Marchewkowy Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 ja proponuje nasze bagry...to nie jest daleko od tego parku na partyzantów. Sądzę że Basi też będzie pasować, a jakiego masz psa? ;) Quote
basiapron Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Marchewkowy napisał(a):ja proponuje nasze bagry...to nie jest daleko od tego parku na partyzantów. Sądzę że Basi też będzie pasować, a jakiego masz psa? ;) Basi pasuje,niedźwiedzicy Basinej też,byleby ludzie nie łazili bo niedźwiedzica nerwowa,z resztą o ile wiem książe również lubi nastraszyć:) a nowa towarzyszka jak wielkościowo się przedstawia? bo u nas łącznie 75 kg futra,hmm w naszym przypadku już przyciętego:) Quote
Daria_13 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Też bym poszła tylko niestety w przyszłym tygodniu jestem na akcji w Silesii i mój alan toleruje tylko suczki:roll: Quote
Marchewkowy Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 haha no właśnie ja też pytałam pod względem rozmiarowym. spoko na bagrach nie ma dużo ludzi szczególnie teraz... jak jest zimno. jak ty to liczyłaś hmmm? 75... prince 45 i kudłata 30 ? :) hah szkoda że bez futra nie będą ich brali za pare...chociaż może? :evil_lol: Quote
Tarane Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 O jak fajnie:razz:. Widzę, że cox więcej się nas robi. Ja mam niespełna 9-mies. suczkę staffika- niewyżyta jest dziewucha. Wzrastała u boku swojego wójka Lamirka (owczarka niemieckiego) więc duże psy jej nie straszne. Szaleje z każdym psem, bez względu na płec i wielkośc i jak na razie jeszcze się taki nie nadarzył , którego by ona nie wytarmosiła. Młoda ma dosłownie niespożyte pokłady energii, jest w stanie zamęczyc każdego psa (przynajmniej do tej pory ):crazyeye:. Przyznam się, że bardzo bym chciała, aby trafiła w końcu na takiego, który by to razem z nią szalał, a nie jak dotąd po chwili zabawy zaczynał się opędzac. Raz jak dorwała na spacerze setera szkockiego to właściciel musiał go eskortowac, bo uwiesiła się championowi na uszach:evil_lol:. Pełna ekspresja- komicznie to wyglądało. Full Energy jest dziewczyna:lol:, ale cóż- młodośc potrzebuje się wyszalec. Ona jest w pełni positiv, jednak raczej wolę jej większych towarzyszy do zabaw dobierac. No chyba, że znajdują się tu tacy mali kamikaze, którym nie straszne takie harce to zapraszam.:multi: Quote
basiapron Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Tarane napisał(a):O jak fajnie:razz:. Widzę, że cox więcej się nas robi. Ja mam niespełna 9-mies. suczkę staffika- niewyżyta jest dziewucha. Wzrastała u boku swojego wójka Lamirka (owczarka niemieckiego) więc duże psy jej nie straszne. Szaleje z każdym psem, bez względu na płec i wielkośc i jak na razie jeszcze się taki nie nadarzył , którego by ona nie wytarmosiła. Młoda ma dosłownie niespożyte pokłady energii, jest w stanie zamęczyc każdego psa (przynajmniej do tej pory ):crazyeye:. Przyznam się, że bardzo bym chciała, aby trafiła w końcu na takiego, który by to razem z nią szalał, a nie jak dotąd po chwili zabawy zaczynał się opędzac. Raz jak dorwała na spacerze setera szkockiego to właściciel musiał go eskortowac, bo uwiesiła się championowi na uszach:evil_lol:. Pełna ekspresja- komicznie to wyglądało. Full Energy jest dziewczyna:lol:, ale cóż- młodośc potrzebuje się wyszalec. Ona jest w pełni positiv, jednak raczej wolę jej większych towarzyszy do zabaw dobierac. No chyba, że znajdują się tu tacy mali kamikaze, którym nie straszne takie harce to zapraszam.:multi: to bardzo dobrze,moze ktos nauczy Kudłatą bawic sie bo ona nie do końca wie o co chodzi,owszem pobiega,ale tak jakoś nie rozumie psich zabaw.moze Twoja jej pomoze i wytłumaczy:) Quote
Marchewkowy Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Czyli wstępnie na kiedy się umawiamy? Sobota? No to poszaleją dziecięcia nasze. No zobaczymy kto tu kogo zmęczy Prince nawet Kora nie zmęczyła więc sądzę że młoda też nie da rady. Co do teresnu to sądzę że bagry będą ok. :evil_lol: Quote
Tarane Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 W sobotę możemy się umówic najwcześniej na 15:00, natomiast niedzielę mam wolną, więc każda pora będzie dobra. Tylko, w którym miejscu dokładnie się spotkamy? Quote
Marchewkowy Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Basia będzie... nad niedzielą trzeba pomyśleć bo mi średnio pasuje no ale zobaczymy... wiesz gdzie jest naftowa,jagiellońska? szpital nr 1? Quote
basiapron Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 ja od czwartku wzwyż jestem wolna:) i sobota i niedziela mi pasuje. najchętniej przed porą mroku bo Kudłata sie robi bardziej czujna jak jest ciemno i bedzie mniej chętna do zabawy.ale dostosujemy sie do Was ogólnie:) Quote
Tarane Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Czyli możemy się umówic na Naftowej, proponowałabym pod Zakładem Mięsnym DUDA. Pasuje? Tylko rozumiem, że termin jeszcze nie jest jasny do końca. Quote
Tarane Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Basiapron ja w poniedziałek będę wiedziała jak stoję z grafikiem na ten tydzień, więc jakbym mogła w czw. lub pt. to dam znac z tym, że najwcześniej mogłybyśmy się z Lucyną wstawic na 15:00. Właściwie to tylko w niedzielę nie mam żadnych ograniczeń czasowych. Acha, no i gdzie byśmy się spotkały, też pod DUDĄ? Quote
basiapron Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jak ktoś mnie uświadomi gdzie to a chyba mniej wiecej wiem to mi pasi,w czwartek jednak będę później bo sobie przypomniałam że mam spotkanie z promotorem wiec powiedzmy że od piątku juz mogę:) Quote
Marchewkowy Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Dobra to w niedziele pod dudą. Basia jak coś to pod was podejdę ale powinnaś trafić :D :lol: to jest zaraz koło mnie po drugiej stronie torów... No i co do godziny w niedziele to my wolimy raczej rano. Tylko w niedziele może być więcej psów ale co tam... :lol: Quote
Tarane Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Dobra to umawiamy się na niedzielę pod DUDĄ:multi:. O 12:00 Wam pasuje? Jakby było tłoczno to najwyżej damy nogę za Stawiki. Dobrze będzie. Tylko prosiłabym Was jeszcze pod koniec tygodnia o potwierdzenie swej gotowości przyjścia, ok?:lol: Quote
Marchewkowy Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 coś ty na stawikach będzie gorzej ;) co do godziny to jeszcze ustalimy. i ja jeszcze potwierdzę swoje przyjście. Quote
Anecioreczek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 My kiedyś chętnie... sie wybierzemy z kimś ^^ Quote
Tarane Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Zapraszamy z Lucyną, a jakiej wielkości jest piesek?:razz: Quote
Anecioreczek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Moje malenstwo wielkosci Labka ;p Quote
basiapron Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 mozesz iść z nami ale Prince może zeżreć Atosika,nie wiem jak zareaguje:) Quote
Anecioreczek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Mysmy sie już z princem widzili,nie zezarli się.a Kiedy idziecie?:eviltong: Quote
basiapron Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 w niedzielę umawiamy się aż pod Dudą na Naftowej,koło południa,razem z Tarane,wiec jakbyś dołączyła to bedziemy postrachem z takim stadem:)możemy tam dojsc razem z naszej strony:) Quote
Recommended Posts