Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marchewkowy napisał(a):
ja proponuje nasze bagry...to nie jest daleko od tego parku na partyzantów. Sądzę że Basi też będzie pasować, a jakiego masz psa? ;)

Basi pasuje,niedźwiedzicy Basinej też,byleby ludzie nie łazili bo niedźwiedzica nerwowa,z resztą o ile wiem książe również lubi nastraszyć:) a nowa towarzyszka jak wielkościowo się przedstawia? bo u nas łącznie 75 kg futra,hmm w naszym przypadku już przyciętego:)

Posted

haha no właśnie ja też pytałam pod względem rozmiarowym. spoko na bagrach nie ma dużo ludzi szczególnie teraz... jak jest zimno. jak ty to liczyłaś hmmm?
75... prince 45 i kudłata 30 ? :) hah szkoda że bez futra nie będą ich brali za pare...chociaż może? :evil_lol:

Posted

O jak fajnie:razz:. Widzę, że cox więcej się nas robi. Ja mam niespełna 9-mies. suczkę staffika- niewyżyta jest dziewucha. Wzrastała u boku swojego wójka Lamirka (owczarka niemieckiego) więc duże psy jej nie straszne. Szaleje z każdym psem, bez względu na płec i wielkośc i jak na razie jeszcze się taki nie nadarzył , którego by ona nie wytarmosiła. Młoda ma dosłownie niespożyte pokłady energii, jest w stanie zamęczyc każdego psa (przynajmniej do tej pory ):crazyeye:. Przyznam się, że bardzo bym chciała, aby trafiła w końcu na takiego, który by to razem z nią szalał, a nie jak dotąd po chwili zabawy zaczynał się opędzac. Raz jak dorwała na spacerze setera szkockiego to właściciel musiał go eskortowac, bo uwiesiła się championowi na uszach:evil_lol:. Pełna ekspresja- komicznie to wyglądało. Full Energy jest dziewczyna:lol:, ale cóż- młodośc potrzebuje się wyszalec. Ona jest w pełni positiv, jednak raczej wolę jej większych towarzyszy do zabaw dobierac. No chyba, że znajdują się tu tacy mali kamikaze, którym nie straszne takie harce to zapraszam.:multi:

Posted

Tarane napisał(a):
O jak fajnie:razz:. Widzę, że cox więcej się nas robi. Ja mam niespełna 9-mies. suczkę staffika- niewyżyta jest dziewucha. Wzrastała u boku swojego wójka Lamirka (owczarka niemieckiego) więc duże psy jej nie straszne. Szaleje z każdym psem, bez względu na płec i wielkośc i jak na razie jeszcze się taki nie nadarzył , którego by ona nie wytarmosiła. Młoda ma dosłownie niespożyte pokłady energii, jest w stanie zamęczyc każdego psa (przynajmniej do tej pory ):crazyeye:. Przyznam się, że bardzo bym chciała, aby trafiła w końcu na takiego, który by to razem z nią szalał, a nie jak dotąd po chwili zabawy zaczynał się opędzac. Raz jak dorwała na spacerze setera szkockiego to właściciel musiał go eskortowac, bo uwiesiła się championowi na uszach:evil_lol:. Pełna ekspresja- komicznie to wyglądało. Full Energy jest dziewczyna:lol:, ale cóż- młodośc potrzebuje się wyszalec. Ona jest w pełni positiv, jednak raczej wolę jej większych towarzyszy do zabaw dobierac. No chyba, że znajdują się tu tacy mali kamikaze, którym nie straszne takie harce to zapraszam.:multi:

to bardzo dobrze,moze ktos nauczy Kudłatą bawic sie bo ona nie do końca wie o co chodzi,owszem pobiega,ale tak jakoś nie rozumie psich zabaw.moze Twoja jej pomoze i wytłumaczy:)

Posted

Czyli wstępnie na kiedy się umawiamy? Sobota?
No to poszaleją dziecięcia nasze. No zobaczymy kto tu kogo zmęczy Prince nawet Kora nie zmęczyła więc sądzę że młoda też nie da rady. Co do teresnu to sądzę że bagry będą ok. :evil_lol:

Posted

W sobotę możemy się umówic najwcześniej na 15:00, natomiast niedzielę mam wolną, więc każda pora będzie dobra. Tylko, w którym miejscu dokładnie się spotkamy?

Posted

ja od czwartku wzwyż jestem wolna:) i sobota i niedziela mi pasuje. najchętniej przed porą mroku bo Kudłata sie robi bardziej czujna jak jest ciemno i bedzie mniej chętna do zabawy.ale dostosujemy sie do Was ogólnie:)

Posted

Basiapron ja w poniedziałek będę wiedziała jak stoję z grafikiem na ten tydzień, więc jakbym mogła w czw. lub pt. to dam znac z tym, że najwcześniej mogłybyśmy się z Lucyną wstawic na 15:00. Właściwie to tylko w niedzielę nie mam żadnych ograniczeń czasowych. Acha, no i gdzie byśmy się spotkały, też pod DUDĄ?

Posted

jak ktoś mnie uświadomi gdzie to a chyba mniej wiecej wiem to mi pasi,w czwartek jednak będę później bo sobie przypomniałam że mam spotkanie z promotorem wiec powiedzmy że od piątku juz mogę:)

Posted

Dobra to w niedziele pod dudą. Basia jak coś to pod was podejdę ale powinnaś trafić :D :lol: to jest zaraz koło mnie po drugiej stronie torów...
No i co do godziny w niedziele to my wolimy raczej rano.
Tylko w niedziele może być więcej psów ale co tam... :lol:

Posted

Dobra to umawiamy się na niedzielę pod DUDĄ:multi:. O 12:00 Wam pasuje? Jakby było tłoczno to najwyżej damy nogę za Stawiki. Dobrze będzie. Tylko prosiłabym Was jeszcze pod koniec tygodnia o potwierdzenie swej gotowości przyjścia, ok?:lol:

Posted

w niedzielę umawiamy się aż pod Dudą na Naftowej,koło południa,razem z Tarane,wiec jakbyś dołączyła to bedziemy postrachem z takim stadem:)możemy tam dojsc razem z naszej strony:)