Kinia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mam nadzieję, że wszyscy czytali o tym, że trzeba wybrać "rasowego" moda. Jest ktoś chętny na labowego? Quote
alex_sandereczka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Cóż, ja byłabym chętna, chociaż długo tutaj nie jestem... :) Ale doświadczenia troszkę mam :) Quote
Rinuś Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Kinia']Mam nadzieję, że wszyscy czytali o tym, że trzeba wybrać "rasowego" moda. Jest ktoś chętny na labowego? Kiniu ja zgłosiłam w tamtym temacie swoją kandydaturę, ale czy nim będę to zależy tylko i wyłącznie od Was :p Chyba, że ktoś jeszcze jest chętny:p Quote
Kinia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Rinuś']Kiniu ja zgłosiłam w tamtym temacie swoją kandydaturę, ale czy nim będę to zależy tylko i wyłącznie od Was :p Chyba, że ktoś jeszcze jest chętny:p Ja też bym mogła być, ale Ty się chyba bardziej nadajesz;) Quote
Rinuś Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='alex_sandereczka']Cóż, ja byłabym chętna, chociaż długo tutaj nie jestem... :) Ale doświadczenia troszkę mam :) hmmm nie bardzo mieliśmy szanse Cię poznać...możesz coś napisać o sobie? Edit: Trzeba założyć ankietę...mogę założyć tylko nie wiem czyje kandydatury mam jeszcze podać. Quote
cuciola Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Rinusiowa sie nadaje!!! Kinia tez!!! :) dogadajcie sie jakos! :) Quote
Rinuś Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hmmm ja mogę powiedzieć, że na forum o Labradorach jestem Juniorem Adminem...można się ze mną dogadać i idę przeważnie na ustępstwa... Nie lubię wojen ani przepychanek.No nie wiem jak wolicie :p Quote
Kinia Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Rinuś ja jestem za tym, żebyś Ty była, nie mam nic przeciwko:) Myślałam, że jak nie będzie nikogo chętnego to ewentualnie ja mogłabym być, ale skoro Ty jesteś to nie widzę problemu;) Quote
alex_sandereczka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Trochę czytałam to forum i jestem za Tobą Rinuś :) Cóż o mnie... Oprócz psów kocham jazdę konną i interesuję się szkoleniem pozytywnym. Oprócz swojej labradorki tresuję też kilka psiaków - głównie znajomych i sąsiadów :) W planach mam też ukończenie kursu behawiorystycznego. Quote
panbazyl Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 a wybierzmy kogoś takiego jakie są labki - mądry, trochę szalony, łagodny, co czasem coś zbroi a poźniej potrafi tak popatrzeć, ze aż coś ściska w środku (dusza chyba czy co???), dostojny, może byc też łasuchem. Acha - jedno tylko mam przeciw - żeby nie zjadał kabla od internetu, bo polączenia z dogo nie będziemy mieć.... To na kogo głosujemy????:lol: Quote
Lilmo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Basia i Barni a Ty nie byłabyś zainterowana tą "posadą"? Co prawda nie siedzę na labradorach, ale osobą, która najbardziej mi się kojarzy z labradorami i świetną znajomością tej rasy jest właśnie ta użytkowniczka. Quote
Basia i Barni Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Lilmo napisał(a):Basia i Barni a Ty nie byłabyś zainterowana tą "posadą"? Co prawda nie siedzę na labradorach, ale osobą, która najbardziej mi się kojarzy z labradorami i świetną znajomością tej rasy jest właśnie ta użytkowniczka. nie wiem na czym to polega i czym miałabym sie zajmowac , jezeli warunki by mi odpowiadały -czyt, wyrobie sie z czasem moge nim byc :loveu: Quote
Basia i Barni Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ja to kochani mam dość roboty , moderowanie nawet nie wiem na czym polega , jak sie dowiem to zobaczymy ,a jak nie to Rinus sie zgłosiła :loveu: Quote
panbazyl Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 też miło z jej strony!!!! ten co się zgodzi będzie miał sporo pracy pewnie..... Quote
Rinuś Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ja wiem na czy polega moderowanie,robiłam to przez dłuższy czas i teraz Adminuje na innym forum labkowym. Basia myślę,też by się nadawała,ale Moderowanie to sporo pracy i często oskarżenia userów...na szczęście Adminowanie nauczyło mnie opanowania :eviltong: Mi to bez różnicy,ja się zgłosiłam bo czuję się w tej roli dobrze i znam też rasę :p Ale jak będzie ktoś inny to też będzie ok:cool3: Quote
panbazyl Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Rinus - przekonałaś mnie tym, ze czujesz się w tym dobrze co robisz. Mój głos (chau chau) oddaję na Ciebie. Jejku!! To pierwsze moje wirtualne wybory...... (co w razie - mam prawo wyborcze i pełnoletnia też jestem) Quote
Rinuś Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Panbazyl dziękuję :)Czuję się w tym dobrze, bo robię od długiego czasu :)Ale jest ankieta i zobaczymy jaki będzie wynik :) Quote
panbazyl Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 daj linka do ankiety. ja wiem, ze to wszystko można znaleźć, ale jak wpadam na dogo to mam chwilkę i wszystko szybko.... Z góry dziękuję! Quote
Rinuś Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='panbazyl']daj linka do ankiety. ja wiem, ze to wszystko można znaleźć, ale jak wpadam na dogo to mam chwilkę i wszystko szybko.... Z góry dziękuję![/quote] Kurczę siedzę w pracy i nie mam możliwości dać linka ;/Na naszej rasie jest,jak wejdziesz w Labradory to jest sonda założona przez Margo :) Quote
panbazyl Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Ok! Poszukam! Jestem komputerowe blondi i to ciemne....:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Pan bazyl :mad:zdradziłas mnie :angryy::evil_lol: Rinus powodzenia , gdzie ta ankieta -zaglosuje na ciebie :loveu: [quote name='Rinuś']Łatwo znajdziesz :)Szkoda,że widać wyniki :)[/quote] zagłosowane -powodzenia Rinuś Quote
Rinuś Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [I][B]Heh dziękuję :loveu: eeee to jakieś zdrady tutaj są?:diabloti:[/B][/I] Quote
Recommended Posts