anushka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Asiunia też jestem ciekawa,od Malawaszki zalezy teraz kiedy :lol: ja uciekam już na działeczkę i jak nie dzisiaj to jutro rano napewno będę,ale zajrzę dzisiaj jeszcze czy coś ustalone do juterka papa :calus: Quote
asiunia Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Hej!! Milej zabawy :buzi: No to czekamy na Waszeczke :D Quote
asiunia Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Hej!! Dziewczynki..mam pytanko nie bedzie wam przeszkadzac (ewentualna)obecnosc mojej kolezanki z bardzo bardzo spokojna golden retrieverka? :D Quote
anushka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 no coś ty im więcej tym lepiej,ale widzę,że Malawaszki coś nie ma :cry: :cry: :cry: poczekamy ...być moze się :D zjawi.... Quote
malawaszka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 a ja znowu nie wiem czy coś wyjdzie z mojego spotkania z Wami :-? bo chyba jutro pojadę do Warszawy - to zależy czy Paluch jest jutro otwarty Quote
asiunia Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Hej!! Z tego co mi sie wydaje to jest codziennie od 12(?)do 16.. ehhh najwyzej przelozymy spacerek :( Quote
asiunia Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Hej!! Jak codziennie to codziennie...a moze tam zadzwonisz? :D Quote
malawaszka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 wiem wiem - jutro rano będę dzwonić do P. Dyrektor i się dowiem co i jak - no i jak się nie odezwę że mogę iść na spacerek to znaczy że pojechałam do wawki :roll: Quote
asiunia Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Hej!! O ktorej mozemy sie spodziewac odpowiedzi? :roll: :wink: Quote
malawaszka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 no jak nie napiszę do 10 to znaczy że pojechałam, bo jak będę jechała to nie będę włączać kompa bo zalegnę i wyjadę za późno, a nie wiem jak jutro będzie wyglądała sprawa ruchu na drogach :roll: Wind ano szykuje się :great: tylko jestem z deczka przerażona wyjazdem do Wawki - dobrze że Paluch jest przed Warszawą :roll: Quote
anushka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 z jednej strony :bigcry: :bigcry: a z drugiej strony super,poczekamy może na kolejny termin :roll: :roll: jakby co do 10 czekam na jakieś info,powodzenia jutro na wszelki wypdaek,szerokiej drogi.. :lol: Quote
Wind Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 waszka, W takim razie zycze powodzenia w adopcji i szczesliwego dojazdu do Wawy :-) Quote
malawaszka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 o właśnie Wind - ile czasu jedziesz do z Wawki na Zaglębie??? i dzięki za miłe słowa - przydadzą się no i życzcie w miarę spokojnego przyjęcia nowego domownika przez Lunę :roll: Quote
Wind Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 waszka, Srednio z Sosnowca do Janek (rogatki Warszawy) jade ok. 2,5 godziny. Uwazaj na fotoradary zamontowane: - w Czestochowie przy skrecie na Kielce - jest ograniczenie do 50km/h - za Czestochowa dwa skrzyzowania z ograniczeniem 70 km/h oraz na patrol ktory ustawia sie prawie zawsze za Emilianowem - ograniczenie do 70 km/h. ;) Quote
malawaszka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 :lol: muszę sobie to zanotować :lol: ale jutro i tak trzeba jechać spokojnie bo pewnie będzie sporo patroli przygotowanych na powroty z majówki :-? ale z czasem mnie pocieszyłaś :D bałam się że dłużej Quote
anushka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Malawaszka to ty adoptujesz czy dla kogoś??? :o :o bo jak Lunetka ma być tolerancyjna dla nowego domownika to coś mi się widzi,że to ty... :oops: 8) Quote
anushka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Malawaszka daj znać czy dotarłaś spowrotem :lol: i zdradź dla kogo nowy piech :lol: Quote
malawaszka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Wróciłam :D z Bolusiem :fadein: to ślepy stary sznaucerek z Palucha - oczywiście zostanie z nami :fadein: jestem padnięta bo to kawał drogi jednak :roll: a jechałam sama. Quote
anushka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 oj jak zawsze boooska i cudowna Malawaszka :calus: niech się chowa Boluś zdrowo i lepiej nie mógł trafić :angel: :wink: pozdrawiam cieplutko,napewno jakieś foteczki nam zeserwujesz :oops: :lol: Quote
arima Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 malawaszka napisał(a):Wróciłam :D z Bolusiem :fadein: to ślepy stary sznaucerek z Palucha - oczywiście zostanie z nami :fadein: jestem padnięta bo to kawał drogi jednak :roll: a jechałam sama. :o :o :o Malawaszka gratuluje :D :D :D Przypadkiem tu zajrzałam i :o :o :o :o Quote
asiunia Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 malawaszka napisał(a):Wróciłam :D z Bolusiem :fadein: to ślepy stary sznaucerek z Palucha - oczywiście zostanie z nami :fadein: jestem padnięta bo to kawał drogi jednak :roll: a jechałam sama. Hej!! Waszeczko kofana gratuluje nowego psiego psijaciela :angel: :angel: Wycaaaałuj i wyprzytulaj go od nas :D Twoje zdrowie kofanie! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Guest bernulka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 również gratuluje! Czyli na spotkanka będzie przychodził jeszcze jeden obywatel :lol: paździoszki :lol: Quote
Recommended Posts