Arturek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Cześć Mam problem od dłuszego czasu z moją sunią (Labek). Gdy chcę ją pogłaskać, przytulić itd. Ona zaczyna mnie gryźć i nie przestaje, jak chce jej dać nagrode za coś to ona bardzo mocno wyrywa mi smakołyk (Chcę żeby brała delikatnie). Mam dość ciągle podrapanych, pogryzionych rąk i nóg. Proszę o pomoc Quote
karjo2 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A moze zaczalbys czytac, zamiast zakladac kolejne powielane tematy? http://www.dogomania.pl/forum/f412/gryzie-139096/#post12390728 wszystko tam powiedziano :roll:. Quote
vege* Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Odpowiedz mi na kilka pytań, może Ci pomogę ;) 1.Ile suczka ma mies/lat? 2.Ile ty masz lat? 3.Co robisz gdy suczka zaczyna Cię gryźć? 4.Od jak dawna to robi? 5.Czy jesteś stanowcza w wychowywaniu psów? 6.Czy to twój pierwszy pies? 7.Czy mam jakieś doświadczenie z psami? Opowiedz na te pytania może uda mi się coś Ci poradzić. Quote
Recommended Posts