zuzka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 zapraszam na bazareki Lektura dla calej rodzinki bazarek na Kodinke,Ciapulke,Bonusa i nie tylko do 17.08 Ciekawe magnesy na lodówkę -baratek na Kodinke,Ciapulke,Bonusa i nie tylko do 20-08 Quote
ciapuś Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 dzisiaj też sie przypominamy i prosimy o domek Quote
ciapuś Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zapraszamy na bazarek Wszystko dla Twojego psa - dochód dla *FPR-ZwP* do 23.08 Quote
Niewiasta_21 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Lenka w kazdej chwili moze juz pojechac do hotelu Ani z Brodnicy. Bardzo wierze ze pod dobrą ręką szybko nabierze dobrych manierów i znajdzie dom. Pilnie szukam transportu dla Leny, czy ktos mógłby jakos pomóc? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Lenka juz u mnie:loveu: Na razie super-jest grzeczna i cicha- nie szczeka jak głupol:diabloti: Byłymy na spacerku- jest troszke wystraszona jeszcze, ale chetnei biegała. Pogoda fatalna , bo pada co chwila, więc fotki tylko takie na szybko- jak słońce sie pokaże, to zrobimy ładne.W nowej obróżce, wyczeszemy- bedzie cudo laska. Sunia jest łagodna i śmieszna-jak biega to wszystko jej faluje:evil_lol: Taki Alf z pyszczka;) ładnie wchodzi do kojca, grzecznie leży. Quote
ewatonieja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 no Ania jest na prawde dzielna!jesli zawiozła Lenke swoim małym autkiem:evil_lol: po wielu straconych miesiącach, teraz dzięki opiece Ani z Brodnicy zaczyna sie nowy etap i tylko jedno jest na jego końcu wspaniały domek!!:multi: Quote
Niewiasta_21 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Dogo07 dziękuje za odstapione miejsce dla Lenki :-) Ani bardzo dziękuje za miłą goscine i za przyjęcie naszego potworka :-) I mojemu Tikusiowi ze nas szczesliwie dowiózł na miesjce :-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ciesze sie,że bez problemów dotarłyście do domu;) Lenka ze smakiem zjadła kolację, wybiegała sie - ładnie chodzi na lince, nie wyrywa do przodu. Siada na komendę:p Mimo wszystko w porównaniu z Tedzikiem Lenka jest psem normalnym:evil_lol: Quote
ewatonieja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 miło usłyszeć, że z Lenką jest lepiej niż podejrzewano :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Lenka miewa sie bardzo dobrze. Mieliśmy do 14 ładną pogodę, więc zabrałam ją na spacer do pobliskiego lasu. Wybiegała się, naskakała i zaliczyła kąpiel w strumyku. Lena jest wesoła i żywa, ale ładnie reaguje na komendy. Podgryzuje smycz, ale po poleceniu puszcza. Myslę,że szybko załapie o co chodzi. Załatwia sie w kojcu...ale nauczymy ,że nie musi tego robic;) Ma apetyt-nie wybrzydza przy jedzeniu. Zjada sucha karmę-dla smaku dodaje tam troche puszki, to az sie trzęsie aby jeść :p Bawi sie piłeczką:loveu: Quote
anovip1 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Super ,że z Leną wszystko w porządku.To wspaniała psina spragniona kontaktu i zabaw z człowiekiem. Fantastycznie że Lenka teraz zaczęła nowy etap swojego życia. Głęboko wierzę ,że domek szybciutko się znajdzie. To piękna mądra sunieczka :loveu: Quote
hanka456 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Mam nadzieję, że teraz Lena znajdzie swój dom. To naprawdę dobry pies, bardzo łagodny, pelen miłosci i delikatności. Szkod abay jeszcze długo czekała. Teraz mieszka w pięknym miejscu i ma wspaniałą opiekę, ale to tylko jej domek tymczasowy. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Lenka w nowej obróżce od dziewczyn wyglada super:loveu: Może dzis zrobie jej jakies fotki. Sunia jest najbardziej pobudzona po wyjściu z kojca- normalna sprawa, wtedy skacze, podgryzuje smycz...ale to trwa tylko chwilę. Wystarczy odwrócić jej uwage zabawką lub smakołykiem i Lenka juz zajmuje sie spacerem;) Sunia ma w sobie chyba najwięcej z wilczarza- mozna by ja ogłaszac jako jakis mix-wilczarz, sznaucer, briard:diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Fotki zrobie dopiero w weekend- mam szczeniaki w hotelu i urwanie głowy przy tym;) Jakby ktos szukał szczeniaczka to zapraszam do mnie:razz: Lena czuje się bardzo dobrze. Kupa jest juz tylko na zewnątrz. Duzo biega, bawi się piszczacymi piłeczkami. Musze ją wyczesac i powycinac dredy spod brzucha. Quote
Niewiasta_21 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 No prosze,jak niewiele jej trzeba :-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 OGŁOSZENIA POTRZEBNE!!:razz: Lena-3 letnia sunia w typie wilczarza szuka domu! Lena to 3 letnia sunia w typie wilczarza. Jest duża, bardzo energiczna , ale przy tym łagodna. Mimo swojego kiepskiego życia: schronisko, potem czekanie na adopcję jest wspaniałym , ciepłym psem. Uwielbia ruch-bieganie za piłką, kąpiele w jeziorze i zabawy z innymi psami. To idealny pies do domu z ogrodem-swym wyglądem odstraszy intruzów, a swym charakterem będzie wspaniałym przyjacielem dla całej rodziny. Suczka czeka na nowy dom w hotelu koło Brodnicy/woj. kujawsko-pomorskie. Jest wysterylizowana i zaszczepiona. Jeśli chcesz dać jej dom , to prosimy o kontakt: Ania-506092595 ania.adopcje@wp.pl gg 3629676 Quote
ciapuś Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ja jej jutro wystawię allegro wyróżnione Quote
ciapuś Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pomóżmy w spłacie długu :oops: Na ponad 400zł długu chorej na białaczkę Sarenki oraz na psy *FPR-ZwP* - do 20.09 Quote
Niewiasta_21 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 A ja porobie nowe ogłoszonka jutro. Z takimi fotkami mam nadzieje ze niedługo zrobi sie po nią kolejka :-) Quote
Recommended Posts