Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

nie bardzo wiem gdzie jest lidl...:oops:No jakos sie znajdziemy:evil_lol:

Asiku lidl to ten sklep obok którego przechodzilismy latem- zaraz obok 3 stawow ;)

Posted

Ja na chwileczkę tylko..

Agnieszko :hmmmm: nie wiem czy dobrze teraz powiem, ale to tak jakbyście jechali do Geanta od strony osiedla Paderewskiego (?):roll:

Posted

no to jak kolo lidla to ja nie mam pojecia gdzie! ja zaparkuje kolo panderozy i wyrusze na poszukiwania!Cyba ze to wogole nie ten rejon...to sama sobie pospaceruje:-( Lucy mialas sie odezwac!!!:mad:

Posted

Agnieszko dziękuję za foteczki :bigcool: wlaśnie przed chwilką skończylam oglądać... hahaha tylko który to Mejk a który Dealerek to ja nie wiem :hmmmm: :evil_lol:

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA SPACEREK!! Było mi bardzo miło, że mogłam poznać reszte dogomaniaków i zobaczyć tych których już znałam-Asik kochany :loveu: :evil_lol:
Mam nadzieję, że się jeszcze zobaczymy kiedyś i zorganizujemy podobny spacerek :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Sosnowiec się melduje, częśc południowa Sosnowca ;-)

U mnie jest duuuzy lasek, gdzie pieski mogą śmigać ile wlezie :-)

Przyjmiecie ponad 80 kilowego i 90 centymetrowego Bernardyna do swojego grona? :D

Ben lubi się bawić w sposób nadzwyczaj dziwny - leje przednimi łapami :D
Nie jest agresywny, ale jak był mały, to nie miał styczności z psami i teraz ciągnie do wszystkich które widzi ...
Może być niebezpieczny jedynie ze względu na masę :D

• 1 month later...
Posted

Wiosna już prawie do nas zawitała, tzn. śnieg prawie zniknął, więc moze jakieś spotkanie. :)
Mnie najbardziej interesują spotkania z większą ilością psów w celu przypomnienia mojemu Raptusowi, ze istnieje coś takiego jak więcej niż jeden pies. O zabawie z inymi psami (samcami) raczej nie ma mowy, ale żeby sobie razem pospacerowały, moga trochę poćwiczyć w grupie. Suczki jak najbardziej mile widziane.
Miejsce i termin do ustalenia.

Posted

no ja chetnie bardzo ale za 3tygodnie:placz: bo me dziewcze 1szą w zyciu cieczkę dostało i czeka nas ciezka przeprawa!!faceci miejcie się na baczności!:diabloti:

Posted

Świetnie!:multi: wiesz ja mogę i już ale nie chciałabym doprowadzić twego psiaka do palpitacji serca i miłości platonicznej do mojej czarnulki:evil_lol: ale ja zawsze chetna i gotowa:multi: :multi:

Posted

panienkabubu napisał(a):
nikt nie chce pojsc na spacer z bernardynem? :placz: :placz: :placz:

Przecież nikt nie pisze, ze nie chcemy sie spotkać z bernardynem. Ja bardzo chetnie sie z wami spotkam, nie wiem jak Raptus - on czyba też, ale w innym celu, :mad: ale zawsze można się spotykać w bezpiecznej odległości :evil_lol:

Posted

Kati napisał(a):
Przecież nikt nie pisze, ze nie chcemy sie spotkać z bernardynem. Ja bardzo chetnie sie z wami spotkam, nie wiem jak Raptus - on czyba też, ale w innym celu, :mad: ale zawsze można się spotykać w bezpiecznej odległości :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol:

a my te bezpieczne odległości znamy znamy :evil_lol: :evil_lol:
mamy taką sąsiadkę - briardkę - Ona tylko bezpieczne odległości :evil_lol: :evil_lol:
a to Raptus antypsi? ;)

Posted

Raptus jest antyolbrzymi.
Wszystko co większe i nie da się patrzeć z góry to wróg, ale aż dak źle nie jest, zeby nie można się spotkac.

Posted

Kati napisał(a):
Raptus jest antyolbrzymi.
Wszystko co większe i nie da się patrzeć z góry to wróg, ale aż dak źle nie jest, zeby nie można się spotkac.

Jeśli spotkanie odbedzie sie bez rozlewu krwi, to ja jestem za :razz: