asiunia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Szukam spokojnego psiaka(płeć,wiek,wielkość bez znaczenia)do spacerku socjalizacyjnego z moim 13 tyg ONkiem który uważa że pieski są straszne i bee;)ktoś chętny? Quote
nanaki87 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Szukam kogos do wspolnych spacerow z Czeladzi ze mna i moim 2 letnim malamutem. Quote
Daria_13 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Co tu tak cicho? Ktoś chętny na spacerek po Będzinie z moim 7 letnim Kundelkiem- Alanem? tylko szukam suczki, nie dużej, bo mój alan nie toleruje psich samców. A tak po za tym to kto z was zna fajne miejsca, gdzie nie ma innych psów na spacery w Będzinie? Quote
asiunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 asiunia napisał(a):Szukam spokojnego psiaka(płeć,wiek,wielkość bez znaczenia)do spacerku socjalizacyjnego z moim 13 tyg ONkiem który uważa że pieski są straszne i bee;)ktoś chętny? przypominam się... Quote
nanaki87 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Daria lasek na rozkowce jest fajny na spacery ja zawsze tam z moim mamutem chodze cisza i spokoj :) Quote
nanaki87 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Daria_13 napisał(a):A dużo jest tam psiaków? W sumie to czasem widuje jednego retrivera i tyle wiecej koni jest bo tam stadnina jest :) ale mowie Ci jest przyjemnie. Ja nie narzekam mimo ze moj jest troszke czasem nadpobudliwy to uwielbiamy to miejsce i mozna jeszcze isc dalej polami az pod siemianowice jak znasz czeladz to pewnie wiesz ktoredy :) Quote
dahme Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='asiunia']Szukam spokojnego psiaka(płeć,wiek,wielkość bez znaczenia)do spacerku socjalizacyjnego z moim 13 tyg ONkiem który uważa że pieski są straszne i bee;)ktoś chętny? Witam serdecznie, ja również szukam spokojnego szczeniaczka, lub delikatnego dorosłego do zabawy z moją 4 miesięczną suczką Doga Niemieckiego. Dahme jest bardzo delikatna, spokojna i bardzo ostrożna w stosunku do obcych psów. Jak już się przekona ... to w zabawie jest delikatna. oto przykład jak się bwi :) (w drugiej części filmu mały labrador strasznie ją dręczy) YouTube - dahme4 w grę wchodzi tylko Sosnowiec pozdrawiam marta Quote
asiunia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Marta,a skąd jesteście(chodzi o dzielnicę)?My jesteśmy z Pogoni;) Quote
dahme Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 my jesteśmy pomiędzy Dańdówką a Ludwikiem jeśli kojarzysz... ? niestety nie jestem tam na stałe (bo mieszkam w uk) Dahme do mnie przyjedzie dopiero za 6 miesięcy (takie procedury:-() ale będę od 17tego września w Polsce aż do 25go. Bardzo bym chciała w tym czasie zorganizować sapacerek z jakimś spokojnym psiakiem :razz: Jedynie 20 wrz mi nie psauje bo jedziemy na wystawę klubową (naszą pierwszą :roll:) aha noi myślę że jakby co to moglibyśmy ewentualnie podjechać samochodem w twoją okolicę ale to już nie ode mnie zależy - bo ja samochodu nie mam - ewentualnie gdyby ktoś mną rzucił do ciebie Quote
asiunia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 dahme napisał(a):my jesteśmy pomiędzy Dańdówką a Ludwikiem jeśli kojarzysz... ? niestety nie jestem tam na stałe (bo mieszkam w uk) Dahme do mnie przyjedzie dopiero za 6 miesięcy (takie procedury:-() ale będę od 17tego września w Polsce aż do 25go. Bardzo bym chciała w tym czasie zorganizować sapacerek z jakimś spokojnym psiakiem :razz: Jedynie 20 wrz mi nie psauje bo jedziemy na wystawę klubową (naszą pierwszą :roll:) aha noi myślę że jakby co to moglibyśmy ewentualnie podjechać samochodem w twoją okolicę ale to już nie ode mnie zależy - bo ja samochodu nie mam - ewentualnie gdyby ktoś mną rzucił do ciebie Chętnie sie z Wami wybierzemy na spacer:pmiejsce nie stanowi problemu,możemy się spotkac w moich czy Twoich okolicach:pdaj znać jak będziecie już na spokojnie w Polsce;) Quote
