Anecioreczek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Nie obiecuje ze sie pojawie bo TZ-et do mnie wpada na tydzien :multi: ale może go namówie na takowy spacer:cool3: Mam nadzieje tylko ze Atos z Princem sie dogadaja bez smyczy.Marchewkowa co Ty na to? czy może lepiej nie? Quote
Marchewkowy Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Hmm myślę właśnie.. wtedy w sumie było ok ale nie było suk... a teraz aż dwie :D no nie wiem nie wiem :lol: Tylko żeby pogoda była... bo jak będzie lać to bleee Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Marchewkowy napisał(a):Hmm myślę właśnie.. wtedy w sumie było ok ale nie było suk... a teraz aż dwie :D no nie wiem nie wiem :lol: Tylko żeby pogoda była... bo jak będzie lać to bleee No właśnie bo Prince to tam bedzie pilnował baby,bo mój gamoń to nie... kurde. Quote
Marchewkowy Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Więc Moje drogie panie tym razem będziecie musiały się zadowolić Marchewkowym Bandytą... ;) Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A ja zapraszam do siebie na spacerek jakby co :P my niedzielny sobie odpuscimy dla pewnosci :cool3: Quote
basiapron Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Anecioreczek napisał(a):A ja zapraszam do siebie na spacerek jakby co :P my niedzielny sobie odpuscimy dla pewnosci :cool3: przemyśle propozycje:) Quote
vpassione Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Oj kusicie, zwłaszcza jak czytam o jakimś psie, co to go zmęczyć nie idzie :lol: Ale do Sosnowca mi nie po drodze niestety.. :shake: Quote
Marchewkowy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ajjj z Chorzowa nie masz daleko a towarzystwo psio-ludzkie super... i tereny jakie... żeby tylko pogoda była... :lol: może się skusisz! Bardzo jestem ciekawa kto pierwszy padnie Lucyna czy Prince... normalnie starcie roku :evil_lol: Quote
kwiatek82 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 vpassione napisał(a):Oj kusicie, zwłaszcza jak czytam o jakimś psie, co to go zmęczyć nie idzie :lol: Ale do Sosnowca mi nie po drodze niestety.. :shake: ja obecnie przebywam czesciej w Chorzowie niz w Sosnowcu :) w czasie świąteczno-noworocznym pewnie bede czesciej u rodzicow w Chorzowie - mieszkamy zaraz obok Skałki wiec... :D gdybys tylko chciala ps a jakiego masz psiaka? Quote
anika_82 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jestem z Bytomia i chętnie z Kędziorem gdzieś pobiegamy-Kędzior stosunkowo wiecej,bo to " pies niezmęczalny":razz: Kędzior jest kundelkiem,prawie do kolana i generalnie nie zwraca uwagi czy pies jest mniejszy czy większy :lol:.Grunt,żeby chciał biegać :cool3: Quote
basiapron Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 anika_82 napisał(a):Jestem z Bytomia i chętnie z Kędziorem gdzieś pobiegamy-Kędzior stosunkowo wiecej,bo to " pies niezmęczalny":razz: Kędzior jest kundelkiem,prawie do kolana i generalnie nie zwraca uwagi czy pies jest mniejszy czy większy :lol:.Grunt,żeby chciał biegać :cool3: z Bytomia też do Sosnowca daleko:-( Quote
Marchewkowy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 no z Bytomia kawałek... trochę się jedzie... no cóż na razie się módlcie o pogodę na niedziele... dziś jest po prostu masakra :placz: Quote
Tarane Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Czyżby nowi chętni? Bardzo mnie to cieszy. Swoją drogą cudownie by było, gdyby śniegu na tę okazję sporo napadało:mdrmed:. Quote
Marchewkowy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 nieeeeeee tylko nie śnieg! wiesz co ... u briarda śnieg = ogromne śnieżne kule na łapach! a co do pogody to się wszystko topi i robi błocko...masakra... :angryy: Quote
Tarane Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :eviltong:Chyba, że przystrzyc sierśc przy poduchach:mdrmed: Ale Luca się ucieszy z takiego dużego kudłacza, będzie miała za co łapac:evil_lol: Quote
