Anecioreczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 katik napisał(a):Tylko gdzie i kiedy? ja mam jutro wolne, moge do ciebie dojechać. Jutrooo hmm ale o Ktorej?:) Własciwie to niewiem gdzie mozna,Ja zawsze chodze na szopienice z psem tam jest pełno pola i Mogą sie psy wybiegac :) Quote
Bewarka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ile zajmuje wam zorganizowanie spaceru? Bo rodzinkę mam w Sosnowcu i prawdę mówiąc nigdy nie jestem do końca pewna kiedy jadę do nich...:cool3: A jakbym się już tam znalazła (np.na weekend) to chciałabym coś robić a nie tylko pić herbatę ;) Quote
katik Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Justyś, ciężko powiedzieć, :lol: ale raczej to troche trwa, bo jakoś jeszcze nie było żadnego spotkania. :) Jakbyś wybierała sie do Sosnowca, to zawsze możesz napisać, moze akurat się uda. Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 mi to obojętne piszcie ja sie dostosuje:razz: Quote
katik Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Anecioreczek, gdzie ty dokładnie mieszkasz? Masz jakieś fajne tereny na spacer? pasuje ci jutro albo w nowy rok? może koło południa? Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Katik-Sosnowiec osiedle Piastów Na Starym Sosnowcu.Obok stawików,ja chodze piechotką za stawiki,na Borki(jezioro na szopienicach)bo tam malo ludzi chodzi i jest dużo miejsca do wybiegania :):):):) Quote
katik Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 wiem, gdzie to jest. tylko od której strony? przy stadionie zagłębia czy bliżej centrum (tak jak się jedzie na szopienice?) jakiego ty masz psa? Czy dobrze kojarzę, masz 2? Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 tak mam dwa Suczke-ale ona nie zbyt sie lubi bawic i psa Atosa rocznego on lubi sie bawic, i wybiegac. od strony stadionu mieszkam Quote
Rybka_39 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Czesc Katik my też z Sosnowca...do nas mozesz dojehac 90 wsiadasz w autobus i jedziesz do samej zajezdni;) Obok nas sa łąki....jest fajny teren spacerowy:cool3: Quote
Rybka_39 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Justys95 napisał(a):Ile zajmuje wam zorganizowanie spaceru? Bo rodzinkę mam w Sosnowcu i prawdę mówiąc nigdy nie jestem do końca pewna kiedy jadę do nich...:cool3: A jakbym się już tam znalazła (np.na weekend) to chciałabym coś robić a nie tylko pić herbatę ;) Justys w jakiej dzielnicy masz rodzinkę?;) Quote
Anecioreczek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 katik napisał(a):to kiedy sie spotykamy? może jutro Niewiem czy dam rade,dzisiaj sylwek,mysle ze w przyszłym tygodniu bo ja w tym nie dam rady,w piątek mam studniówke:shake: Quote
katik Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ok. jak coś to na przyszły tydzień sie umówimy, tylko ja jeszcze nie wiem, czy będę pracować w weekend czy nie. (i niestety dopiero pod koniec tygodnia będę wiedzieć). Rybka, ja autem przyjadę. :) Quote
Bewarka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Rybka_39 napisał(a):Justys w jakiej dzielnicy masz rodzinkę?;) Oj nie znam się na Sosnowcu ;) więc nie wiem...to jest ul.Witosa. Quote
Rybka_39 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 katik napisał(a):ok. jak coś to na przyszły tydzień sie umówimy, tylko ja jeszcze nie wiem, czy będę pracować w weekend czy nie. (i niestety dopiero pod koniec tygodnia będę wiedzieć). Rybka, ja autem przyjadę. :) To przyjedź tez kiedys do nas;) Sosnowiec Zagoórze obok zajezdni autobusowej;) Quote
katik Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Rybka, ja myślałam, ze ty niedaleko Anecioreczek mieszkasz. Niestety nie wiem, gdzie jest zajezdnia. :oops: Quote
Rybka_39 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 katik napisał(a):Rybka, ja myślałam, ze ty niedaleko Anecioreczek mieszkasz. Niestety nie wiem, gdzie jest zajezdnia. :oops: ym...nie wiem jak by Ci tu wytlumaczyc...a wiesz gdzie jest Plac papieski? Musiałabym Ci na gg wytłumaczyc:evil_lol: Wpisz w zumi ul Lenartowicza:cool3: Quote
katik Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 teraz juz łatwiej, Zagórze tak mniej więcej znam, ale zajezdni nie kojarzę. Quote
Pysia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 No proszę :) Spacery :p Ja mieszkam w Sarnowie :) Tutaj są łąki z dala od drogi :) Świetne miejsca na spacery ;) Quote
katik Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Czasami jesteśmy w tamtych rejonach, więc kiedyś na pewno sie umówimy. Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pysia napisał(a):No proszę :) Spacery :p Ja mieszkam w Sarnowie :) Tutaj są łąki z dala od drogi :) Świetne miejsca na spacery ;) Chętnie bym poznała Twoje Niufki:loveu: Ale kurcze daleko mieszkacie:placz: a ja niemam czym dojeżdzac:placz: Quote
Rybka_39 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pysia napisał(a):No proszę :) Spacery :p Ja mieszkam w Sarnowie :) Tutaj są łąki z dala od drogi :) Świetne miejsca na spacery ;) A jak tam dojechac?:roll: Quote
nuuska Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A jest ktoś chętny na spacer po Będzinie? :) Quote
katik Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja jestem jak najbardziej za spacerami w Będzinie :) Może ktoś ma ochotę przyjechac do nas na działkę. W miarę duży ogrodzony teren. Quote
Recommended Posts