Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie obiecuje ze sie pojawie bo TZ-et do mnie wpada na tydzien :multi: ale może go namówie na takowy spacer:cool3: Mam nadzieje tylko ze Atos z Princem sie dogadaja bez smyczy.Marchewkowa co Ty na to? czy może lepiej nie?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Hmm myślę właśnie.. wtedy w sumie było ok ale nie było suk... a teraz aż dwie :D no nie wiem nie wiem :lol:
Tylko żeby pogoda była... bo jak będzie lać to bleee

No właśnie bo Prince to tam bedzie pilnował baby,bo mój gamoń to nie... kurde.

Posted

Ajjj z Chorzowa nie masz daleko a towarzystwo psio-ludzkie super... i tereny jakie... żeby tylko pogoda była... :lol:
może się skusisz! Bardzo jestem ciekawa kto pierwszy padnie Lucyna czy Prince... normalnie starcie roku :evil_lol:

Posted

vpassione napisał(a):
Oj kusicie, zwłaszcza jak czytam o jakimś psie, co to go zmęczyć nie idzie :lol:
Ale do Sosnowca mi nie po drodze niestety.. :shake:

ja obecnie przebywam czesciej w Chorzowie niz w Sosnowcu :)
w czasie świąteczno-noworocznym pewnie bede czesciej u rodzicow w Chorzowie - mieszkamy zaraz obok Skałki wiec... :D gdybys tylko chciala

ps a jakiego masz psiaka?

Posted

Jestem z Bytomia i chętnie z Kędziorem gdzieś pobiegamy-Kędzior stosunkowo wiecej,bo to " pies niezmęczalny":razz:

Kędzior jest kundelkiem,prawie do kolana i generalnie nie zwraca uwagi czy pies jest mniejszy czy większy :lol:.Grunt,żeby chciał biegać :cool3:

Posted

anika_82 napisał(a):
Jestem z Bytomia i chętnie z Kędziorem gdzieś pobiegamy-Kędzior stosunkowo wiecej,bo to " pies niezmęczalny":razz:

Kędzior jest kundelkiem,prawie do kolana i generalnie nie zwraca uwagi czy pies jest mniejszy czy większy :lol:.Grunt,żeby chciał biegać :cool3:

z Bytomia też do Sosnowca daleko:-(

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Ajjj z Chorzowa nie masz daleko
Ale totalnie nie orientuje się w dojazdach.. już nie mówiąc, że zwyczajnie nie znam Sosnowca.
Jakbyście mi powiedzieli, gdzie się stawić(jakieś miejsce, gdzie łatwo trafić), to bym spróbowała się pojawić. Tylko o której się umawiacie?

kwiatek82 napisał(a):
ja obecnie przebywam czesciej w Chorzowie niz w Sosnowcu :)
w czasie świąteczno-noworocznym pewnie bede czesciej u rodzicow w Chorzowie - mieszkamy zaraz obok Skałki wiec... :D gdybys tylko chciala
Jasne, można się kiedyś umówić ;)

kwiatek82 napisał(a):
ps a jakiego masz psiaka?
Belga, charta i kundla.

Angie_ napisał(a):
Na pewno nam znać :D Być może uda mi się nawet z 2 białymi cudami przybyć, ale nie obiecuje :)
Zaś Ty :lol: Jak białe pojedzie to my też już wtedy się obowiązkowo stawiamy. A jak będą dwa białe, to ja przywlekę dwa czarne dla równowagi :evil_lol:
Tylko jednak jutro chyba nie dam rady

Posted

Ooooo, a moja Lucyna właśnie wyżywa się na węzełku. Nudzi się lasce. Dobrze, że do tego spotkania już bliżej niż dalej.:multi:Aż mi się miło na samą myśl robi, jak sobie pomyślę jaka to dla niej wielka przyjemnośc będzie poszalec z innymi "potworami".:loveu:To na którą się jutro umawiamy kudłacze?:mad:

Posted

Tarane napisał(a):
Ooooo, a moja Lucyna właśnie wyżywa się na węzełku. Nudzi się lasce. Dobrze, że do tego spotkania już bliżej niż dalej.:multi:Aż mi się miło na samą myśl robi, jak sobie pomyślę jaka to dla niej wielka przyjemnośc będzie poszalec z innymi "potworami".:loveu:To na którą się jutro umawiamy kudłacze?:mad:

w samo południe z tego co wiem:cool3:

Posted

żeby tylko nie padało... bo według prognozy właśnie ma padać.
Czy ktoś oprócz mnie bierze aparat? :loveu:
Nagadaj Lucynie żeby trochę futra na moim futrze zostawiła! Wprawdzie następna wystawa dopiero w kwietniu ale... :evil_lol:

Posted

vpassione napisał(a):

Zaś Ty :lol: Jak białe pojedzie to my też już wtedy się obowiązkowo stawiamy. A jak będą dwa białe, to ja przywlekę dwa czarne dla równowagi :evil_lol:
Tylko jednak jutro chyba nie dam rady

No, a jak :D Myślałaś, że się ode mnie uwolnisz? :D Jak czarne będzie to i białe musi być :D
Ja też Sosnowca nie znam, najlepiej byłoby gdyby ktoś podał jakiś przystanek autobusowy w pobliżu tego miejsca gdzie się spotykacie, wtedy sobie jakieś połączenia znajdę.