mrowka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 asiunia napisał(a):] Hej!! A gdzie to jest?Przyznam ze mnie by najbardziej to chyba ten park chorzowski pasowal ewentualnie 3 stawy,a juz rajsko by bylo park tysiaclecia w sosnowcu:eviltong: Asiku 3 stawy powiadasz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mi jedynie Katowice pasuja :roll: To co umawiamy się jakoś?? W weekend? :razz: Quote
asiunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Hej!! Ambra Park Tysiaclecia to park przy Stawikach,Egzotarium etc.:cool3: Mnie weekend pasuje Quote
mrowka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Ambra Park Tysiaclecia to park przy Stawikach,Egzotarium etc.:cool3: Mnie weekend pasuje Tylko mam takie małe pytanko, czy w tym parku Chorzowskim jest miejsce dla szalonych psów?? (Dużo tam ludzi chodzi? :roll: ) ;) Quote
agbar Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 normalnie duzo nawet bardzo ale moze teraz zimowa porą...mniej? Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 A 3 stawy w Katowicach?? Pisze sie ktoś? np.sobota? Quote
agbar Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 mrowka ja sie piszę:) tylko dokładnie gdzie punkt zborny? Quote
asiunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Hej! Stawimy sie-beda jeszcze Lucy,Zaba i Olek:evil_lol: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 No to suuuper!! :bigcool: Nawet nie myslslam, ze tyle ludzi :evil_lol: No to hmm może obok tego sklepu? Chyba Lidl tam jest? :hmmmm: czy coś innego proponujecie? Quote
asiunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hej!! Mrowa czy ty kiedykolwiek bedziesz na gg?:angryy:odezwij sie maupo:evil_lol: Quote
Ambra Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 3 stawy powiadacie?! a o której godzinie? i konkretnie w którym miejscu? w sob? zresztą jak zobacze zgraję dziewczyn ze zgraja psów to się pewnie domyśle że to WY!!:evil_lol: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Mrowa czy ty kiedykolwiek bedziesz na gg?:angryy:odezwij sie maupo:evil_lol: Sostra tak tak wiem, ze mnie kochasz... :evil_lol: :loveu: Dzisiaj moze bede miala kompa naprawionego :multi: Quote
tanina Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Cześć! Zostałam poinformowana przez kochaną Anię:calus: o spotkaniu, które odbędzie się w sobotę i prawdopodobnie przyjadę poklachać. Nad psem się jeszcze zastanawiam, bo gnojek ostatnio przeżywa po raz kolejny okres buntu :mad: . I poproszę o listę, jakie psy będą i jak się zachowują w stosunku do małego, warczącego, fufającego stworzonka:shake: pozdrawiam, Karolina Quote
asiunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hej!! Koło 12 wam pasuje?Co prawda nie mam koncepcji jak tam dojade bo Metka w autobusie nie wytrzyma ale martwic sie bede potem Tanina ja bede z rottweilerką,maluchy toleruje-sama mieszka z pirania terrorystą.Wie ze małe znaczy grozne:evil_lol: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 12? Pasi pasi :multi: moze być! Tanina Ja bede z bokserem, ktory pewnie bedzie sie chciał bawić z Twoim maluchem... Napewno rzucać się na niego nie będzie (dam mu jeść przed wyjściem :evil_lol: :evil_lol: );) Quote
Agga Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dziś Olek chciał mnie zwerbować na spotkanko...:cool3: ALe ja nie moge:placz: :placz: :placz: :placz: :shake: :angryy: :-( Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Agga']Dziś Olek chciał mnie zwerbować na spotkanko...:cool3: ALe ja nie moge:placz: :placz: :placz: :placz: :shake: :angryy: :-( :placz: :placz: Agguś!!! :placz: :placz: Quote
agbar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ja bede z 9 miesięcznym bokserem, który reaguje róznie..na poczatku chce zjeśc wszystko i wszystkich a potem chce sie bawic tak długo ze wszystko i wszyscy maja dosc...Mrowka moze wiecej opisac bo wczoraj sie spotkałysmy z naszymi psiurkami:) Quote
tanina Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Asiunia on właśnie uwielbia bulgotać na duże, czarne... A bokserą nic nie zrobi, bo one zawsze były jego najlepszymi kolegami.... ale może mu się w małej łepetynce coś ubzdurać:roll: No nic jakoś to będzie ps. mrowka masz priva Quote
asiunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hej!! Z mojej strony,a raczej Metki nie masz sie czego obawiac,nie ma szans zeby malemu cos zrobila..A druga rzecz ze nasz przyjazd stoi pod znakiem zapytania:-( Quote
agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 to godzina rozumiem ustalona ?? 12?tak? a miejsce dokładnie poproszę:) Quote
bond Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 no i jest może ktos chętny do zabawy z Czeladź lub okolic na Borzesze to prosze napisac i uzgodnimy date Quote
tsode Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 No a jeden chetny i staly partner Twojej panience juz nie wystarcza??? Jutro ok 15:30. Moj kudlaty sie juz stesknil... :evil_lol: Quote
agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 halo ludkowie co z jutrzejszym spotkaniem w Katowicach????? Quote
asiunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hej!! Oczywiscie ze aktualne,jutro 12 dolina 3 stawow:evil_lol: Quote
Recommended Posts