PPaattrryyccjjaa89 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mam problem z moim 3 miesięcznym Yorkiem strasznie drapie się po uszach a przy tym piszczy niewiem co to może być. Zaglądałam do uszka ale nic nie widze, bo tez się na tym nie znam. Jesli ktoś miał taki problem proszę o RADE bede bardzo wdzięczna :) Quote
Daga&Maks Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 najlepiej udać się do weterynarza żeby dokładnie obejrzał ucho.Może twój pies ma zapalenie ucha.Ucho nie jest zaczerwienione ani nic? Quote
ola46 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jak moja Suzi miała kilka miesięcy to też strasznie drapała się po uszach, piszczała i taka niespokojna była. Nie wiedziałam, że jej się dzieje coś złego ucho wyglądało normalnie. Po paru dniach psinka nadal się drapała i klapło jej jedno uszko. Pojechałam z nią do weterynarza, okazało się, że ma świerzbowca. Dostała dwa antybiotyki i po tygodniu wszystko było już ok i sunia przestała się drapać. Ale wet powiedział, że gdyby to dłużej trwało to mogły by jej się na uszkach jakieś ranki zrobić, które się trudno goją i są dla psiaczka bardzo bolesne. Myślę, że najlepiej byłoby odwiedzić weta, on zrobi psince badania i powie co i jak;) Quote
PPaattrryyccjjaa89 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 ucho tylko jest ciepłe ale żadnych zaczerwień nie ma ani nic podobnego. W czwartek i tak mam wizyte u weterynarza wiec powiem mu napewno o tym. Z tym że kolejny leczenie hmmm tydzień temu miał zapalnie gardła po wodzie z miodem i antybiotykach przeszło. Dwa tygodnie temu miał operacje żołądka ponieważ połknoł pestke z nektaryny kroplówki antybiotyki itp. Boje się że jego organizm jest juz tak osłabiony że chwyta wszystkie choroby po kolei.... Quote
mam psa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 pechowiec... :( jedz do weta, przyczyn moze byc za duzo na to forum :) Quote
Recommended Posts