asiunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hej!! nie bardzo wiem gdzie jest lidl...:oops:No jakos sie znajdziemy:evil_lol: Quote
mrowka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! nie bardzo wiem gdzie jest lidl...:oops:No jakos sie znajdziemy:evil_lol: Asiku lidl to ten sklep obok którego przechodzilismy latem- zaraz obok 3 stawow ;) Quote
agbar Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 a bliżej jakos mozecie wyjasnic?? ja nie byłam z wami latem:) hihi Quote
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ja na chwileczkę tylko.. Agnieszko :hmmmm: nie wiem czy dobrze teraz powiem, ale to tak jakbyście jechali do Geanta od strony osiedla Paderewskiego (?):roll: Quote
Ambra Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 no to jak kolo lidla to ja nie mam pojecia gdzie! ja zaparkuje kolo panderozy i wyrusze na poszukiwania!Cyba ze to wogole nie ten rejon...to sama sobie pospaceruje:-( Lucy mialas sie odezwac!!!:mad: Quote
asiunia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Hej!! My juz w domciu!Dziekuje wszystkim za bardzo mily spacer i mam nadzieje ze to kiedys powtorzymy:evil_lol:Lucy Tobie dziekuje szczegolnie :buzi: Quote
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Agnieszko dziękuję za foteczki :bigcool: wlaśnie przed chwilką skończylam oglądać... hahaha tylko który to Mejk a który Dealerek to ja nie wiem :hmmmm: :evil_lol: DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA SPACEREK!! Było mi bardzo miło, że mogłam poznać reszte dogomaniaków i zobaczyć tych których już znałam-Asik kochany :loveu: :evil_lol: Mam nadzieję, że się jeszcze zobaczymy kiedyś i zorganizujemy podobny spacerek :multi: Quote
Cimi Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No jak za jakiś czas będzie jeszcze spacerek np. w Chorzowie to chętnie przyjedziemy ;). Quote
Agga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dealer napisał(a):w galerii Dilka jest pare juz:) Te już widziałam :cool3: Quote
agbar Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Cimi napisał(a):No jak za jakiś czas będzie jeszcze spacerek np. w Chorzowie to chętnie przyjedziemy ;). ja też:):) Quote
panienkabubu Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Sosnowiec się melduje, częśc południowa Sosnowca ;-) U mnie jest duuuzy lasek, gdzie pieski mogą śmigać ile wlezie :-) Przyjmiecie ponad 80 kilowego i 90 centymetrowego Bernardyna do swojego grona? :D Ben lubi się bawić w sposób nadzwyczaj dziwny - leje przednimi łapami :D Nie jest agresywny, ale jak był mały, to nie miał styczności z psami i teraz ciągnie do wszystkich które widzi ... Może być niebezpieczny jedynie ze względu na masę :D Quote
aneta21 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 jak bedzie jakis spacerek w okolicach zagórza w sosnowcu lub w dzbrowie górniczej w parku obok nema to ja sie pisze ze swoim shih tzu:D pozdrawiam Quote
Kati Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Wiosna już prawie do nas zawitała, tzn. śnieg prawie zniknął, więc moze jakieś spotkanie. :) Mnie najbardziej interesują spotkania z większą ilością psów w celu przypomnienia mojemu Raptusowi, ze istnieje coś takiego jak więcej niż jeden pies. O zabawie z inymi psami (samcami) raczej nie ma mowy, ale żeby sobie razem pospacerowały, moga trochę poćwiczyć w grupie. Suczki jak najbardziej mile widziane. Miejsce i termin do ustalenia. Quote
Ambra Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 no ja chetnie bardzo ale za 3tygodnie:placz: bo me dziewcze 1szą w zyciu cieczkę dostało i czeka nas ciezka przeprawa!!faceci miejcie się na baczności!:diabloti: Quote
Kati Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ambra, może być i za 3 tygodnie. Może do tego czasu pogoda się poprawi i nie będzie tyle błota i wody. Quote
Ambra Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Świetnie!:multi: wiesz ja mogę i już ale nie chciałabym doprowadzić twego psiaka do palpitacji serca i miłości platonicznej do mojej czarnulki:evil_lol: ale ja zawsze chetna i gotowa:multi: :multi: Quote
panienkabubu Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 nikt nie chce pojsc na spacer z bernardynem? :placz: :placz: :placz: Quote
Kati Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 panienkabubu napisał(a):nikt nie chce pojsc na spacer z bernardynem? :placz: :placz: :placz: Przecież nikt nie pisze, ze nie chcemy sie spotkać z bernardynem. Ja bardzo chetnie sie z wami spotkam, nie wiem jak Raptus - on czyba też, ale w innym celu, :mad: ale zawsze można się spotykać w bezpiecznej odległości :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Kati napisał(a):Przecież nikt nie pisze, ze nie chcemy sie spotkać z bernardynem. Ja bardzo chetnie sie z wami spotkam, nie wiem jak Raptus - on czyba też, ale w innym celu, :mad: ale zawsze można się spotykać w bezpiecznej odległości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a my te bezpieczne odległości znamy znamy :evil_lol: :evil_lol: mamy taką sąsiadkę - briardkę - Ona tylko bezpieczne odległości :evil_lol: :evil_lol: a to Raptus antypsi? ;) Quote
Kati Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Raptus jest antyolbrzymi. Wszystko co większe i nie da się patrzeć z góry to wróg, ale aż dak źle nie jest, zeby nie można się spotkac. Quote
panienkabubu Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Kati napisał(a):Raptus jest antyolbrzymi. Wszystko co większe i nie da się patrzeć z góry to wróg, ale aż dak źle nie jest, zeby nie można się spotkac. Jeśli spotkanie odbedzie sie bez rozlewu krwi, to ja jestem za :razz: Quote
Kati Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 W najgorszym razie istnieje cos takiego jak KAGANIEC :) Quote
Recommended Posts