Akadna Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No żałuję żałuję :( i zazdroszczę terenów spacerowych Quote
katik Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mnie pasuje we wtorek cały dzień, w środe od 12. piszcie, gdzie i o której wam pasuje. Ja mogę dojechać. Najważniejsze, żeby spotkac sie z dala od ulic i mało uczęszczane miejsce (bo moja paskuda na każdego przechodnia skacze :roll: ) Chyba że psa nie spuszczę ze smyczy, wtedy to bez znaczenia. Quote
Anecioreczek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 katik napisał(a):Mnie pasuje we wtorek cały dzień, w środe od 12. piszcie, gdzie i o której wam pasuje. Ja mogę dojechać. Najważniejsze, żeby spotkac sie z dala od ulic i mało uczęszczane miejsce (bo moja paskuda na każdego przechodnia skacze :roll: ) Chyba że psa nie spuszczę ze smyczy, wtedy to bez znaczenia. ja w środek powinnam byc wolna.Tyle ze nie jestem pewna.dam znac Mielibyscie czym przyjechac? do Sosnowca? Quote
Akadna Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 katik napisał(a):Mnie pasuje we wtorek cały dzień, w środe od 12. piszcie, gdzie i o której wam pasuje. Ja mogę dojechać. Najważniejsze, żeby spotkac sie z dala od ulic i mało uczęszczane miejsce (bo moja paskuda na każdego przechodnia skacze :roll: ) Chyba że psa nie spuszczę ze smyczy, wtedy to bez znaczenia. Tak na marginesie to ja Vectora spuszczać nie będę;) Anecioreczek napisał(a):ja w środek powinnam byc wolna.Tyle ze nie jestem pewna.dam znac Mielibyscie czym przyjechac? do Sosnowca? Ja niestety nie, ale i bez Akadny spotkanko odbyć się może :). Quote
katik Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Akadna, a dlaczego nie będziesz puszczać Vektora? Ja do Sosnowca moge dojechać, w zalezności od godziny może będę miała samochód, więc Akadnę moge zabrać (z Vektorem). Quote
Akadna Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Po prostu nie mamy jeszcze przywołania na takim poziomie co powinno być... Nie Katik dziękuje ;) Quote
katik Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 szkoda, ze nie mam w domu linki, bo możnaby zapiąć Vectora i miałby więcej swobody. Magia też nie jest w 100% odwoływalna, ale przeważnie blisko się trzyma. Quote
Anecioreczek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Akadna napisał(a):Po prostu nie mamy jeszcze przywołania na takim poziomie co powinno być... Nie Katik dziękuje ;) Vektor ma jaki charakterek?:) jest zaczepny czy nie?:) do samcow mi chodzi.. Quote
Melisa89 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja też mam problem z przywoływaniem. Akadna jak chcesz to ja Ci mogę przynieść linkę na jakieś spotkanie, mój 27 kilowy pies na niej zawsze biega i jest ok :) więc jak chcesz to mogę Ci podarować tak ok 10 m takiej linki :) Ja mam czas niestety dopiero w niedziele. Quote
katik Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to co? umawiamy się na jutro lub środę? Tylko ja jutro musze rano jechać do pracy, wiec będę dopiero po południu (nie wiem dokładnie o której), ale miej więcej o 14 powinnam już mieć czas. Quote
DG32 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja jutro moge tak od 14.30, a w środe cały dzień - może w końcu mi się uda z Wami spotkać. Quote
Akadna Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 wiecie co przepraszam ale ja jednak nie będę... nie chcę żeby było takich jaj jak na spotkanku z Rybką_39 Quote
basiapron Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 a kto chętny w okolicy Bożego Ciała tzn 23 lub 24 i 25 maj.Bo my idziemy wykąpac Kudłatą wtedy.Ranki już się ładnie goją więc jeśli tylko pogoda nam dopisze do bedziemy się taplać na stawikach. Quote
