Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znam swojego psa od podszewki i niestety jestem pewna, że się nie polubią, naprawdę bardzo żałuję, iż nie będę mogła skorzystać z tak ciekawej propozycji. Nanaki87 zajrzyj na forum o goldenach tam jest dużo osób z Będzina i może oni chętnie by się z tobą spotkali co? Golden+ malamut to ciekawe połączenie, na pewno by razem się wyszaleli;)
pozdrawiam
Daria i agresywny Allanek :evil_lol:

• 4 months later...
Posted

Mężczyzna, szczenior 8 miesięcy :) bardzo pozytywnie nastawiony do wszystkiego co ma cztery łapy lub dwie nogi :) chciałam tylko dodać, że jak zaczyna biegać z kompanem to nie potrafi się zatrzymać a także może bez przerwy biegać wokół zdziwionego kompana :)

Posted

jeśli chodzi o bardzo bliską przyszłość to mogłabym w środę koło może 15 ? ewentualnie mogłabyś podać jakieś terminy a my spróbujemy się dostosować :) które Stawiki ? :D

Posted

przeszkadzać nie będzie, tylko nie wiem co nazywacie Balatonem :)
ja po prostu mam takie miejsce gdzie Kudłatej nic nie rozprasza i gdzie się będzie na pewno bawić a nie co chwilę rozglądać kogo by tu można wystraszyć:)

Posted

:P nie musisz się obrażać tylko dołącz do nas, Prince będzie zainteresowany pewnie Kudłatą a nie whippetem :P tylko muszę się jeszcze dowiedzieć czy pies zostanie mi pożyczony w ogóle. Dlatego się nie umawiałam ostatnio na spacery bo ona już nie mieszka ze mną :( ale myslę że się uda :)

Posted

Ale Prince nie tratuje psów, chyba że coś się zmieniło. :lol: Magia po zabawie z nim miała jedynie zakwasy. :lol:
Chętnie sie przyłącze, środa o 15 nawet by mi pasowała, ale tylko stawiki (nad balaton nie trafię.)