Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jejku... :cry: ja nie wiem czy dam rade :cry: po pierwsze ze róznie pracuje i nie mam nawet się jak umawiać, bo nie wiem czy akurat mnie nie wywalą na poźniejszą godzinę...a poza tym tak czytam czytam...nie wiem jak się Gajka dogada z waszymi psiuchami, bo to jest jeszcze taki "malutki" nieokrzesany wariat i nie wiadomo co jej do głowy strzeli :oops: ... no i nie wiem jak z dojazdem, bo mieszkam na drugim końcu Sosnowca, wiec i tak chcąć nie chcąc czeka mnie jazda autobusem...a tego jeszcze z Gajowym nie próbowałam i sie troche boje jej reakcji...ale zobaczymy :wink: moze się akurat uda :wink:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!!

Madziu a skad dokladniej jestes? :D Ja jestem z Pogoni :wink: Moja Meta jest bardzo spokojna,Hera bernulki przypuszczam ze tez wiec nie powinno byc problemu :D

Posted

ja jestem z modrzejowa, to jest koło Niwki a przed Mysłowicami :lol: kawał zadu... jak mówiłam :lol: a z Gajką to bywa różnie, bo dzisiaj np. byłam z kumpelą i jej psiakiem na spacerku i wszystko jej pasowało a potem znowu zaczęła się na niego rzucać...nie wiem czym to jest spowodowane, troche męczące, ale staram się ją naprostować (mozolnie bo mozolnie ale jakoś mi idzie ;)

Guest bernulka
Posted

Waszeczko to "My" to mi sie zupełnie przez przypadek napisało... Bo zaczynałam pisać , ale wychodziłam już i nie dokończyłam a to się wysłało :lol: Ja byłabym bardzo wdzięczna!! Ja tak to moge, tylko rodzice np. autobusem mnie nie puszczą bo nie znam Sosnowca;) Byłabym bardzo wdzięwczna :buzi: Herka nigdy jeszcze żadnego pieska nie ugryzła - to tchórz :lol: Szczeniaki i nawet dorosłe czaem mogą ją męczyc szarpac za uszy a ona nic;) No chyba że jakiś piesio się na nią rzuci to moze też pokazać ząbki :evilbat: Ale myśle że raczej nic jej nie odbije;) Nie mogę się doczekać spotkania z Bolutkiem :iloveyou:

paździoszki

Posted

HALO!!!! To się jeszcze umówimy, ale słuchajcie jutro jest pod M1 od godziny 11 jakiś piknik psi!!!!! jedzie ktoś??????????? Ja będe z Pysią - nie wiem jeszcze czy brać Lunę ale moze spróbuję :lol: :-?

Guest bernulka
Posted

SUPER!!! Ja z Herka też się wybieram!!! Tylko jak ja was poznam???!!! Jade z koleżanką autobusem, albo 814, abo 27.

paździoszki

Posted

mnie widziałaś na zdjęciach w mojej galerii :lol: Lunę poznasz - małe rozszczekane :lol: Bolusia nie biorę boby się tylko stresował, a Sheltomaniak będzie z Asikiem - szetlandem :D

Guest bernulka
Posted

Mówisz?? Ale super!! Co będziecie robić ? Ale ja bez Herki będe :cry: Bo rodzice powiedzili "nie dość że sama autobusem jedziesz, to jeszcze psa chcesz wziąść? nie ma mowy". Ale bardzo się ciesze że wreszcie was poznam:angel:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

A JEDNAK BIORE HERKE!!!! JUPI!!! ALE SIE CIESZE ZE WAS POZNAM :buzi: :angel:

paździoszki :angel:

Posted

byłam - z Sheltomaniak i Pysią, a tam spotkałyśmy Paździoszka :wink: :lol: moja Luna oczywiścia popisała się na maxa i zapewne kilka osób nie kupi sznaucerka :lol: :evilbat: jeszcze wszystko trwa tam - ale nas pogoda wygoniła :( ogólnie było fajnie, tylko ludzi mogłoby być więcej, no ale czego oczekiwać, jak była taka słaba promocja tego wydarzenia.

Posted

Dzieki malawaszko za transport :)
Dobrze ze przeszlam sie ten kawałek z Asikiem do domku ;P
Fajnie tam było tylko szkoda ze pogoda nie dopisała...
A teraz pieknie słonce swieci :evil:

A co do Lunki to...no coż kobita ma charakter :P
Asik pozniej dał sobie z nia spokoj i obiektem westchenienia stał sie york- piesek :P

Guest bernulka
Posted

Jednak obiektem westchnień Kubusia (wspomnianego wcześniej york'a)była yorczyca hehe. Za to Hercia była znudzona... i taka jakaś... nadzwyczaj spokojna. Ja spóźniłam się dwie godzinki, bo 40 minut czekałyśmy na autobus. Gitt było. Szkoda ze nie wytrzymałam na tym deszczu do 17:30 bo były wyboru najładniejszego pieska, chciałam wystawić Herke, chociaż pewnie nic by nie zajeła. Musiałabym pewnie w kundelkach bo gdzie takiego bez rodowodowca wcisne - do kundelków :evilbat: . Ciesze się że poznałam shelti i waszke :) Panią Edyte widziałam tylko przez chwilę. Luncia i Asik to prześliczne psiaki... A Shelti sie chyba czymś nie pochwaliła :evilbat:

paździoszki :lol: