Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mrowka napisał(a):
Mini spacerek powiadasz? Ty i psy? :evil_lol: Normalnie trzeba się wybrać :evil_lol: :evil_lol:

Hej!!

Mrowa maupo :P Byłam ja z Metusią i Lucy z Sarcią.Moze w jakas sobote(ferie)zrobimy wieksze spotkanko np. w Parku Chorzowskim?:eviltong:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Mrowa maupo :P Byłam ja z Metusią i Lucy z Sarcią.Moze w jakas sobote(ferie)zrobimy wieksze spotkanko np. w Parku Chorzowskim?:eviltong:

Dobra, dobra :lol:
W parku Chorzowskim powidasz?? Chetnie, tylko gdzie to jest? :hmmmm: :evil_lol:
A co z tym Agility?!!! :mad:

Posted

Hej!!

Hahahahahahaha grunt ze sie zgadzasz:evil_lol:To park przy ZOO w Chorzowie:cool3:No a termin to chyba ferie...najlepiej jakas sobota:eviltong:Agillity powiadasz...No jak sie troszku cieplej zrobi:shake:

Posted

asiunia napisał(a):
Mrowka nigdy w zoo nie bylas?:sweetCyb::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

ha ha ha bardzo smieszne! Smiej sie smiej.. :roll:
A bylam w ZOO, ale nei w Chorzowskim, a powinnam być? :roll:

Posted

asiunia napisał(a):
a bede...mrowa w zoo nie byla:lol::lol::lol::lol::lol::lol:a gostar katowicki chociaz kojarzysz?:cool3:

yyy a powinnam???????? :oops: :oops: :lol: :lol:
ASSSSIKK nie smiej siee :angryy: :mad:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Nie mam siły już:mad::eviltong: Pare przystankow za spodkiem lepiej?;)

ASIK SPOTKAMY SIE POD SPODKIEM, BEDZIE NAJLEPIEJ? :lol: :lol: :oops:
:calus::loveu:

Posted

Witamy Was :cool3: !! Jesteśmy nowi na forum i od niedawna i widze dopiero teraz, że są tutaj ludziska zza miedzy :) :)... mam nadzieje, że może kiedyś uda nam się jakoś wkręcić na Wasze spacerki :oops: oczywiście jak dostaniemy z Brunem zaproszenie :cool3:
Pozdrawiamy Ania i Bruno...

Posted

no własnie?:) co ztym spotkaniem:)?

my tez chetnie zajrzymy:) tzn ja mój i agresor...moze w koncu znormalnieje jak sie spotka z innymi normalnymi psami?:)

Aga&Dealer

Posted

Witam Was serdecznie! ja też bardzo chętnie dołącze do spacerku, do tej pory nawet spotkanko z Lucy mi nie wyszło (wycieczki do schroniska) ale jak sie tu zdeklaruje to jez nie bede mogła sie wykrecic:eviltong: pilnie bede śledzić gdzie ten spacer i dotre albo z whippetami albo z dobermanką:painting:

Posted

Widzę, że coraz więcej osób z okolicy się zgłasza, więc w końcu wypadałoby się umówić na jakiś mały zlocik. :cool1: Może ktoś zaproponuje jakiś termin. Ja proponuje park Zielona w Dąbrowie Górniczej (mam blisko :cool3: ), ale może być gdzieindziej. :razz:
Chętnie się z wami spotkam, a Raptus chętnie pozna wasze suczki :loveu: (bo z psami to różnie bywa :evil_lol: - zawsze może zostać w domu, nie będzie rozpaczał z tego powodu :diabloti: ).

Posted

[quote name='Kati']Widzę, że coraz więcej osób z okolicy się zgłasza, więc w końcu wypadałoby się umówić na jakiś mały zlocik. :cool1: Może ktoś zaproponuje jakiś termin. Ja proponuje park Zielona w Dąbrowie Górniczej (mam blisko :cool3: ), ale może być gdzieindziej. :razz:
Chętnie się z wami spotkam, a Raptus chętnie pozna wasze suczki :loveu: (bo z psami to różnie bywa :evil_lol: - zawsze może zostać w domu, nie będzie rozpaczał z tego powodu :diabloti: ).]
Hej!!

A gdzie to jest?Przyznam ze mnie by najbardziej to chyba ten park chorzowski pasowal ewentualnie 3 stawy,a juz rajsko by bylo park tysiaclecia w sosnowcu:eviltong:

Posted

a gdzie w sosnowcu jest park tysiaclecia?? ja jestem zmotoryzowana wiec sie dopasuje, ale dabrowa bardziej do mnie przemawia niz kce, no to moze sobota albo niedziela?? tylko prosze nie za wczesnie!!:evil_lol: dajcie troszke sie odespac :mdleje: