Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katik napisał(a):
Ja jestem jak najbardziej za spacerami w Będzinie :)
Może ktoś ma ochotę przyjechac do nas na działkę. W miarę duży ogrodzony teren.

Jakiego masz psa?
Może przyjedziesz do nas np..w sobote albo piatek?:cool3:
Zapraszam chetnych jak cos podam adres na PW;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też z marchewkowym chętnie się gdzieś wybierzemy :) A może byśmy wszyscy razem się tak zebrali? Sylwia wykoś te krzaki u siebie to będą fajne łaki a nie !!! To jak? My mieszkamy na jagiellońskiej..możemy przyjechać na stawiki bo tam mam babcie albo u mnie są tzw. Bagry,koła no i jeszcze park sielecki? :)

Posted

Ja mam 4 miesięcznego cairn teriera.
Mnie pasuje tylko w weekendy (i też nie zawsze).
Jak najbardziej jestem za spotkaniem w większym gronie. tylko miejsce musi być odludne, bez ludzi i obcych psów, bo moja Magia jest nieprzewidywalna i nie chciałabym potem jej szukać albo wracać do domu bez niej. :lol:

Posted

Marchewkowy napisał(a):
My też z marchewkowym chętnie się gdzieś wybierzemy :) A może byśmy wszyscy razem się tak zebrali? Sylwia wykoś te krzaki u siebie to będą fajne łaki a nie !!! To jak? My mieszkamy na jagiellońskiej..możemy przyjechać na stawiki bo tam mam babcie albo u mnie są tzw. Bagry,koła no i jeszcze park sielecki? :)

w Jakim wieku jest Twój Briard? Mój Atos ma czasami odchyły na widok psa,ale rzadko(warto sie ubzepieczyc)

Posted

Fajne miejsce na spacery jest na łąkach kawałek za M1 w czeladzi, no i kiedyś jeszcze były super łąki tam gdzie teraz to nowe osiedle powstało - Górki Małobądzkie, niestety teraz tylko skrawek został :(

Posted

nuuska napisał(a):
Fajne miejsce na spacery jest na łąkach kawałek za M1 w czeladzi, no i kiedyś jeszcze były super łąki tam gdzie teraz to nowe osiedle powstało - Górki Małobądzkie, niestety teraz tylko skrawek został :(

Ja mieszkam chyba na najwiekszym odludziu Sosnowca.
U mnie jest łąka w poblizu z jeziorko malutkie..obecnie zalodzone..dalej sa pagorki.
Jest teżm duze jezioro kolo lasu i łączka..jest tez playk betonowy dobry do szkolenia..wszystko to otacza moj blok:cool3:

Posted

U mnie tez są fajne tereny (będzin ksawera), ale ja jednak w weekend pracuje (ew. niedziela po południu). Gdybyście ustalili jakiś konkretny termin, w godzinach popołudniowych to mogłabym wyjść wcześniej z pracy.

Posted

My niestety musimy poczekać na wspólne spacery do lutego (albo i później) :roll: Nigdy nie wiem, kiedy będę miała wolny weekend w pracy. :( do tego jeszcze zajęcia w psim przedszkolu.

Posted

ja jestem kilka razy w tyg na zagłebiu w sosnowcu z chartolami i dobermanką - jak ja nie mam czasu to moja mama, ale w niedziele pewnie bede...a Wy? zmobilizujcie się:cool3:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

jakoś tak każdemu ciężko sie zebrać.
W ten weekend wystawa w Katowicach wiec ja odpadam. W kwietniu co weekend (rano) mam szkolenie, więc w soboty po południu mi pasuje (niedziele nie zawsze). a w tygodniu cały czas.