Gioco Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Facet z yorkiem na różowej smyczce :diabloti: To zakopiemy facetowi samochodzik :evil_lol: Skutecznie :multi: Quote
Gioco Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Alicja']Smerfa też się dotleniała :) Nie tylko Smerfa :evil_lol: [quote name='Alicja']znam ten kubraczek :)który ma Dyź :) http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy%202011/DSC08343.jpg Serio??? ;);) Quote
Vectra Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 a ja Wam powiem w tajemnicy , że gdyby nie przyplątał się bulgot Bogusław , to miała bym mopa .... znaczy jorka :diabloti: Quote
Gioco Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Vectra']a ja Wam powiem w tajemnicy , że gdyby nie przyplątał się bulgot Bogusław , to miała bym mopa .... znaczy jorka :diabloti:[/QUOTE] Dobrze, że Bodzio wszedł Tobie w drogę. Yorki to straszne stworzenia. Żarte, humorzaste, jazgotliwe, awanturne i dominujące. Dobrze, że Dionizy jest oazą spokoju (ożywa tylko na widok Przekąski), bo byśmy mieli Sajgon w domu ;-) Quote
Vectra Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Gioco'] Yorki to straszne stworzenia dominujące. [/QUOTE] dlatego nie wróżyłam temu pomysłowi sukcesu , bo kokardka by spadła z głowy :cooldevi: Bulgot też jest żarty , humorzasty , jazgotliwy (ma obrzydliwie piskliwy głosik :mdleje:) nie jest awanturny ani rządzący. Za to chrapie , charcze i puszcza bąki :diabloti: Quote
Gioco Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Vectra']dlatego nie wróżyłam temu pomysłowi sukcesu , bo kokardka by spadła z głowy :cooldevi:[/QUOTE] Dlatego u nas są akity a nie amstafy, które mi się marzyły ale zrobiło mi się żal amstafa, który musiałby znosić te bestie :evil_lol: [quote name='Vectra']Bulgot też jest żarty , humorzasty , jazgotliwy (ma obrzydliwie piskliwy głosik :mdleje:) nie jest awanturny ani rządzący. Za to chrapie , charcze i puszcza bąki :diabloti:[/QUOTE] Nasza Bubba przekrojem przypominała dziś Rurociąg Przyjaźń, tak się ożarła. W nocy będzie przeciekającym, znaczy gazującym rurociągiem, który chrapie, rozpycha się i tłucze plaskatyńczyka. Za to rano zrobi dym gdy tylko sąsiadowi odpali się przypadkiem alarm w samochodzie i znowu się przez tę zarazę nie wyśpię :mad: Quote
Gioco Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Alicja']Co jadła ?? :)[/QUOTE] Spody z dwóch kawałków pizzy, makrelkę, swoją zawartość miski, zapewne jakieś kabanoski regeneracyjne od TZta a czym Smerfa dopasła to pojęcia nie mam. Będzie mieć przepusty gazowe jak nic :mad: Quote
Alicja Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Gioco']Spody z dwóch kawałków pizzy, makrelkę, swoją zawartość miski, zapewne jakieś kabanoski regeneracyjne od TZta a czym Smerfa dopasła to pojęcia nie mam. Będzie mieć przepusty gazowe jak nic :mad:[/QUOTE] :roflt::roflt: współczuję efektów zapachowych :lol: Quote
Gioco Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Alicja']:roflt::roflt: współczuję efektów zapachowych :lol:[/QUOTE] Niestety moje psy to worki bez dna. Jak jeszcze Dyz nauczył się już sobie dawkować i czasem nawet miskę je na raty, tak te kurduple o których większość właścicieli mówi, że to takie straszne niejadki, są bardziej żarte niż oryginalne gremliny, przy okazji równie obrzydliwe przy jedzeniu :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Gioco']Niestety moje psy to worki bez dna. Jak jeszcze Dyz nauczył się już sobie dawkować i czasem nawet miskę je na raty, tak te kurduple o których większość właścicieli mówi, że to takie straszne niejadki, są bardziej żarte niż oryginalne gremliny, przy okazji równie obrzydliwe przy jedzeniu :evil_lol:[/QUOTE] czyli są namacalnym dowodem że mały pies wcale nie je mało :lol: Quote
Gioco Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Alicja napisał(a):czyli są namacalnym dowodem że mały pies wcale nie je mało :lol: Dla mnie są namacalnym dowodem na to, że im mniejsza pchła tym bardzie żarta, tym bardziej żywa, skacząca, rozrabiająca i terroryzująca otoczenie. Jednakże, nieskromnie stwierdzę, że nad nimi panuję i to ja nimi rządzę a nie one mną :diabloti: Izabela124. napisał(a):Podobają mi się zimowe zdjęcia :) Dziękuję :-) Mam zgrane kolejne, lecz takie nie psiowe a czysto zimowe i do tego stoliczne :evil_lol: Quote
Gioco Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Znowu 18 stycznia :-( Trzy lata temu odeszła Gioconda :candle: Quote
Alicja Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 :glaszcze: [*] ....czas nie leczy ran ...nawet 3 lata to jak dziś Quote
Alicja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Smerfa szykuje palemkę na Wielkanoc ;) http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy%202011/DSC08546.jpg Quote
Recommended Posts