madzia20sosnowiec Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jejku... :cry: ja nie wiem czy dam rade :cry: po pierwsze ze róznie pracuje i nie mam nawet się jak umawiać, bo nie wiem czy akurat mnie nie wywalą na poźniejszą godzinę...a poza tym tak czytam czytam...nie wiem jak się Gajka dogada z waszymi psiuchami, bo to jest jeszcze taki "malutki" nieokrzesany wariat i nie wiadomo co jej do głowy strzeli :oops: ... no i nie wiem jak z dojazdem, bo mieszkam na drugim końcu Sosnowca, wiec i tak chcąć nie chcąc czeka mnie jazda autobusem...a tego jeszcze z Gajowym nie próbowałam i sie troche boje jej reakcji...ale zobaczymy :wink: moze się akurat uda :wink: Quote
asiunia Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Hej!! Madziu a skad dokladniej jestes? :D Ja jestem z Pogoni :wink: Moja Meta jest bardzo spokojna,Hera bernulki przypuszczam ze tez wiec nie powinno byc problemu :D Quote
madzia20sosnowiec Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 ja jestem z modrzejowa, to jest koło Niwki a przed Mysłowicami :lol: kawał zadu... jak mówiłam :lol: a z Gajką to bywa różnie, bo dzisiaj np. byłam z kumpelą i jej psiakiem na spacerku i wszystko jej pasowało a potem znowu zaczęła się na niego rzucać...nie wiem czym to jest spowodowane, troche męczące, ale staram się ją naprostować (mozolnie bo mozolnie ale jakoś mi idzie ;) Quote
Guest bernulka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Waszeczko to "My" to mi sie zupełnie przez przypadek napisało... Bo zaczynałam pisać , ale wychodziłam już i nie dokończyłam a to się wysłało :lol: Ja byłabym bardzo wdzięczna!! Ja tak to moge, tylko rodzice np. autobusem mnie nie puszczą bo nie znam Sosnowca;) Byłabym bardzo wdzięwczna :buzi: Herka nigdy jeszcze żadnego pieska nie ugryzła - to tchórz :lol: Szczeniaki i nawet dorosłe czaem mogą ją męczyc szarpac za uszy a ona nic;) No chyba że jakiś piesio się na nią rzuci to moze też pokazać ząbki :evilbat: Ale myśle że raczej nic jej nie odbije;) Nie mogę się doczekać spotkania z Bolutkiem :iloveyou: paździoszki Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 HALO!!!! To się jeszcze umówimy, ale słuchajcie jutro jest pod M1 od godziny 11 jakiś piknik psi!!!!! jedzie ktoś??????????? Ja będe z Pysią - nie wiem jeszcze czy brać Lunę ale moze spróbuję :lol: :-? Quote
sheltomaniak Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 malawaszko a no jest piknik :P My na NIM będziemy!!!:) Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 qrczę skąd Wy o tym wiecie?? ja nic ne wiedziałam - tylko Edyta mi teraz powiedziała wieczorem :lol: ciągle zastanawiam się czy brać Lunę :-? Quote
sheltomaniak Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 wez Lunke!Ja bede z Asikiem!! Ja wiem tez od Edyty i z radia :) Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 szkoda, że nie pisałaś wcześniej - bo wieczorem to mało osób tu zagląda, a tak to może by więcej nas tam się spotkało :D czemu ylko z Asikiem będziesz?? 8) Quote
sheltomaniak Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 bo z dwoma nie dałabym rady sobie :P:P:P:P Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 heheh ja nie wiem czy z jedną Luną dam radę ale co tam - raz się żyje :lol: Quote
sheltomaniak Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Przjedz Moniko z Luna to nareszcie sie poznamy :) Pamietasz jak mialysmy sie rok temu spotkac?:P Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 hahahaha nooo ja bede na pewno - chyba wezme Lunę - jak bedzie niedobra to ją odwiozę :lol: Quote
sheltomaniak Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 malawaszko to moze bysmy razem pojechaly pod M1? Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 ja jadę z Edytą o 10.30 samochodem - jak chcesz to po Ciebie podjedziemy Quote
sheltomaniak Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Hehehehe to Edytka miała na mysli ciebie mowiac mi o transporcie :wink: Ok to podjedźcie po mnie!To sie zabiore i razem 3 baby pojedziemy :) Quote
Guest bernulka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SUPER!!! Ja z Herka też się wybieram!!! Tylko jak ja was poznam???!!! Jade z koleżanką autobusem, albo 814, abo 27. paździoszki Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 mnie widziałaś na zdjęciach w mojej galerii :lol: Lunę poznasz - małe rozszczekane :lol: Bolusia nie biorę boby się tylko stresował, a Sheltomaniak będzie z Asikiem - szetlandem :D Quote
sheltomaniak Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 bernulka nasz poznasz bo my chyba bedziemy wystepowac:) Quote
Guest bernulka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Mówisz?? Ale super!! Co będziecie robić ? Ale ja bez Herki będe :cry: Bo rodzice powiedzili "nie dość że sama autobusem jedziesz, to jeszcze psa chcesz wziąść? nie ma mowy". Ale bardzo się ciesze że wreszcie was poznam:angel: paździoszki Quote
Guest bernulka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 A JEDNAK BIORE HERKE!!!! JUPI!!! ALE SIE CIESZE ZE WAS POZNAM :buzi: :angel: paździoszki :angel: Quote
tsode Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Waszka, byłaś? i jak niestety mój wehikuł odmówił posłuszeństwa :evil: Quote
malawaszka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 byłam - z Sheltomaniak i Pysią, a tam spotkałyśmy Paździoszka :wink: :lol: moja Luna oczywiścia popisała się na maxa i zapewne kilka osób nie kupi sznaucerka :lol: :evilbat: jeszcze wszystko trwa tam - ale nas pogoda wygoniła :( ogólnie było fajnie, tylko ludzi mogłoby być więcej, no ale czego oczekiwać, jak była taka słaba promocja tego wydarzenia. Quote
sheltomaniak Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Dzieki malawaszko za transport :) Dobrze ze przeszlam sie ten kawałek z Asikiem do domku ;P Fajnie tam było tylko szkoda ze pogoda nie dopisała... A teraz pieknie słonce swieci :evil: A co do Lunki to...no coż kobita ma charakter :P Asik pozniej dał sobie z nia spokoj i obiektem westchenienia stał sie york- piesek :P Quote
Guest bernulka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Jednak obiektem westchnień Kubusia (wspomnianego wcześniej york'a)była yorczyca hehe. Za to Hercia była znudzona... i taka jakaś... nadzwyczaj spokojna. Ja spóźniłam się dwie godzinki, bo 40 minut czekałyśmy na autobus. Gitt było. Szkoda ze nie wytrzymałam na tym deszczu do 17:30 bo były wyboru najładniejszego pieska, chciałam wystawić Herke, chociaż pewnie nic by nie zajeła. Musiałabym pewnie w kundelkach bo gdzie takiego bez rodowodowca wcisne - do kundelków :evilbat: . Ciesze się że poznałam shelti i waszke :) Panią Edyte widziałam tylko przez chwilę. Luncia i Asik to prześliczne psiaki... A Shelti sie chyba czymś nie pochwaliła :evilbat: paździoszki :lol: Quote
Recommended Posts