panbazyl Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Basia i Barni']Pan bazyl :mad:zdradziłas mnie :angryy::evil_lol: [/quote] eeee nie tak..... Nie chcę już Ci dodawać kolejnych zajęć.... :evil_lol: Ale fakt - szkoda, ze widać wyniki.... Quote
Basia i Barni Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Heh dziękuję :loveu: eeee to jakieś zdrady tutaj są?:diabloti:[/B][/I][/quote] sa tutaj pewne układziki :evil_lol: musisz nam kupic flaszkę ,żeby sie wkupić :loveu::diabloti: Quote
panbazyl Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Basia i Barni napisał(a):sa tutaj pewne układziki :evil_lol: musisz nam kupic flaszkę ,żeby sie wkupić :loveu::diabloti: oczywiście mineralnej i bez bąbelków :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 panbazyl napisał(a):oczywiście mineralnej i bez bąbelków :evil_lol: no chyba nie posądziłabyś mnie o picie alkoholu :crazyeye: oczywiście ,że chodziło o mineralkę :evil_lol: Quote
panbazyl Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 jeszcze przez głowę przebiegła mi myśl, że to może być flaszka jakiejś nesti, ale stanowczo wolę te z imbryczka! Więc przy mineralnej pozostańmy! Teraz to z zamrażalnika koniecznie!:cool1: Quote
Rinuś Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 No ale to już ja nie stawiam :eviltong: przegrałam :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Rinuś']No ale to już ja nie stawiam :eviltong: przegrałam :diabloti: już koniec głosowania?:crazyeye: Quote
Rinuś Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Basia i Barni']już koniec głosowania?:crazyeye: Myslałam, że koniec był w środę ale sonda jest nadal aktywna :crazyeye: Quote
panbazyl Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 czyli - jeszcze jest możliwość, że te bąbelki z mineralnej wirtualnie wybąblimy?????:lol: Quote
Rinuś Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='panbazyl']czyli - jeszcze jest możliwość, że te bąbelki z mineralnej wirtualnie wybąblimy?????:lol: Przegrywam dwoma głosami :evil_lol::evil_lol:Ale mooooże kto wie i tak Admini są cicho póki co więc nie wiadomo co z tego będzie :eviltong: Quote
Basia i Barni Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Rinuś']Przegrywam dwoma głosami :evil_lol::evil_lol:Ale mooooże kto wie i tak Admini są cicho póki co więc nie wiadomo co z tego będzie :eviltong: masz jędzo , koleżanka zagłosiła na ciebie :loveu: Quote
Basia i Barni Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 panbazyl napisał(a):i co po obradach jury???? no właśnie Rinuś , dopilnowałaś tego ? żeby wygrac oczywiście :razz::diabloti: Quote
Rinuś Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Haha chyba nikt jeszcze nie dopilnował tego :PCiiiiiisza na lini frontu :D Quote
panbazyl Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 hm..... Oby to nie cisza przed burzą...:cool3: Quote
Recommended Posts