Marchewkowy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ja za to jej współczuje braku futra :evil_lol: a patrz pierwszy śnieg tej zimy... patrz i płacz to po zaledwie półgodzinnym hasaniu... a strzyżenie by nic nie dało chyba by trzeba ogolić http://lh3.ggpht.com/_xJokkSYbFhI/SSlBRbZUyiI/AAAAAAAAB-Y/9zaN1kSxCE8/s912/i%20136.jpg Quote
Angie_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 My też bardzo chętne na jakiś spacerek! Niestety teraz się nie załapiemy, bo Ness właśnie cieczkuje, ale na następny jak najbardziej :D Quote
Marchewkowy Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 bos... my jak najbardziej chętnie z białym cudem na spacer to jak już się wycieczkuje daj znać :loveu: Quote
Angie_ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Na pewno nam znać :D Być może uda mi się nawet z 2 białymi cudami przybyć, ale nie obiecuje :) Quote
vpassione Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Marchewkowy napisał(a):Ajjj z Chorzowa nie masz daleko Ale totalnie nie orientuje się w dojazdach.. już nie mówiąc, że zwyczajnie nie znam Sosnowca. Jakbyście mi powiedzieli, gdzie się stawić(jakieś miejsce, gdzie łatwo trafić), to bym spróbowała się pojawić. Tylko o której się umawiacie? kwiatek82 napisał(a):ja obecnie przebywam czesciej w Chorzowie niz w Sosnowcu :) w czasie świąteczno-noworocznym pewnie bede czesciej u rodzicow w Chorzowie - mieszkamy zaraz obok Skałki wiec... :D gdybys tylko chciala Jasne, można się kiedyś umówić ;) kwiatek82 napisał(a):ps a jakiego masz psiaka? Belga, charta i kundla. Angie_ napisał(a):Na pewno nam znać :D Być może uda mi się nawet z 2 białymi cudami przybyć, ale nie obiecuje :) Zaś Ty :lol: Jak białe pojedzie to my też już wtedy się obowiązkowo stawiamy. A jak będą dwa białe, to ja przywlekę dwa czarne dla równowagi :evil_lol: Tylko jednak jutro chyba nie dam rady Quote
Marchewkowy Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Spoko. A na następny spacer się jeszcze umówimy będzie białe czarne ;) i marchewkowe :lol: śliczne masz białasy ... młoda jest boska. :loveu: Też się zastanawiałam na BOS'iem ale wygrał briard Quote
Tarane Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ooooo, a moja Lucyna właśnie wyżywa się na węzełku. Nudzi się lasce. Dobrze, że do tego spotkania już bliżej niż dalej.:multi:Aż mi się miło na samą myśl robi, jak sobie pomyślę jaka to dla niej wielka przyjemnośc będzie poszalec z innymi "potworami".:loveu:To na którą się jutro umawiamy kudłacze?:mad: Quote
basiapron Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Tarane napisał(a):Ooooo, a moja Lucyna właśnie wyżywa się na węzełku. Nudzi się lasce. Dobrze, że do tego spotkania już bliżej niż dalej.:multi:Aż mi się miło na samą myśl robi, jak sobie pomyślę jaka to dla niej wielka przyjemnośc będzie poszalec z innymi "potworami".:loveu:To na którą się jutro umawiamy kudłacze?:mad: w samo południe z tego co wiem:cool3: Quote
Marchewkowy Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 żeby tylko nie padało... bo według prognozy właśnie ma padać. Czy ktoś oprócz mnie bierze aparat? :loveu: Nagadaj Lucynie żeby trochę futra na moim futrze zostawiła! Wprawdzie następna wystawa dopiero w kwietniu ale... :evil_lol: Quote
Angie_ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 vpassione napisał(a): Zaś Ty :lol: Jak białe pojedzie to my też już wtedy się obowiązkowo stawiamy. A jak będą dwa białe, to ja przywlekę dwa czarne dla równowagi :evil_lol: Tylko jednak jutro chyba nie dam rady No, a jak :D Myślałaś, że się ode mnie uwolnisz? :D Jak czarne będzie to i białe musi być :D Ja też Sosnowca nie znam, najlepiej byłoby gdyby ktoś podał jakiś przystanek autobusowy w pobliżu tego miejsca gdzie się spotykacie, wtedy sobie jakieś połączenia znajdę. Quote
Recommended Posts