Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiunia napisał(a):
]
Hej!!

A gdzie to jest?Przyznam ze mnie by najbardziej to chyba ten park chorzowski pasowal ewentualnie 3 stawy,a juz rajsko by bylo park tysiaclecia w sosnowcu:eviltong:

Asiku 3 stawy powiadasz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mi jedynie Katowice pasuja :roll:
To co umawiamy się jakoś?? W weekend? :razz:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Ambra Park Tysiaclecia to park przy Stawikach,Egzotarium etc.:cool3:

Mnie weekend pasuje

Tylko mam takie małe pytanko, czy w tym parku Chorzowskim jest miejsce dla szalonych psów?? (Dużo tam ludzi chodzi? :roll: ) ;)

Posted

No to suuuper!! :bigcool: Nawet nie myslslam, ze tyle ludzi :evil_lol:

No to hmm może obok tego sklepu? Chyba Lidl tam jest? :hmmmm: czy coś innego proponujecie?

Posted

3 stawy powiadacie?! a o której godzinie? i konkretnie w którym miejscu? w sob? zresztą jak zobacze zgraję dziewczyn ze zgraja psów to się pewnie domyśle że to WY!!:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Mrowa czy ty kiedykolwiek bedziesz na gg?:angryy:odezwij sie maupo:evil_lol:

Sostra tak tak wiem, ze mnie kochasz... :evil_lol: :loveu:

Dzisiaj moze bede miala kompa naprawionego :multi:

Posted

Cześć!
Zostałam poinformowana przez kochaną Anię:calus: o spotkaniu, które odbędzie się w sobotę i prawdopodobnie przyjadę poklachać. Nad psem się jeszcze zastanawiam, bo gnojek ostatnio przeżywa po raz kolejny okres buntu :mad: . I poproszę o listę, jakie psy będą i jak się zachowują w stosunku do małego, warczącego, fufającego stworzonka:shake:
pozdrawiam,
Karolina

Posted

Hej!!

Koło 12 wam pasuje?Co prawda nie mam koncepcji jak tam dojade bo Metka w autobusie nie wytrzyma ale martwic sie bede potem
Tanina ja bede z rottweilerką,maluchy toleruje-sama mieszka z pirania terrorystą.Wie ze małe znaczy grozne:evil_lol:

Posted

12? Pasi pasi :multi: moze być!

Tanina
Ja bede z bokserem, ktory pewnie bedzie sie chciał bawić z Twoim maluchem... Napewno rzucać się na niego nie będzie (dam mu jeść przed wyjściem :evil_lol: :evil_lol: );)

Posted

[quote name='Agga']Dziś Olek chciał mnie zwerbować na spotkanko...:cool3:
ALe ja nie moge:placz: :placz: :placz: :placz: :shake: :angryy: :-(
:placz: :placz: Agguś!!! :placz: :placz:

Posted

ja bede z 9 miesięcznym bokserem, który reaguje róznie..na poczatku chce zjeśc wszystko i wszystkich a potem chce sie bawic tak długo ze wszystko i wszyscy maja dosc...Mrowka moze wiecej opisac bo wczoraj sie spotkałysmy z naszymi psiurkami:)

Posted

Asiunia on właśnie uwielbia bulgotać na duże, czarne... A bokserą nic nie zrobi, bo one zawsze były jego najlepszymi kolegami.... ale może mu się w małej łepetynce coś ubzdurać:roll: No nic jakoś to będzie
ps. mrowka masz priva