Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Lenka w kazdej chwili moze juz pojechac do hotelu Ani z Brodnicy.
Bardzo wierze ze pod dobrą ręką szybko nabierze dobrych manierów i znajdzie dom.

Pilnie szukam transportu dla Leny, czy ktos mógłby jakos pomóc?

Posted

Lenka juz u mnie:loveu:
Na razie super-jest grzeczna i cicha- nie szczeka jak głupol:diabloti:
Byłymy na spacerku- jest troszke wystraszona jeszcze, ale chetnei biegała. Pogoda fatalna , bo pada co chwila, więc fotki tylko takie na szybko-
jak słońce sie pokaże, to zrobimy ładne.W nowej obróżce, wyczeszemy- bedzie cudo laska.
Sunia jest łagodna i śmieszna-jak biega to wszystko jej faluje:evil_lol: Taki Alf z pyszczka;) ładnie wchodzi do kojca, grzecznie leży.

Posted

no Ania jest na prawde dzielna!jesli zawiozła Lenke swoim małym autkiem:evil_lol:
po wielu straconych miesiącach, teraz dzięki opiece Ani z Brodnicy zaczyna sie nowy etap i tylko jedno jest na jego końcu wspaniały domek!!:multi:

Posted

Lenka miewa sie bardzo dobrze. Mieliśmy do 14 ładną pogodę, więc zabrałam ją na spacer do pobliskiego lasu. Wybiegała się, naskakała i zaliczyła kąpiel w strumyku.
Lena jest wesoła i żywa, ale ładnie reaguje na komendy.
Podgryzuje smycz, ale po poleceniu puszcza. Myslę,że szybko załapie o co chodzi.
Załatwia sie w kojcu...ale nauczymy ,że nie musi tego robic;)
Ma apetyt-nie wybrzydza przy jedzeniu. Zjada sucha karmę-dla smaku dodaje tam troche puszki, to az sie trzęsie aby jeść :p

Bawi sie piłeczką:loveu:

Posted

Super ,że z Leną wszystko w porządku.To wspaniała psina spragniona kontaktu i zabaw z człowiekiem.
Fantastycznie że Lenka teraz zaczęła nowy etap swojego życia.
Głęboko wierzę ,że domek szybciutko się znajdzie.
To piękna mądra sunieczka :loveu:

Posted

Mam nadzieję, że teraz Lena znajdzie swój dom. To naprawdę dobry pies, bardzo łagodny, pelen miłosci i delikatności. Szkod abay jeszcze długo czekała.
Teraz mieszka w pięknym miejscu i ma wspaniałą opiekę, ale to tylko jej domek tymczasowy.

Posted

Lenka w nowej obróżce od dziewczyn wyglada super:loveu: Może dzis zrobie jej jakies fotki.
Sunia jest najbardziej pobudzona po wyjściu z kojca- normalna sprawa, wtedy skacze, podgryzuje smycz...ale to trwa tylko chwilę. Wystarczy odwrócić jej uwage zabawką lub smakołykiem i Lenka juz zajmuje sie spacerem;)

Sunia ma w sobie chyba najwięcej z wilczarza- mozna by ja ogłaszac jako jakis mix-wilczarz, sznaucer, briard:diabloti:

Posted

Fotki zrobie dopiero w weekend- mam szczeniaki w hotelu i urwanie głowy przy tym;) Jakby ktos szukał szczeniaczka to zapraszam do mnie:razz:

Lena czuje się bardzo dobrze. Kupa jest juz tylko na zewnątrz. Duzo biega, bawi się piszczacymi piłeczkami. Musze ją wyczesac i powycinac dredy spod brzucha.

Posted

OGŁOSZENIA POTRZEBNE!!:razz:

Lena-3 letnia sunia w typie wilczarza szuka domu!

Lena to 3 letnia sunia w typie wilczarza.
Jest duża, bardzo energiczna , ale przy tym łagodna.
Mimo swojego kiepskiego życia: schronisko, potem czekanie na adopcję jest wspaniałym , ciepłym psem.
Uwielbia ruch-bieganie za piłką, kąpiele w jeziorze i zabawy z innymi psami.
To idealny pies do domu z ogrodem-swym wyglądem odstraszy intruzów, a swym charakterem będzie wspaniałym przyjacielem dla całej rodziny.
Suczka czeka na nowy dom w hotelu koło Brodnicy/woj. kujawsko-pomorskie.
Jest wysterylizowana i zaszczepiona.

Jeśli chcesz dać jej dom , to prosimy o kontakt:
Ania-506092595
ania.adopcje@wp.pl
gg 3629676