Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiapron napisał(a):
znam takiego jednego z Sarnowa,źle traktuje swoje psy,wolę tam nie jechac,jeszcze bym mu krzywdę zrobiła

Nie jest tu wcale tak źle jak na wieś. Tylko jedni doprowadzaja mnie do szału :angryy: Ale przeważnie psy są zadbane. No i co najdziwniejsze, sporo ludzi chodzi z psami na spacery ;) Chyba dlatego, że Sarnów składa sie w sporej mierze z takich jak my - czyli ludzi z miasta którzy przeprowadzili się na wieś ;)
Łąki i lasy są u nas piękne :loveu: Z daleka od zabudowań ;) Tylko trzeba na zajace i sarny uwazać jak jakiś piesek lubi sobie polować....

Posted

Aaa tam - Kora to dama !!
Mojej wiatr, deszcz nie straszny - byleby jak najdluzej na dworku zostac ! Gorzej ze mną ! prawie sie kataru nabawilam przez mojego małego oszołoma ! Unce wogole brzydka pogoda nie przeszkadza w harcach na dworze ! niestety :(

Posted

No moja jak nie ma innych psów do zabawy, to patrzy na mnie jak na nienormalną- bo kto normalny wychodzi na dwór w taka pogodę.:cool3:
Za to w zimę, to ciora tyllkiem po śniegu;)

Posted

Też chętnie bym się wybrała, ale niestety mój piesek nie toleruje innych psów jedynie suczki i małe pieski jego wzrostu które są spokojne. Jeśli znajdą się chętni do spacerku ze mną to będzie mi miło.

Posted

No moja suka do spokojnych nie należy:loveu:
To ja chętna w piątek po południu.;)
Miejsce obojętne byle Sosnowiec.
Nie mogę się doczekać aż Unkę znów zobaczę:loveu:
Będą szaleć suczydła z Princem.

Z tym, ze zapewne Daria Prince z Alanem mógł by się no..nie dogadać, ale możemy się spotkać w inny dzień.;)
A kudłata znów cieczkuje:shake::razz:

Posted

Rybka_39 napisał(a):

A kudłata znów cieczkuje:shake::razz:

no własnie ja tego nie rozumiem,niby miała w czerwcu jakies tam ślady cieczki i ciąże urojoną,ona jest jakaś rozregulowana chyba:p

Posted

nie miałam okazji bo wiesz,skąd miałam wiedziec że dostanie teraz po 3 miesiącach od ostatniej?sie zrobi panience sterylke bo i będzie po cieczce i po ciążach urojonych i nie urojonych:P

• 2 weeks later...
Posted

Eh...ale zazdroszcze :( Jutro jade do cioci/wujka/kuzyna do Sosnowca o 7:00 rano z tatą (chyba, że zaśpię) i na 99% nie pozwoli mi się z nikim spotkać z netu choćby nie wiem co :cool3: W sumie go rozumiem, ale...;/// Chyba, że sobie ktoś z was przed blokiem zapyta mnie o droge i wtedy chwile pogadamy itp. a tata nie będzie nic podejrzewał :evil_lol: Heh...Ale ja głupia jestem xD

• 2 months later...
Posted

Witam, a co powiedzielibyście na wspólny spacerek w Sosnowcu. Piękna, inteligentna o niespożytych pokładach energii Lucyna, była by w siódmym niebie na wieśc o wspólnych harcach. Dziewucha jest młoda, ma dopiero 8 mies. i energia z niej wprost kipii.:Dog_run:

Posted

Tarane napisał(a):
Witam, a co powiedzielibyście na wspólny spacerek w Sosnowcu. Piękna, inteligentna o niespożytych pokładach energii Lucyna, była by w siódmym niebie na wieśc o wspólnych harcach. Dziewucha jest młoda, ma dopiero 8 mies. i energia z niej wprost kipii.:Dog_run:

my będziemy chętni w przyszłym tygodniu bo akurat mi psa siostra pod opiekę przywiezie:)

Posted

Czyli, umawiamy się na przyszły tydzień? To się nawet dobrze składa, bo złożyło mnie nieco i do końca tygodnia się kuruję. Do tego czasu Lusencji pozostaje wyżywac się na piłce i butelkach:diabloti:. Natomiast ustalmy może tak mniej więcej miejsce naszego "wypadu", bo jakby się okazało, że to blisko mnie to może nawet w tygodniu udało by się wykroic trochę czasu dla mojego "potwora". Ja z mojej strony proponuję takie miejsca jak pola przy osiedlu "Zielona Dolina" jak się jedzie na Zagórze, może byc też kawałek terenu ,na którym znajdowały się boiska do gry w piłkę przy Szkole Prywatnej nr.1 na Walcowni, bądź park nieopodal ul. Partyzantów jak płynie Przemsza. To tyle by było z moich propozycji. Teraz czekam na wasze.;)