CHI Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ktoś był, ktoś cos wie??? Myśmy nie dotarły - wyjazd ode mnie z domu, w niedzielę bez samochodu jest niemożliwy... No i jeszcze gospodarz wybył zostawiając mi całe jego zoo na głowie... Pozdrawiam CHI Quote
Mokka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Podobno zawody się odbyły :wink: Tylko tyle wiem. Mam nadzieję, że organizowanie pierwszych zawodów w środku zimy nie stanie się nową świecką tradycja. Quote
Mokka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Tu jest trochę więcej http://www.owczarkibelgijskie.waw.pl/forum/viewtopic.php?t=658&start=60 Quote
PATIszon Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Mokka']Podobno zawody się odbyły . Jak to: podobno? Nie dotarlas z Monia? Quote
Mokka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='PATIszon'][quote name='Mokka']Podobno zawody się odbyły . Jak to: podobno? Nie dotarlas z Monia? Zrezygnowałam z tego startu, bo bałam się, że nie będę miała gdzie schować psa, kiedy nie biega. Gdybym pojechała, to z kimś na przyczepkę, bez gwarancji, że ktoś auta użyczy jako schronienia (pamiętasz Laski - tam taka opcja w ogóle nie wchodzi w rachubę).Oglądałam prognozy od dawna i wiedziałam, że będzie śnieg i mróz, więc odpuściłyśmy. Fakt, że od dłuższego czasu nie trenujemy, to drobnostka, bo tym raczej rzadko się przejmuję. :wink: Quote
Ania i Salma Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 My bylyśmy z Salcią :D Pomimo mrozu zabawa była przednia, ale nie czekałyśmy na wyniki - szkoda, bo w jumpingu zajełyśmy pierwsze miejsce :lol: Quote
Ania i Salma Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Zapomniałam dodać, ze był to nasz pierwszy kontakt z torem po 4 miesiącach przerwy :wink: Quote
Recommended Posts