Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katik napisał(a):
Tylko gdzie i kiedy? ja mam jutro wolne, moge do ciebie dojechać.

Jutrooo hmm ale o Ktorej?:)
Własciwie to niewiem gdzie mozna,Ja zawsze chodze na szopienice z psem tam jest pełno pola i Mogą sie psy wybiegac :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile zajmuje wam zorganizowanie spaceru? Bo rodzinkę mam w Sosnowcu i prawdę mówiąc nigdy nie jestem do końca pewna kiedy jadę do nich...:cool3: A jakbym się już tam znalazła (np.na weekend) to chciałabym coś robić a nie tylko pić herbatę ;)

Posted

Justyś, ciężko powiedzieć, :lol: ale raczej to troche trwa, bo jakoś jeszcze nie było żadnego spotkania. :)
Jakbyś wybierała sie do Sosnowca, to zawsze możesz napisać, moze akurat się uda.

Posted

wiem, gdzie to jest. tylko od której strony? przy stadionie zagłębia czy bliżej centrum (tak jak się jedzie na szopienice?)
jakiego ty masz psa? Czy dobrze kojarzę, masz 2?

Posted

Justys95 napisał(a):
Ile zajmuje wam zorganizowanie spaceru? Bo rodzinkę mam w Sosnowcu i prawdę mówiąc nigdy nie jestem do końca pewna kiedy jadę do nich...:cool3: A jakbym się już tam znalazła (np.na weekend) to chciałabym coś robić a nie tylko pić herbatę ;)

Justys w jakiej dzielnicy masz rodzinkę?;)

Posted

ok. jak coś to na przyszły tydzień sie umówimy, tylko ja jeszcze nie wiem, czy będę pracować w weekend czy nie. (i niestety dopiero pod koniec tygodnia będę wiedzieć).

Rybka, ja autem przyjadę. :)

Posted

katik napisał(a):
ok. jak coś to na przyszły tydzień sie umówimy, tylko ja jeszcze nie wiem, czy będę pracować w weekend czy nie. (i niestety dopiero pod koniec tygodnia będę wiedzieć).

Rybka, ja autem przyjadę. :)

To przyjedź tez kiedys do nas;)
Sosnowiec Zagoórze obok zajezdni autobusowej;)

Posted

katik napisał(a):
Rybka, ja myślałam, ze ty niedaleko Anecioreczek mieszkasz. Niestety nie wiem, gdzie jest zajezdnia. :oops:

ym...nie wiem jak by Ci tu wytlumaczyc...a wiesz gdzie jest Plac papieski?
Musiałabym Ci na gg wytłumaczyc:evil_lol:
Wpisz w zumi ul Lenartowicza:cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
No proszę :) Spacery :p Ja mieszkam w Sarnowie :) Tutaj są łąki z dala od drogi :) Świetne miejsca na spacery ;)

Chętnie bym poznała Twoje Niufki:loveu:
Ale kurcze daleko mieszkacie:placz: a ja niemam czym dojeżdzac:placz: