Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :) moja dziewczynka tez chetnie sie z Wami spotka... mozliwe ze tez skonczy "w bezpiecznej odleglosci" bo dlugo jej zajmuje zaprzyjaznianie sie.... czekam na termin :) (jezeli nie macie nic przeciwko )

Posted

Hej!

Olu to Ty?:evil_lol: My sie bardzo chetnie spotkamy bo Metkowej z braku psiów odbija:mad: My w sobote wybieramy sie do parku na środuli ktos chetny jeszcze?

Posted

TAk to ja :) witaj :) jezeli tylko wroce z wawy na ten weekend to ja bardzo chetnie :) nie wiem tylko jak nasze dziewczynki sie dogadaja... bo moja to juz duza panna i lubi dokazywac .. no ale warto sprobowac :)

Posted

Mnie w tą sobotę nie pasuje, ale nastepny termin powinien być ok.

Tylko boje sie czy Raptus przeżyje to spotkanie :roll: Bernardyn, Rottweiler, Owczarek niemiecki to jest to co Raptusek kocha najbardziej :diabloti:
Dobremany na szczęście lubi :multi: (tzn. lubił, bo dawno zadnego nie spotkał).

Posted

No ja mam wolne każde dni, oprócz poniedziałków i śród ;)

Będę egoistką i zapytam czy lasek niedaleko mnie byłby dobrym miejscem do spotkania ;) Bo na razie nie widzę transportu mojego psa bez kagańca środkami miejskimi ;)

Jeśli dojdzie do spotkania, to Benosław będzie musiał być na lince, gdyż pozabijałby Wasze psiaki - masą oczywiście, więc niestety gość będzie musiał cierpieć :P
Ale jak On zobaczy tyle psów to biedne moje bicepsy ;)

Posted

buu ale fajnie - szkoda, że moje burki takie mało towarzyskie są :placz: zawału by dostały na widok takiej ilości dużych psów i ASTa :lol: :lol: :lol: ale piszcie piszcie - umawiajcie się to może bez nich wpadnę jak mi bedzie pasował termin - Bubu pomogę Ci wtedy trzymaćBenka :lol:

Posted

no to widzę, że tylko moja znajda jest tak towarzyska, że każdy pies to jej przyjaciel, A każdego przyjaciela zdradzi dla piłeczki:evil_lol: A jak już ma tą piłeczkę to może się wokół niej walić, palić i krew przyjaciół rolewać a ona i tak ma klapki na oczach i świat ograniczony do małego okrągłego przedmiotu!:stupid:
tak więc my pokojowo nastawione do świata jesteśmy gotowe na spotkanie, tymbardziej że TE dni u dobermanki trwaja prawdopodobnie tydzień-ewenement!
tylko prosimy o dokładne namiary bo lasek na środuli nic nam nie mówi...:shake:

Posted

malawaszka, wierz mi że przyda się każda pomoc :D
chociaż jak psy po pewnym czasie będą się nadal bały podejść do Bena, to on się będzie nudził i pewnie oleje całą sprawę :)

lasek o którym pisałam nie jest na środuli tylko na modrzejowie ;)

Posted

Madzia18sosnowiec pisze się też na taki spacerek ze swoją Gają :) Dzisiaj się dowiedziałam :)

A Modrzejów jest na trasie autobusu 35,26,150,18 i .. nie wiem jakich jeszcze ;) aha! 160 ;)
coś komuś mówi?

A Niwka coś komuś mówi? ;)
Albo Mysłowice od strony Grunwaldzkiej?

Albo miejsce spotkań Świadków Jehowy w Sosnowcu na ul. Mikołajczyka?
Albo kiedyś stara kopalnia Niwka-Modrzejów? ;)

Co my tam mamy jeszcze charakterystycznego ..

Aaa ! Fashion House ? ;)

Posted

Hej!!

Niestety dla psa(czyt.Metki) ktory nie lubi jezdzic komunikacja miejska Modrzejow to za daleko:shake:
Jezeli ktos jest chetny dolaczyc do nas-spacerujemy ok. 11-12(do ustalenia)po parku na sroduli:evil_lol:

Posted

ja nie obiecuje, ale być może bedę tam przejazdem, wiec mnie mowi i fashion house i miejsce jehovych wiec gdzie stamtąd się kierować!! i o ktorej h?? i dlaczego tak daleko??:angryy:

Posted

asiunia mnie w tym tyg niestety nie bedzie..wracam z warszawy dopiero we wtorek :(

panienkabubu ja wiem gdzie echowy sa i gdzie fashion house :) ale tez nie w tym tyg sie pojawie :( niestety studia bleee

Posted

Jehowy są jakieś 200 - 300 metrów od miejsca, w którym spacerujemy.
Ja w ten weekend i dni do środy odpadam - mam tyle zakuwania, że nie wiem za co się zabrać - koniec roku 28 kwietnia, trzeba oceny poprawiać :-(
To może wtorek po świętach ?

Posted

Ja też kojażę miejsce, ale troche daleko. Jak coś to będę musiała skombinowac samochód od rodziców, bo autobusami (chyba trzema) nie da rady - Raptus za bardzo się stesuje i byłby za bardzo zmeczony.
więc ustalcie coś konkretnego, może po świętach, bo ja musze jeszcze trochę posprzątać, itp.

Posted

Hej,

ja jestem jak najbardziej za, tylko, żeby było to w bardzo bliskim pobliżu mnie - nie dam rady przyjechać z psem nigdzie, bo nie mam dla niego kagańca, a dwa razy już mnie wyrzucono z autobusu ..
Także naprawde nie dam rady "na miescie" :(

Ale zapraszam do mnie na spacerki :oops: