pom-pon Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 dołączam się do zapytania szanownej poprzedniczki? No i oczywiście jeśli nie The Borders to czy jest jakaś inna drużyna na śląsku? Quote
pom-pon Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 no cóż tak to już jest jak się mieszka na zadupiu :placz: Quote
Lulla Luck Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 pom-pon napisał(a):dołączam się do zapytania szanownej poprzedniczki? No i oczywiście jeśli nie The Borders to czy jest jakaś inna drużyna na śląsku? The Borders już nie ma...:shake: Zostałam się tylko ja i Kaśka które z uporem maniaka dalej ciągniemy frisbee na własną rękę;) Quote
iwcza Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Asti napisał(a):Dostałam odpowiedź u źródła, że nie:-( Może coś się zmieniło? Może powstała jakaś grupa w okolicach? Quote
MusliStracciatella Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dzialac moze nie działa ale Szef zamieszania udziela caly czas lekcji:) dzieki temu my jego uczniowie jesteśmy zadowoleni z wynikow w Sopocie a mam nadzieję bedzie lepiej. Sam nauczyciel na pewno nie wypadł z wprawy tylko trzeba go zamęczac w sprawie seminariuw i treningów:) Quote
Recommended Posts