Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam cioteczki (i wujków) z Sosnowca i okolic:lol:
Strasznie chętnie wybrałabym się na spacerek, obawiam się tylko co moja Zuzia zrobi- zawsze urządza panikę jak jakis pies się pojawia, a jeśli jest jeszcze większy od niej to hohoho- Zuza robi się groźna okropnie.. stojąc oczywiście za mną:eviltong:
Postaram się zerkać na ten wątek częściej- choć nie zawsze jest czas:oops:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszamy do nas!
mieszkam w Sosnowcu obok zajezdni, mam super tereny.;)
A ja ostatnio miesiac temu na Muchowcu bylam z bokserka i spotkalam Cain terierke...nie moglam od niejodwolac Kory...czy to nie czasem kogos z was pies?:razz:

Posted

Rybka, to była moja Magia. :lol: Na początku Kora ją bardzo goniła i moja się bała, ale jak zobaczyła, ze nie ma gdzie uciekać, to tylko uniki robiła, żeby jej twoja Kora nie rozdeptała. A na koniec moja się wkurzyła i zaczeła Kore gonić z groźnym warczeniem. :evil_lol: Ale sie wtedy uśmiałam. :lol:

Posted

katik przepraszam Cie bardzo, ale tego dnia mi już na nią sił brakło....raz pobiegła do Twojej i jak myslałam, że już jesteście za horyzontem ona znów zwiała...musieliśmy zmienić kurs spaceru...a ja naiwnie czekałam, aż Kora wróci do mnie az w końcu musiałam po nia iść...ona uwielbia małe kudłate psiaki.
Przepraszam za nas.:oops:

Posted

Rybka, nie masz za co przepraszać, w końcu tam się przychodzi po to, żeby psy się wybawiły ze sobą. Moja Magia Na początku jest ostrożna przy dużych psach, ale bardzo lubi się z nimi bawić. Mam nadzieję, ze jeszcze sie kiedyś spotkamy. Czy ty często jeździsz na Muchowiec? Ja za tydzień zaczynam szkolenie wiec będę w każdy weekend przed południem.

Aguś, może kiedyś umówimy się na spacer. Moja magia jest mała, wiec nie powinno być kłopotów. Wprawdzie ona nie jest bardzo delikatna w zabawie, ale nic złego jej nie zrobi.

Posted

Hej ja też chętnie wybrałabym się na spacerek, ale niestety w rachube wchodzą tylko małe pieski, bo mój to albo straszny panikarz albo obrońca stada. A w Dąbrowie też są nawet miejsca do pospacerowania np. okolice Pogorii.

Posted

DG32, ja czasem jeżdżę nad Pogorię, ale tam boję się Magię puscić ze smyczy, bo ona uwielbia gonić ptaki. Za to łoąki niedaleko Pogorii są fajne.

Posted

Melisa89 napisał(a):
Mój
A skąd Ty wiesz że mój pies to Haker? ;>

Nawet w necie nie jest sie anonimowym. :lol:
A tak na serio to znam was z niebieskiego forum. Wystarczyło spojrzeć na twoje posty i już wiedziałam kim jesteś. :cool3:

Posted

Melisa89 napisał(a):
Ja chodzę z moim praktycznie codziennie do parku Żeromskiego, jest ktoś chętny? jak coś to pisać o której i w jaki dzień :) tylko mnie w weekend niema.

Park żeromskiego?
a To nie jets na piastów przypadkiem?

Posted

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale tam chyba blisko są ulice? W tym tygodniu nie dam rady. W weekend będę na Muchowcu (ok. 12), a w przyszłym tygodniu mam wolne po południa więc możemy się umawiać.