Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beam6 napisał(a):
O to, to - nawet bardzo :evil_lol:

Chodzi Tobie o to życie poczęte w postaci pasty z jaj? :diabloti: Mam nadzieję, że Smerfa to zastosuje w naturze :evil_lol:

Posted

kiedy miałam 2 lata i 2 miesiące urodził się mój brat. Czasy były jakie były- do szpitala nie wpuszczali, wiec tata napisał do mamy list. Na samym końcu pojawiło się kilka kresek z podpisem- Ewunia narysował ci kółeczko :D list zachował się do dziś, co dostarcza całej rodzinie rozrywki przy każdym spotkaniu :) Moja córcia ma właśnie 2 i pół roku i zdolności plastyczne zdecydowanie odziedziczyła po mnie! :evil_lol: te nieszczęsne "kółka" to jedyna rzecz, jaką potrafi narysować. Ale uparta jest, wiec może rozwinie talent :)

Wychowawca z podstawówki mojego męża bardzo walczył o to, żeby Paweł poszedł do zawodówki na stolarza i przejął "biznes" po ojcu. Nie wiem na jakiej podstawie twierdził, że tak będzie dobrze. Paweł poszedł do ogólniaka, na polibudę... Jest doktorem nauk informatycznych :lol: i świetnym fachowcem w swojej dziedzinie, za to zacięcia do nawet najdrobniejszych robótek domowych, że nie wspomnę o stolarskich- brak ;)

Moja dziecko chodzi już do przedszkola, mam nadzieję, ze psycholog ich zbyt często nie obserwuje :) niech sobie dzieci będą dziećmi :)

Posted

Niestety psycholodzy są. Szczególnie u pięcio i sześciolatków buszują. Dla mnie to absurdalne tworzenie całkowicie zbędnych etatów i marnotrastwo państwowych pieniędzy...ale to jest moje, całkowicie prywatne i odmienne od ogółu zdanie ;-)

Posted

[quote name='Agucha']http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/P1120369.jpg?t=1294843166
Ojś, wpadło się pod kosiarę :lol:
Ano jak się cieczkować zaczęło i się do stolycy zjechało to trzeba wyglądać i fason zadawać :evil_lol: Wpadło się więc pod kosiarę, do wanny i się wygląda. Dyzowi wstydu Tusina już nie przynosi :diabloti:
[quote name='beam6']Taki zwykły do On nie jest :D
Oczywiście, że ten Dyzu to jest jedyny a więc niezwykły. Ale taki na zdjęciach wyszedł zwykły - nagi, bez uszków króliczkowych, różków, didasków i dresiku :diabloti:

Posted

eloise napisał(a):
kiedy miałam 2 lata i 2 miesiące urodził się mój brat. Czasy były jakie były- do szpitala nie wpuszczali, wiec tata napisał do mamy list. Na samym końcu pojawiło się kilka kresek z podpisem- Ewunia narysował ci kółeczko :D list zachował się do dziś, co dostarcza całej rodzinie rozrywki przy każdym spotkaniu :) Moja córcia ma właśnie 2 i pół roku i zdolności plastyczne zdecydowanie odziedziczyła po mnie! :evil_lol: te nieszczęsne "kółka" to jedyna rzecz, jaką potrafi narysować. Ale uparta jest, wiec może rozwinie talent :)

:) niech sobie dzieci będą dziećmi :)

mój synek też 2, 5 i kółka są rewelacyjnie perfekcyjne ;)

Dyzio tradycyjnie , model pierwsza klasa :)

Posted

[quote name='Gioco']Bażanciki często nas odwiedzają. Ten był deko onieśmielony liczną i dość szczekliwą widownią w drzwiach tarasu i nie zawitał do ogrodu. Zawitał za to nasz rezydent ze stodoły - Pan Puchacz:

PIĘKNE !!! dzisiaj to rzadkość :)

Posted

[quote name='A.Matyja-Mierzecka']mój synek też 2, 5 i kółka są rewelacyjnie perfekcyjne ;-)

