Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kinia']Mam nadzieję, że wszyscy czytali o tym, że trzeba wybrać "rasowego" moda.
Jest ktoś chętny na labowego?

Kiniu ja zgłosiłam w tamtym temacie swoją kandydaturę, ale czy nim będę to zależy tylko i wyłącznie od Was :p Chyba, że ktoś jeszcze jest chętny:p

Posted

[quote name='Rinuś']Kiniu ja zgłosiłam w tamtym temacie swoją kandydaturę, ale czy nim będę to zależy tylko i wyłącznie od Was :p Chyba, że ktoś jeszcze jest chętny:p

Ja też bym mogła być, ale Ty się chyba bardziej nadajesz;)

Posted

[quote name='alex_sandereczka']Cóż, ja byłabym chętna, chociaż długo tutaj nie jestem... :) Ale doświadczenia troszkę mam :)
hmmm nie bardzo mieliśmy szanse Cię poznać...możesz coś napisać o sobie?

Edit: Trzeba założyć ankietę...mogę założyć tylko nie wiem czyje kandydatury mam jeszcze podać.

Posted

Hmmm ja mogę powiedzieć, że na forum o Labradorach jestem Juniorem Adminem...można się ze mną dogadać i idę przeważnie na ustępstwa...
Nie lubię wojen ani przepychanek.No nie wiem jak wolicie :p

Posted

Rinuś ja jestem za tym, żebyś Ty była, nie mam nic przeciwko:)
Myślałam, że jak nie będzie nikogo chętnego to ewentualnie ja mogłabym być, ale skoro Ty jesteś to nie widzę problemu;)

Posted

Trochę czytałam to forum i jestem za Tobą Rinuś :) Cóż o mnie... Oprócz psów kocham jazdę konną i interesuję się szkoleniem pozytywnym. Oprócz swojej labradorki tresuję też kilka psiaków - głównie znajomych i sąsiadów :) W planach mam też ukończenie kursu behawiorystycznego.

Posted

a wybierzmy kogoś takiego jakie są labki - mądry, trochę szalony, łagodny, co czasem coś zbroi a poźniej potrafi tak popatrzeć, ze aż coś ściska w środku (dusza chyba czy co???), dostojny, może byc też łasuchem. Acha - jedno tylko mam przeciw - żeby nie zjadał kabla od internetu, bo polączenia z dogo nie będziemy mieć....
To na kogo głosujemy????:lol:

Posted

Basia i Barni a Ty nie byłabyś zainterowana tą "posadą"?
Co prawda nie siedzę na labradorach, ale osobą, która najbardziej mi się kojarzy z labradorami i świetną znajomością tej rasy jest właśnie ta użytkowniczka.

Posted

Lilmo napisał(a):
Basia i Barni a Ty nie byłabyś zainterowana tą "posadą"?
Co prawda nie siedzę na labradorach, ale osobą, która najbardziej mi się kojarzy z labradorami i świetną znajomością tej rasy jest właśnie ta użytkowniczka.

nie wiem na czym to polega i czym miałabym sie zajmowac , jezeli warunki by mi odpowiadały -czyt, wyrobie sie z czasem

moge nim byc :loveu:

Posted

Ja wiem na czy polega moderowanie,robiłam to przez dłuższy czas i teraz Adminuje na innym forum labkowym. Basia myślę,też by się nadawała,ale Moderowanie to sporo pracy i często oskarżenia userów...na szczęście Adminowanie nauczyło mnie opanowania :eviltong:
Mi to bez różnicy,ja się zgłosiłam bo czuję się w tej roli dobrze i znam też rasę :p Ale jak będzie ktoś inny to też będzie ok:cool3:

Posted

Rinus - przekonałaś mnie tym, ze czujesz się w tym dobrze co robisz.
Mój głos (chau chau) oddaję na Ciebie.
Jejku!!
To pierwsze moje wirtualne wybory...... (co w razie - mam prawo wyborcze i pełnoletnia też jestem)

Posted

[quote name='panbazyl']daj linka do ankiety. ja wiem, ze to wszystko można znaleźć, ale jak wpadam na dogo to mam chwilkę i wszystko szybko....
Z góry dziękuję![/quote]

Kurczę siedzę w pracy i nie mam możliwości dać linka ;/Na naszej rasie jest,jak wejdziesz w Labradory to jest sonda założona przez Margo :)

Posted

Pan bazyl :mad:zdradziłas mnie :angryy::evil_lol:

Rinus powodzenia , gdzie ta ankieta -zaglosuje na ciebie :loveu:

[quote name='Rinuś']Łatwo znajdziesz :)Szkoda,że widać wyniki :)[/quote]
zagłosowane -powodzenia Rinuś