Kati Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Obawiam się, że twojemu psu kaganiec i tak w niczym by nie przeszkadzał. Raz trzepnąłby mojego łapą i byłoby po Raptusie :lol: Quote
LeksA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Witam :) moja dziewczynka tez chetnie sie z Wami spotka... mozliwe ze tez skonczy "w bezpiecznej odleglosci" bo dlugo jej zajmuje zaprzyjaznianie sie.... czekam na termin :) (jezeli nie macie nic przeciwko ) Quote
asiunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Hej! Olu to Ty?:evil_lol: My sie bardzo chetnie spotkamy bo Metkowej z braku psiów odbija:mad: My w sobote wybieramy sie do parku na środuli ktos chetny jeszcze? Quote
LeksA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 TAk to ja :) witaj :) jezeli tylko wroce z wawy na ten weekend to ja bardzo chetnie :) nie wiem tylko jak nasze dziewczynki sie dogadaja... bo moja to juz duza panna i lubi dokazywac .. no ale warto sprobowac :) Quote
asiunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Hej!! Ło matko ale czas leci-ja ja pamietam jako dorastajaca panienke:evil_lol:Mysle ze panny sie jakos dogadaja;) Quote
LeksA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 no leci leci :) Lady ma juz prawie 3 lata (w lipcu bedzie 3 ) mam nadzieje ze uda nam sie jakos spotkac i psy wybiegac :) Quote
Kati Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Mnie w tą sobotę nie pasuje, ale nastepny termin powinien być ok. Tylko boje sie czy Raptus przeżyje to spotkanie :roll: Bernardyn, Rottweiler, Owczarek niemiecki to jest to co Raptusek kocha najbardziej :diabloti: Dobremany na szczęście lubi :multi: (tzn. lubił, bo dawno zadnego nie spotkał). Quote
panienkabubu Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 No ja mam wolne każde dni, oprócz poniedziałków i śród ;) Będę egoistką i zapytam czy lasek niedaleko mnie byłby dobrym miejscem do spotkania ;) Bo na razie nie widzę transportu mojego psa bez kagańca środkami miejskimi ;) Jeśli dojdzie do spotkania, to Benosław będzie musiał być na lince, gdyż pozabijałby Wasze psiaki - masą oczywiście, więc niestety gość będzie musiał cierpieć :P Ale jak On zobaczy tyle psów to biedne moje bicepsy ;) Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 buu ale fajnie - szkoda, że moje burki takie mało towarzyskie są :placz: zawału by dostały na widok takiej ilości dużych psów i ASTa :lol: :lol: :lol: ale piszcie piszcie - umawiajcie się to może bez nich wpadnę jak mi bedzie pasował termin - Bubu pomogę Ci wtedy trzymaćBenka :lol: Quote
Ambra Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 no to widzę, że tylko moja znajda jest tak towarzyska, że każdy pies to jej przyjaciel, A każdego przyjaciela zdradzi dla piłeczki:evil_lol: A jak już ma tą piłeczkę to może się wokół niej walić, palić i krew przyjaciół rolewać a ona i tak ma klapki na oczach i świat ograniczony do małego okrągłego przedmiotu!:stupid: tak więc my pokojowo nastawione do świata jesteśmy gotowe na spotkanie, tymbardziej że TE dni u dobermanki trwaja prawdopodobnie tydzień-ewenement! tylko prosimy o dokładne namiary bo lasek na środuli nic nam nie mówi...:shake: Quote
panienkabubu Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 malawaszka, wierz mi że przyda się każda pomoc :D chociaż jak psy po pewnym czasie będą się nadal bały podejść do Bena, to on się będzie nudził i pewnie oleje całą sprawę :) lasek o którym pisałam nie jest na środuli tylko na modrzejowie ;) Quote
panienkabubu Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Madzia18sosnowiec pisze się też na taki spacerek ze swoją Gają :) Dzisiaj się dowiedziałam :) A Modrzejów jest na trasie autobusu 35,26,150,18 i .. nie wiem jakich jeszcze ;) aha! 160 ;) coś komuś mówi? A Niwka coś komuś mówi? ;) Albo Mysłowice od strony Grunwaldzkiej? Albo miejsce spotkań Świadków Jehowy w Sosnowcu na ul. Mikołajczyka? Albo kiedyś stara kopalnia Niwka-Modrzejów? ;) Co my tam mamy jeszcze charakterystycznego .. Aaa ! Fashion House ? ;) Quote
asiunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Hej!! Niestety dla psa(czyt.Metki) ktory nie lubi jezdzic komunikacja miejska Modrzejow to za daleko:shake: Jezeli ktos jest chetny dolaczyc do nas-spacerujemy ok. 11-12(do ustalenia)po parku na sroduli:evil_lol: Quote
Ambra Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 ja nie obiecuje, ale być może bedę tam przejazdem, wiec mnie mowi i fashion house i miejsce jehovych wiec gdzie stamtąd się kierować!! i o ktorej h?? i dlaczego tak daleko??:angryy: Quote
LeksA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 asiunia mnie w tym tyg niestety nie bedzie..wracam z warszawy dopiero we wtorek :( panienkabubu ja wiem gdzie echowy sa i gdzie fashion house :) ale tez nie w tym tyg sie pojawie :( niestety studia bleee Quote
panienkabubu Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Jehowy są jakieś 200 - 300 metrów od miejsca, w którym spacerujemy. Ja w ten weekend i dni do środy odpadam - mam tyle zakuwania, że nie wiem za co się zabrać - koniec roku 28 kwietnia, trzeba oceny poprawiać :-( To może wtorek po świętach ? Quote
Kati Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ja też kojażę miejsce, ale troche daleko. Jak coś to będę musiała skombinowac samochód od rodziców, bo autobusami (chyba trzema) nie da rady - Raptus za bardzo się stesuje i byłby za bardzo zmeczony. więc ustalcie coś konkretnego, może po świętach, bo ja musze jeszcze trochę posprzątać, itp. Quote
panienkabubu Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Hej, ja jestem jak najbardziej za, tylko, żeby było to w bardzo bliskim pobliżu mnie - nie dam rady przyjechać z psem nigdzie, bo nie mam dla niego kagańca, a dwa razy już mnie wyrzucono z autobusu .. Także naprawde nie dam rady "na miescie" :( Ale zapraszam do mnie na spacerki :oops: Quote
asiunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 LeksA napisał(a):ja odpadam :( zaczela nam sie cieczka :/ Hej!! Ujj szkoda:-(Poczekamy na was;) Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No i jak z tym spotkaniem, coś ucichło wszystko? Quote
asiunia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Hej!! My tez odpadamy z racji cieczki:roll: Quote
Recommended Posts