Dyzio tradycyjnie , model pierwsza klasa :smile:
;-)

[quote name='A.Matyja-Mierzecka']PIĘKNE !!! dzisiaj to rzadkość :smile:
Oj rzadkość. Ale na tych terenach zwierzyny wszelakiej pełno. Na Warmię blisko więc lasów do schowania i pól do polowania dostatek :-)

[quote name='Osa']http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/DSCF25540.jpg?t=1294925709
A Dyż jak zwykle pełen werwy i w akcji...
:evil_lol:
No wulkan energii po prostu...:diabloti:
W pracy był. W końcu pies ozdobny to jako bibelot kanapę ozdabiał :evil_lol:

Posted

[quote name='Agucha']Cudowny!!! Tylko schrupać ... słodki ciasteczkowy potworek :loveu:
http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/P1130383.jpg?t=1294951309

Smerfa ma ospę?
Samej, do dzisiaj jest mi trudno uwierzyć, że mam tego Dyza. Przecież ja pekińczyków i czinów japońskich nie lubię. Za to tego gremlina bardzo kocham :loveu: Bo to jest taki Dyzu - jedyny w swoim rodzaju.
Smerfa została Smerfą podejrzaną o posiadanie ospy - jak już polazłam z nią do lekarza, który rozpoznał jakby początek ospy - to się Smerfa wzięła i rozmyśliła. Przeszło jej. Chyba w poniedziałek normalnie śmignie do przedszkola.

Posted

Gioco napisał(a):
Samej, do dzisiaj jest mi trudno uwierzyć, że mam tego Dyza. Przecież ja pekińczyków i czinów japońskich nie lubię. Za to tego gremlina bardzo kocham :loveu: Bo to jest taki Dyzu - jedyny w swoim rodzaju.
Smerfa została Smerfą podejrzaną o posiadanie ospy - jak już polazłam z nią do lekarza, który rozpoznał jakby początek ospy - to się Smerfa wzięła i rozmyśliła. Przeszło jej. Chyba w poniedziałek normalnie śmignie do przedszkola.

i wtedy sie okaże czy to ospa ;)

Posted

A.Matyja-Mierzecka napisał(a):
i wtedy sie okaże czy to ospa ;)

Podobno ospa może się rozwijać od pięciu dni do trzech tygodni. Pójdzie w poniedziałek do przedszkola to się okaże. Jak Smerfę zsypie telefon do mnie Panie posiadają ;-)

Posted

kokieteryny ten uśmiech ;)

Kuba swego czasu nie umiał się zdecydować ...zachorować na ospę czy nie ... tak wiec wszystkie dziecka się pochorowały ....a on nie, aż przyszedł dzień wyjazdu na ferie do Wisły , TZ nas zawiózł , miał zostać na noc i rano wyjeżdżać ..wyjechaliśmy razem ..rano Kuba wyglądał jak wielokropek :)

Posted

ja dostałam ospy na dzień przed wyjazdem na kolonie. Pojechałam kilka turnusów później- poznałam swoją najlepszą przyjaciółkę :) przyjaźń trwa do dziś :)będzie 17 lat w tym roku :)

Posted

[quote name='Alicja']kokieteryny ten uśmiech ;)
Miał pannicę z cieczką pod ręką ;-) to i kokietował przystojniak :diabloti:
[quote name='Alicja']Kuba swego czasu nie umiał się zdecydować ...zachorować na ospę czy nie ... tak wiec wszystkie dziecka się pochorowały ....a on nie, aż przyszedł dzień wyjazdu na ferie do Wisły , TZ nas zawiózł , miał zostać na noc i rano wyjeżdżać ..wyjechaliśmy razem ..rano Kuba wyglądał jak wielokropek :)
Radośnie :evil_lol:
Smerfa to taki typek co to różyczkę miała na zamówienie, rota wirusa przechodzi w dwie godziny a teraz tryska energią i życiem. Po temperaturze i innych dolegliwościach nie ma śladu. Dopadła teraz Dziadka :cool3: trochę mam odpustu :diabloti: