Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justys95 napisał(a):
Może ktoś zechce się spotkać na wystawie w Będzinie? Mam zamiar pojechać, ale jeszcze nie wiem...

My będziemy.

• 2 weeks later...
Posted

to teraz się przyznać - kto do mnie podszedł na wystawie w Będzinie?
Ja byłam troche zakręcona, bo tyle co z ringu zeszłam i teraz mi głupio że nie wiem kto to był :oops:

Posted

katik napisał(a):
to teraz się przyznać - kto do mnie podszedł na wystawie w Będzinie?
Ja byłam troche zakręcona, bo tyle co z ringu zeszłam i teraz mi głupio że nie wiem kto to był :oops:

To chyba chodzi o nas.

Posted

DG32 napisał(a):
To chyba chodzi o nas.

No właśnie tak podejrzewałam, ze to byłaś ty. :cool3: Ja bardzo przepraszam, ze nie pogadałyśmy :oops:
Mam nadzieję, że uda sie to jakoś nadrobić. Może na jakimś wspólnym spacerze? Może w końcu uda się spotkać? Są chętni? W przyszłym tygodniu po południu - poniedziałek, wtorek albo piątek?

Posted

Nam niestety w tym tygodniu nie pasowało, ale jeżeli ktoś jest chętny na spacer gdzieś w mojej okolicy w przyszłym tygodniu i nie boi się wściekle ujadających jamników to pisać, może akurat uda się spotkać.

Posted

Mi nie pasuje wtorek, co do poniedziałku i środy to godzina jest mi obojętna z tym, że w środę dołączyłaby do nas na spacerze daria13 z Alanem.

Posted

Nie jeszcze się nie umówiłyśmy na konkretną godzinę - jej pasuje podobno cały dzień, ani na konkretne miejsce, ostatnio byłyśmy na pogorii, ale było chłodniej więc było mało ludzi.
Napisz gdzie Tobie by pasowało i mniej więcej o której.

Posted

mnie jest obojętne, ważne, żeby nie było dużo ludzi i psiaki mogły się wybiegać. Godzina tez mi jest obojętna, byle nie za późno bo ja wstaję bardzo wcześnie rano :oops:

Posted

Darii chyba jednak nie będzie, jak Ci pasuje to możemy umówić się na 17 może na pogorii, ale mi to właściwie obojętne gdzie. Może podaj mi do siebie na pw numer to zadzwonie i się umówimy dokładnie.

Posted

jeśli pogoda sie nie zmieni to na pogorii psów sie nie puści (przynajmniej ja nie puszcze :roll: ) Chyba że na łąkach między pogorią a parkiem. mój nr tel. 798 804 954.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...