Pysia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Weszłam na ten wątek i przeczytałam posty o poszukiwaniach spokojnego psa do socjalizacji. No to mam takiego. Dogoterapeutke zreszta - na emeryturze :) Moze spacerować z jakimkolwiek psem- wielkość nie gra roli. To bardzo opanowana psina, która słuzy wszystkim znanym mi hodowcom do socjalizacji szczeniąt :evil_lol: Lunka malawaszki tez korzystała z niej ;) Zmorka jest wyjątkowa, choć już może nie najmłodsza. Przez swoje spokojne reakcje uczy psa że inne są ok. Uczy też troszkę porządku jak pies jest wielki i jej za bardzo dokucza. Uczy na tyle delikatnie ze nic się nie dzieje. Z tym, że jej cierpliwość jest niesłychana i jednak często pozwala jednak za za dużo innemu psu.... Tylko ja mam problemy z dojazdem. Nie posiadam prawa jazdy :oops: Quote
dahme Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 asiunia napisał(a):Chętnie sie z Wami wybierzemy na spacer:pmiejsce nie stanowi problemu,możemy się spotkac w moich czy Twoich okolicach:pdaj znać jak będziecie już na spokojnie w Polsce;) na pewno dam znać tylko że w Polsce nie mam netu proszę puść mi teraz sygnała na komórkę to zapiszę sobie twój numer jeśli można to mój numer: +44 079 233 81 591 w Polsce będę miała polski numer to dam ci znać :) Quote
Magda & Zicko Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 może ktoś chętny na spacer z małym futrem-shih tzu :) ? Quote
Daja_ Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Magda & Zicko napisał(a):może ktoś chętny na spacer z małym futrem-shih tzu :) ? my chętnie z maleństwami sie wybierzemy,jeżeli maleństwo nie boji się dużego pieska:lol: a gdzie konkretnie? Quote
Magda & Zicko Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Daja_ napisał(a):my chętnie z maleństwami sie wybierzemy,jeżeli maleństwo nie boji się dużego pieska:lol: a gdzie konkretnie? róznie to bywa :) zależy od kompana czy się boi czy nie :P i jesteśmy bardzo elastyczni co do spacerów :D Quote
Daja_ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Magda & Zicko napisał(a):róznie to bywa :) zależy od kompana czy się boi czy nie :P i jesteśmy bardzo elastyczni co do spacerów :D Mój się z maluchami bawi ;) a gdzie spacerujcie ? my jesteśmy region Piastów/Stawiki Quote
Magda & Zicko Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 My regiony Sielec/ Ostrogórska :) Quote
Daja_ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 o kurcze,hm...:roll: to w takim razie gdzie by sie tu spotkac i kiedy :lol: Quote
katza Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witam szukam chętnych do spacerków z moim 4 miesięcznym Onkiem piesek jest spokojny troszkę strachliwy nie jest agresywny wręcz przeciwnie w glowie mu tylko zabawa. Mieszkamy w Dąbrowie Górniczej przy pogori IV. Jest tu duzo miejsca do spacerowania Quote
Pysia Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 katza napisał(a):Witam szukam chętnych do spacerków z moim 4 miesięcznym Onkiem piesek jest spokojny troszkę strachliwy nie jest agresywny wręcz przeciwnie w glowie mu tylko zabawa. Mieszkamy w Dąbrowie Górniczej przy pogori IV. Jest tu duzo miejsca do spacerowania Ja mieszkam w Sarnowie ;) To jakies 3 km od Pogorii IV :) Quote
katza Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 To może uda nam się umówić na wspólny wypad:) Quote
Bartiśkowa_ Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Dąbrowa nie jest tak daleko od nas :razz: Może jak z Bartsia łąpkami będzie dobrze to i my dołączymy. Chodź jak narazie jest źle :roll: Quote
nanaki87 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jest ktos chetny na spacer po Czeladzi ewentualnie Bedzinie z dwuletnim malamutem ?? :) Quote
Daria_13 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Była bym chętna gdyby nie mój agresorek... :-( Quote
Recommended Posts