Rybka_39 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 katik napisał(a):Ja jestem jak najbardziej za spacerami w Będzinie :) Może ktoś ma ochotę przyjechac do nas na działkę. W miarę duży ogrodzony teren. Jakiego masz psa? Może przyjedziesz do nas np..w sobote albo piatek?:cool3: Zapraszam chetnych jak cos podam adres na PW;) Quote
Marchewkowy Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 My też z marchewkowym chętnie się gdzieś wybierzemy :) A może byśmy wszyscy razem się tak zebrali? Sylwia wykoś te krzaki u siebie to będą fajne łaki a nie !!! To jak? My mieszkamy na jagiellońskiej..możemy przyjechać na stawiki bo tam mam babcie albo u mnie są tzw. Bagry,koła no i jeszcze park sielecki? :) Quote
katik Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja mam 4 miesięcznego cairn teriera. Mnie pasuje tylko w weekendy (i też nie zawsze). Jak najbardziej jestem za spotkaniem w większym gronie. tylko miejsce musi być odludne, bez ludzi i obcych psów, bo moja Magia jest nieprzewidywalna i nie chciałabym potem jej szukać albo wracać do domu bez niej. :lol: Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Marchewkowy napisał(a):My też z marchewkowym chętnie się gdzieś wybierzemy :) A może byśmy wszyscy razem się tak zebrali? Sylwia wykoś te krzaki u siebie to będą fajne łaki a nie !!! To jak? My mieszkamy na jagiellońskiej..możemy przyjechać na stawiki bo tam mam babcie albo u mnie są tzw. Bagry,koła no i jeszcze park sielecki? :) w Jakim wieku jest Twój Briard? Mój Atos ma czasami odchyły na widok psa,ale rzadko(warto sie ubzepieczyc) Quote
Marchewkowy Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Prince ma 6 msc. Powinny się dogadać.Katik znajdzie się jakieś odludne...Super terrierka pobawią się mam nadzieje że nie będzie za mała dla mojego marchewkowego potowra. Quote
Rybka_39 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No bezludne miejsce to łąki koło mnie..mozemy też iść na stawiki;) JA też jak najbardziej w wekeendy;) Quote
nuuska Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Fajne miejsce na spacery jest na łąkach kawałek za M1 w czeladzi, no i kiedyś jeszcze były super łąki tam gdzie teraz to nowe osiedle powstało - Górki Małobądzkie, niestety teraz tylko skrawek został :( Quote
Rybka_39 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nuuska napisał(a):Fajne miejsce na spacery jest na łąkach kawałek za M1 w czeladzi, no i kiedyś jeszcze były super łąki tam gdzie teraz to nowe osiedle powstało - Górki Małobądzkie, niestety teraz tylko skrawek został :( Ja mieszkam chyba na najwiekszym odludziu Sosnowca. U mnie jest łąka w poblizu z jeziorko malutkie..obecnie zalodzone..dalej sa pagorki. Jest teżm duze jezioro kolo lasu i łączka..jest tez playk betonowy dobry do szkolenia..wszystko to otacza moj blok:cool3: Quote
Marchewkowy Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ja proponuje u mnie. Sądo wyboru koła ( taki park) a jeśli chcecie coś bardziej odludnego to bagry jest woda zamarznieta ale z dla do niej są też łąki.To jak? Quote
katik Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 U mnie tez są fajne tereny (będzin ksawera), ale ja jednak w weekend pracuje (ew. niedziela po południu). Gdybyście ustalili jakiś konkretny termin, w godzinach popołudniowych to mogłabym wyjść wcześniej z pracy. Quote
Rybka_39 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Katik może się zgadamy na gg? Napisz do mnie nr mam w podpisie;) Mozemy raz spotkac się u Maartyny (marchewkowej), raz u mnie reaz u Ciebie:evil_lol: Quote
katik Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 My niestety musimy poczekać na wspólne spacery do lutego (albo i później) :roll: Nigdy nie wiem, kiedy będę miała wolny weekend w pracy. :( do tego jeszcze zajęcia w psim przedszkolu. Quote
Marchewkowy Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 oj chyba nigdy nam się nie uda zebrać Quote
Ambra Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ja jestem kilka razy w tyg na zagłebiu w sosnowcu z chartolami i dobermanką - jak ja nie mam czasu to moja mama, ale w niedziele pewnie bede...a Wy? zmobilizujcie się:cool3: Quote
Anecioreczek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 dajcie jakis termin to mysle spróbujemy sie wszyscy dostosowac.. Quote
Marchewkowy Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 okej to ustalmy termin...ja niestety w niedziele mam szkolenie...ale do poludnia jestem wolna Quote
Anecioreczek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Marchewkowy napisał(a):okej to ustalmy termin...ja niestety w niedziele mam szkolenie...ale do poludnia jestem wolna ja do południa jestem na zajeciach Quote
Anecioreczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 SOSNOWIEC SIE BUDZIii!!! zaczyna byc ciepło,co myslicie o jutrzejszym poranku? :) Quote
katik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 mnie poranek nie pasuje, bardziej po południu. :) Quote
Anecioreczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 katik napisał(a):mnie poranek nie pasuje, bardziej po południu. :) a jak bardzo po? ;P mi chodzi o to żeby nie było ciemno ;P Quote
katik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Jak jest ciemno to ja psa ze smyczy nie puszczam, bo jej nie widać. :lol: Nie wiem o której, może 15? I gdzie? Quote
Anecioreczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 masakra znowu mi cos wyskoczylo ;( moge sie umowic z wami na niedziele około 12 bo wczesniej nie dam rady..? Quote
katik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pogoda paskudna i wątpię, żeby do jutra sie poprawiło. Więc my z dłuższymi spacerami poczekamy na lepsze warunki pogodowe. Quote
Akadna Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [I][COLOR=RoyalBlue]I co? wybiera się ktoś z kimś na spacerek ? :p[/COLOR][/I] Quote
katik Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 jakoś tak każdemu ciężko sie zebrać. W ten weekend wystawa w Katowicach wiec ja odpadam. W kwietniu co weekend (rano) mam szkolenie, więc w soboty po południu mi pasuje (niedziele nie zawsze). a w tygodniu cały czas. Quote
Recommended Posts