 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witamy witamy:) co tam u małego łobuza?:loveu: Quote
Nati28 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='syla929']Witamy witamy:) co tam u małego łobuza?:loveu:[/QUOTE] Cocolino lezy przed TV i oglada Dzien Dobry TVN :evil_lol: Quote
megi82 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Nati28']Witam wszystkich :loveu: Ja dzisiaj nie mam zajec ale jestem zalatana bo musze jeszcze jechac na cmentarz (chcialam zabrac Coco ale u nas nie mozna wchodzic z psami :roll:) Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych :loveu: witam u nas też,ale dużo osób wchodzi,tylko,że jest róznieca między trzymaniem na rękach lub krótkiej smyczy a..puszczeniem luzem-bo już i takie widziałam i psiak podbiega do grobu i siku robi:angryy: Tu nie chodzi o to czy by ktos cos powiedzial tylko uwazam ze sa miejsca dla psow niedostepne np kosciol lub cmentarz..bo w sumie jak by tak kazdy z psem przyszedl to by to nie bylo "smaczne" w miejscu gdzie nalezy sie okazac spokoj.. kazdy ma wlasny kąt widzenia i zrobi co uwaza za sluszne Ty wezniesz a ja nie..:cool1: __________________ podzielam,ale jak tuż przed Bożym Narodzeniem(teraz będzie 2 lata)zmarł mój teściu,to tydzień po pogrzebie wziełam na jego grób Lunę-shih tzu-którą on uwielbiał,trzymałam ją na rękach Cocolino lezy przed TV i oglada Dzien Dobry TVN :evil_lol: o proszę...moje po spacerku i gonitwie śpią:nawet słychać chrapanie:p a tak wogóle to dzień dobry Quote
Recommended Posts