basiapron Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Pysia napisał(a):A ja zapraszam na pola w Sarnowie :) znam takiego jednego z Sarnowa,źle traktuje swoje psy,wolę tam nie jechac,jeszcze bym mu krzywdę zrobiła Quote
Pysia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 basiapron napisał(a):znam takiego jednego z Sarnowa,źle traktuje swoje psy,wolę tam nie jechac,jeszcze bym mu krzywdę zrobiła Nie jest tu wcale tak źle jak na wieś. Tylko jedni doprowadzaja mnie do szału :angryy: Ale przeważnie psy są zadbane. No i co najdziwniejsze, sporo ludzi chodzi z psami na spacery ;) Chyba dlatego, że Sarnów składa sie w sporej mierze z takich jak my - czyli ludzi z miasta którzy przeprowadzili się na wieś ;) Łąki i lasy są u nas piękne :loveu: Z daleka od zabudowań ;) Tylko trzeba na zajace i sarny uwazać jak jakiś piesek lubi sobie polować.... Quote
kwiatek82 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Rybka_39 napisał(a):JA:cool1: Ale gdzie i kiedy? U Martyny? Będziesz kwiatkowa? Bede ale nie wiemy jeszcze dokladnie kiedy - ja licze na poprawe pogody :cool3: Quote
Rybka_39 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Pogoda okropna:mad::mad: Moja boksa wyłazi na dwór na siqu i szybko chce do domku:diabloti: Quote
kwiatek82 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Aaa tam - Kora to dama !! Mojej wiatr, deszcz nie straszny - byleby jak najdluzej na dworku zostac ! Gorzej ze mną ! prawie sie kataru nabawilam przez mojego małego oszołoma ! Unce wogole brzydka pogoda nie przeszkadza w harcach na dworze ! niestety :( Quote
Rybka_39 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No moja jak nie ma innych psów do zabawy, to patrzy na mnie jak na nienormalną- bo kto normalny wychodzi na dwór w taka pogodę.:cool3: Za to w zimę, to ciora tyllkiem po śniegu;) Quote
Daria_13 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Też chętnie bym się wybrała, ale niestety mój piesek nie toleruje innych psów jedynie suczki i małe pieski jego wzrostu które są spokojne. Jeśli znajdą się chętni do spacerku ze mną to będzie mi miło. Quote
Marchewkowy Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Tak Rybka.. z kwiatkową u mnie :) dzien jeszcze nie ustalony Quote
basiapron Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 moja panienka ma cieczke więc niestety się z Princem spotkać nie może bo nie chcę dzidziulków,ona pewnie by chciała:) Quote
Rybka_39 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No moja suka do spokojnych nie należy:loveu: To ja chętna w piątek po południu.;) Miejsce obojętne byle Sosnowiec. Nie mogę się doczekać aż Unkę znów zobaczę:loveu: Będą szaleć suczydła z Princem. Z tym, ze zapewne Daria Prince z Alanem mógł by się no..nie dogadać, ale możemy się spotkać w inny dzień.;) A kudłata znów cieczkuje:shake::razz: Quote
basiapron Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Rybka_39 napisał(a): A kudłata znów cieczkuje:shake::razz: no własnie ja tego nie rozumiem,niby miała w czerwcu jakies tam ślady cieczki i ciąże urojoną,ona jest jakaś rozregulowana chyba:p Quote
Rybka_39 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A stosowałaś zastrzyk przeciwko cieczce? Tzn ogólnie kiedykolwiek? Quote
basiapron Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 nie miałam okazji bo wiesz,skąd miałam wiedziec że dostanie teraz po 3 miesiącach od ostatniej?sie zrobi panience sterylke bo i będzie po cieczce i po ciążach urojonych i nie urojonych:P Quote
Marchewkowy Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Prince jak usłyszał że kudłata by go teraz chciała to aż smycz w zębach przyniósł! Racja lepiej żeby się teraz nie widział :P Chociaż Basia może pseudohodowla? :> Quote
basiapron Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 hehe,no ja nie wiem,a kto to wychowa??:P Quote
Rybka_39 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Korkinson zazdrosny:-(:diabloti: Basia no to jak nie hormony to nie wiem czemu ma takie jakieś nieregularne:shake: Quote
Anecioreczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a kto nas na spacer przygarnie?:cool3: Gwarantujemy Emocje XD Quote
Bewarka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Eh...ale zazdroszcze :( Jutro jade do cioci/wujka/kuzyna do Sosnowca o 7:00 rano z tatą (chyba, że zaśpię) i na 99% nie pozwoli mi się z nikim spotkać z netu choćby nie wiem co :cool3: W sumie go rozumiem, ale...;/// Chyba, że sobie ktoś z was przed blokiem zapyta mnie o droge i wtedy chwile pogadamy itp. a tata nie będzie nic podejrzewał :evil_lol: Heh...Ale ja głupia jestem xD Quote
vpassione Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Z wymienionych miast do Chorzowa niedaleko. Szykuje się spotkanie w niedzielę o 14:00. Zapraszam każdego ;) więcej info; http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6707&page=42 Quote
Tarane Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Witam, a co powiedzielibyście na wspólny spacerek w Sosnowcu. Piękna, inteligentna o niespożytych pokładach energii Lucyna, była by w siódmym niebie na wieśc o wspólnych harcach. Dziewucha jest młoda, ma dopiero 8 mies. i energia z niej wprost kipii.:Dog_run: Quote
basiapron Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Tarane napisał(a):Witam, a co powiedzielibyście na wspólny spacerek w Sosnowcu. Piękna, inteligentna o niespożytych pokładach energii Lucyna, była by w siódmym niebie na wieśc o wspólnych harcach. Dziewucha jest młoda, ma dopiero 8 mies. i energia z niej wprost kipii.:Dog_run: my będziemy chętni w przyszłym tygodniu bo akurat mi psa siostra pod opiekę przywiezie:) Quote
Tarane Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Czyli, umawiamy się na przyszły tydzień? To się nawet dobrze składa, bo złożyło mnie nieco i do końca tygodnia się kuruję. Do tego czasu Lusencji pozostaje wyżywac się na piłce i butelkach:diabloti:. Natomiast ustalmy może tak mniej więcej miejsce naszego "wypadu", bo jakby się okazało, że to blisko mnie to może nawet w tygodniu udało by się wykroic trochę czasu dla mojego "potwora". Ja z mojej strony proponuję takie miejsca jak pola przy osiedlu "Zielona Dolina" jak się jedzie na Zagórze, może byc też kawałek terenu ,na którym znajdowały się boiska do gry w piłkę przy Szkole Prywatnej nr.1 na Walcowni, bądź park nieopodal ul. Partyzantów jak płynie Przemsza. To tyle by było z moich propozycji. Teraz czekam na wasze.;) Quote
Recommended Posts