Litterka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Taki zaharany, że aż jęzor ze zmęczenia wystawił :D Quote
Alicja Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 to mi zakrawa na znęcanie się nad psami :doabloti: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Juz widzę foteczki!:) To co, wzywamy TOnZ? Pzdr. Quote
Litterka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Obawiam się że poprzez konszachty z "Kocim Światem" Gioco ma dojścia znacznie wyżej i nic z interwencji nie wyjdzie. :diabloti: Kto w ogóle oddał Dyzia do domu, gdzie mu każą tak ciężko harować?:angryy::evil_lol: Quote
Gioco Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Zatyrany to faktycznie Dionizy jest i pracuje ciągle, z małymi przerwami na posiłki i spacery. Daje przykład piżmoszczurom, które kiedyś pobiegać lubiły, pobawić się i porozrabiać. Teraz tyrają. Jak Dyz ozdabiają ile się da. To straszne. Chyba sytuacja wymknęła mi się spod kontroli. Otaczają mnie same pracusie. Zaczynam się bać, że jeszcze i na mnie to przejdzie. Co robić??? Quote
Alicja Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Litterka napisał(a):Obawiam się że poprzez konszachty z "Kocim Światem" Gioco ma dojścia znacznie wyżej i nic z interwencji nie wyjdzie. :diabloti: Kto w ogóle oddał Dyzia do domu, gdzie mu każą tak ciężko harować?:angryy::evil_lol: :lol::lol::lol: Quote
Gioco Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Litterka napisał(a):Obawiam się że poprzez konszachty z "Kocim Światem" Gioco ma dojścia znacznie wyżej i nic z interwencji nie wyjdzie. :diabloti: Kto w ogóle oddał Dyzia do domu, gdzie mu każą tak ciężko harować?:angryy::evil_lol: Te konszachty to bardziej Qti miał ;-) Zaś Dyzia oddała sama Kasia Strzelecka :-) Widocznie dobrze się na tej wizycie przedadopcyjnej zakamuflowaliśmy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Litterka']Obawiam się że poprzez konszachty z "Kocim Światem" Gioco ma dojścia znacznie wyżej i nic z interwencji nie wyjdzie. :diabloti: Kto w ogóle oddał Dyzia do domu, gdzie mu każą tak ciężko harować?:angryy::evil_lol: O, cholibka, nie wiedziałam;) [quote name='Gioco']Zatyrany to faktycznie Dionizy jest i pracuje ciągle, z małymi przerwami na posiłki i spacery. Daje przykład piżmoszczurom, które kiedyś pobiegać lubiły, pobawić się i porozrabiać. Teraz tyrają. Jak Dyz ozdabiają ile się da. To straszne. Chyba sytuacja wymknęła mi się spod kontroli. Otaczają mnie same pracusie. Zaczynam się bać, że jeszcze i na mnie to przejdzie. Co robić??? Myślisz, że to zaraxliwe? A ja siedziałam z Toba w jednym autku, matko, co ja najlepszego narobiłam... Pzdr. Quote
Gioco Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='Asiaczek']O, cholibka, nie wiedziałam;) ;-) [quote name='Asiaczek']Myślisz, że to zaraxliwe? A ja siedziałam z Toba w jednym autku, matko, co ja najlepszego narobiłam... Pzdr. Spoko, spoko. Przebywam z nimi dość często i jakoś nie mam czasu zająć się pracoholizmem aż w takim wymiarze jak ta banda :evil_lol: Chociaż kto wie. Jak ostatni czas mi pokazuje nawalam we wszystkim :grab: [quote name='Asiaczek'] Okolice Ministerstwa Środowiska zostały wczoraj przepatrzone i psiarze - sztuk kilka - poinformowani. Quote
Gioco Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [CENTER][video=youtube;Bpf1RXHnAUE]http://www.youtube.com/watch?v=Bpf1RXHnAUE[/video][/CENTER] Quote
Asiaczek Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Gioco'];-) Spoko, spoko. Przebywam z nimi dość często i jakoś nie mam czasu zająć się pracoholizmem aż w takim wymiarze jak ta banda :evil_lol: Chociaż kto wie. Jak ostatni czas mi pokazuje nawalam we wszystkim :grab: Okolice Ministerstwa Środowiska zostały wczoraj przepatrzone i psiarze - sztuk kilka - poinformowani. Kochana, dzięki! Uwielbiam takie odgłosy - ciamkanie, mlaskanie, tuptanie, pukanie, niuchanie itp... w wydaniu psim:) Pzdr. Quote
Gioco Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='Asiaczek']Kochana, dzięki! :-) [quote name='Asiaczek']Uwielbiam takie odgłosy - ciamkanie, mlaskanie, tuptanie, pukanie, niuchanie itp... w wydaniu psim:) Pzdr. Dionizy jest mistrzem ;-) Quote
Asiaczek Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Alicja']po filmiku zgłodniałam :lol: Dobre!!! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 A ja przyszłam się przywitać, bo dawno mnie nie było :) Quote
Gioco Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Alicja napisał(a):po filmiku zgłodniałam :lol: Kcesz łapkie? :diabloti: Asiaczek napisał(a):Dobre!!! Pzdr. Próbowałaś? :evil_lol: Izabela124. napisał(a):A ja przyszłam się przywitać, bo dawno mnie nie było :) Hejka :-) Mnie też dawno nie było ale jestem. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Co się dzieje...? Znowu nie widzę żadnej fotki.... Pzdr. Quote
Gioco Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Co się dzieje...? Znowu nie widzę żadnej fotki.... Pzdr. Ponieważ z nieznanych mi przyczyn zdjęcia nie są widoczne dla zalogowanych użytkowników :mad: Quote
Recommended Posts