Anecioreczek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 mI równiez jutro pasuje! :):):) i w środe także! :) Co wy na to?:) Tylko My jakos tak za bardzo nie mamy sie czym ruszyc ;p U nas Gdzie bylysmy z Sylwia i jej Korą,to jest wielkie jeziorko i pole do Biegania :) co Wy na to ?:) I malo ludzi chodzi,czasem ktos przyjdzie nas wode,ale zawsze sie znajdzie miejsce ;) To jak? Jutro o 14.30 ? Basiapron,my bardzo chetnie :) Moze dolaczy do Nas Bernardyn Długowłosy ;D Niewiem jak wam bedzie wygodniej,Moze Katik ustalcie z DG32 jak dojedziecie,jesli macie obie auta,to mysle ze najblizej bedzie..przed mostem Koło stadionu Zagłębia Sosnowiec w Sosnowcu ;P Tam jest taki parking.Chyba ze traficie autem pod same Borki od strony szopienic.Ustalcie gdzie co i Jak a My bedziemy na was czekac ;) Tylko napiszcie ;P Moj numer kom 605-623-342 Quote
katik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To możemy się umówić na środę po południu. Most koło stadionu, to niedaleko egzotarium? Czy Borki od strony szopienic, to jest przy drodze, gdzie jeździ tramwaj? Czy tam jest dużo rybaków i ptaków wodnych. Moja Magia uwielbia gonić ptaki i boję się, żeby nie popłynęła za nimi na środek jeziora. DG32, ty masz czym dojechać do Sosnowca? Quote
Anecioreczek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 katik napisał(a): Most koło stadionu, to niedaleko egzotarium? Jeden wczesniej lub dalej,zalezy od ktorej strony sie jedzie Czy Borki od strony szopienic, to jest przy drodze, gdzie jeździ tramwaj? To jest jezioro dalej,i tam nic nie jeździ Czy tam jest dużo rybaków i ptaków wodnych. Moja Magia uwielbia gonić ptaki i boję się, żeby nie popłynęła za nimi na środek jeziora. Tak jest dużo ptaków ale tam gdzie bedziemy nie lataja akurat,Rybacy są po drugiej stronie.A na Polu niema nikogo.I zająców tez i innych zwierzat nie widziałam ufff ;P Mozemy sie umowic gdzie indziej jutro ;) Quote
katik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 W takim razie nie wiem gdzie są Borki :oops: Ale możemy się umówić koło mostu przy stadionie. Tylko o której godzinie? Quote
Anecioreczek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 katik napisał(a):W takim razie nie wiem gdzie są Borki :oops: Ale możemy się umówić koło mostu przy stadionie. Tylko o której godzinie? o Której wam pasuje?;) DG32 niewiadomo czy przyjada :p bo Dino troszke strachliwy hehe ;) My juz po spacerku ;) Quote
DG32 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Anecioreczek napisał(a):o Której wam pasuje?;) DG32 niewiadomo czy przyjada :p bo Dino troszke strachliwy hehe ;) My juz po spacerku ;) Troszke to mało powiedziane, póki szedł na smyczy, to było wszystko ok, ale jak Atos chciał się z nim bawić, to Dino koła do góry i kwik :roll:. Ale i tak fajnie było :p. Quote
katik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ja jutro odpadam. :( Muszę odrobić jedne zajęcia w psiej szkole, na których nas nie było. Na inny termin tego nie mogę przełożyć, bo w niedzielę mamy egzamin i muszę psu przypomnieć co nieco. Może przełożymy spotkanie na czwartek? Quote
Anecioreczek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 katik napisał(a):Ja jutro odpadam. :( Muszę odrobić jedne zajęcia w psiej szkole, na których nas nie było. Na inny termin tego nie mogę przełożyć, bo w niedzielę mamy egzamin i muszę psu przypomnieć co nieco. Może przełożymy spotkanie na czwartek? ja w czwartek nie dam rady...chyba ze rano..popoludnie mam zajete. to samo z piatkiem. Quote
katik Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 W takim razie możemy pomyśleć o przyszłym tygodniu. Quote
DG32 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Nikomu nie chce się iść na spacer? No to ide sama :painting:. Quote
Recommended Posts