AguśSosnowiec Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witam cioteczki (i wujków) z Sosnowca i okolic:lol: Strasznie chętnie wybrałabym się na spacerek, obawiam się tylko co moja Zuzia zrobi- zawsze urządza panikę jak jakis pies się pojawia, a jeśli jest jeszcze większy od niej to hohoho- Zuza robi się groźna okropnie.. stojąc oczywiście za mną:eviltong: Postaram się zerkać na ten wątek częściej- choć nie zawsze jest czas:oops: Quote
Rybka_39 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Zapraszamy do nas! mieszkam w Sosnowcu obok zajezdni, mam super tereny.;) A ja ostatnio miesiac temu na Muchowcu bylam z bokserka i spotkalam Cain terierke...nie moglam od niejodwolac Kory...czy to nie czasem kogos z was pies?:razz: Quote
katik Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Rybka, to była moja Magia. :lol: Na początku Kora ją bardzo goniła i moja się bała, ale jak zobaczyła, ze nie ma gdzie uciekać, to tylko uniki robiła, żeby jej twoja Kora nie rozdeptała. A na koniec moja się wkurzyła i zaczeła Kore gonić z groźnym warczeniem. :evil_lol: Ale sie wtedy uśmiałam. :lol: Quote
Rybka_39 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 katik przepraszam Cie bardzo, ale tego dnia mi już na nią sił brakło....raz pobiegła do Twojej i jak myslałam, że już jesteście za horyzontem ona znów zwiała...musieliśmy zmienić kurs spaceru...a ja naiwnie czekałam, aż Kora wróci do mnie az w końcu musiałam po nia iść...ona uwielbia małe kudłate psiaki. Przepraszam za nas.:oops: Quote
katik Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Rybka, nie masz za co przepraszać, w końcu tam się przychodzi po to, żeby psy się wybawiły ze sobą. Moja Magia Na początku jest ostrożna przy dużych psach, ale bardzo lubi się z nimi bawić. Mam nadzieję, ze jeszcze sie kiedyś spotkamy. Czy ty często jeździsz na Muchowiec? Ja za tydzień zaczynam szkolenie wiec będę w każdy weekend przed południem. Aguś, może kiedyś umówimy się na spacer. Moja magia jest mała, wiec nie powinno być kłopotów. Wprawdzie ona nie jest bardzo delikatna w zabawie, ale nic złego jej nie zrobi. Quote
DG32 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Hej ja też chętnie wybrałabym się na spacerek, ale niestety w rachube wchodzą tylko małe pieski, bo mój to albo straszny panikarz albo obrońca stada. A w Dąbrowie też są nawet miejsca do pospacerowania np. okolice Pogorii. Quote
katik Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 DG32, ja czasem jeżdżę nad Pogorię, ale tam boję się Magię puscić ze smyczy, bo ona uwielbia gonić ptaki. Za to łoąki niedaleko Pogorii są fajne. Quote
Rybka_39 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Katik niezbyt czesto...a moze Ty wpadniesz do nas?;) Quote
katik Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Rybka, na razie ciężko będzie, chyba że w tygodniu. Quote
katik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Melisa, a twój Haker jaki jest do psów? Może uda się coś zorganizować w większym gronie. Quote
Melisa89 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Mój Haker to największa ciapa jaka chodzi po tej ziemi, do wszystkich psów jest nastawiony zabawowo. A skąd Ty wiesz że mój pies to Haker? ;> Quote
katik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Melisa89 napisał(a):Mój A skąd Ty wiesz że mój pies to Haker? ;> Nawet w necie nie jest sie anonimowym. :lol: A tak na serio to znam was z niebieskiego forum. Wystarczyło spojrzeć na twoje posty i już wiedziałam kim jesteś. :cool3: Quote
Melisa89 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mhm... :) no tak, bazarek :cool3: To co z tym spotkaniem? Szykuje sie jakieś? Quote
Akadna Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Melisa89']Mhm... :) no tak, bazarek :cool3: To co z tym spotkaniem? Szykuje sie jakieś? przyłączam sie do pytania :???: Quote
katik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja na razie nie mogę się umawiać, bo od jutra zaczynam nową pracę i nie wiem kiedy będę miała wolne. Quote
Melisa89 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja chodzę z moim praktycznie codziennie do parku Żeromskiego, jest ktoś chętny? jak coś to pisać o której i w jaki dzień :) tylko mnie w weekend niema. Quote
katik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nie wiem, gdzie jest park Żeromskiego. Najważniejsze, żeby w pobliżu nie było żadnych ulic. Quote
Anecioreczek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Melisa89 napisał(a):Ja chodzę z moim praktycznie codziennie do parku Żeromskiego, jest ktoś chętny? jak coś to pisać o której i w jaki dzień :) tylko mnie w weekend niema. Park żeromskiego? a To nie jets na piastów przypadkiem? Quote
Melisa89 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nie, to jest na pogoni, niedaleko kościoła Św Tomasza. Quote
katik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale tam chyba blisko są ulice? W tym tygodniu nie dam rady. W weekend będę na Muchowcu (ok. 12), a w przyszłym tygodniu mam wolne po południa więc możemy się umawiać. Quote
Melisa89 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ok :D wiesz gdzie jest szpital górniczy? tam niedaleko są fajne pola tam możemy się umówić, tam niema żadnych ulic :D Quote
AguśSosnowiec Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 To ja też kcem wiedziec gdzie tam sa pola i pojsc na nie! :eviltong: Quote
Melisa89 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 To możemy się spotkać pod cmentarzem tam obok przystanki autobusowego, wiecie gdzie? Quote
AguśSosnowiec Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ale tak wogóle jakie Wy macie psy? Bo moja Zuzia to zawału dostaje przy kontaktach z większymi od siebie (jak wygląda Zuza- patrz:mój avatar:lol:), no i jest jeszcze mój tymczasowicz Morisek...:loveu: Quote
Recommended Posts