Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiunia też jestem ciekawa,od Malawaszki zalezy teraz kiedy :lol: ja uciekam już na działeczkę i jak nie dzisiaj to jutro rano napewno będę,ale zajrzę dzisiaj jeszcze czy coś ustalone do juterka papa :calus:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no jak nie napiszę do 10 to znaczy że pojechałam, bo jak będę jechała to nie będę włączać kompa bo zalegnę i wyjadę za późno, a nie wiem jak jutro będzie wyglądała sprawa ruchu na drogach :roll:

Wind ano szykuje się :great: tylko jestem z deczka przerażona wyjazdem do Wawki - dobrze że Paluch jest przed Warszawą :roll:

Posted

z jednej strony :bigcry: :bigcry: a z drugiej strony super,poczekamy może na kolejny termin :roll: :roll: jakby co do 10 czekam na jakieś info,powodzenia jutro na wszelki wypdaek,szerokiej drogi.. :lol:

Posted

o właśnie Wind - ile czasu jedziesz do z Wawki na Zaglębie??? i dzięki za miłe słowa - przydadzą się no i życzcie w miarę spokojnego przyjęcia nowego domownika przez Lunę :roll:

Posted

waszka,

Srednio z Sosnowca do Janek (rogatki Warszawy) jade ok. 2,5 godziny.
Uwazaj na fotoradary zamontowane:
- w Czestochowie przy skrecie na Kielce - jest ograniczenie do 50km/h
- za Czestochowa dwa skrzyzowania z ograniczeniem 70 km/h
oraz na patrol ktory ustawia sie prawie zawsze za Emilianowem - ograniczenie do 70 km/h. ;)

Posted

:lol: muszę sobie to zanotować :lol: ale jutro i tak trzeba jechać spokojnie bo pewnie będzie sporo patroli przygotowanych na powroty z majówki :-? ale z czasem mnie pocieszyłaś :D bałam się że dłużej

Posted

oj jak zawsze boooska i cudowna Malawaszka :calus: niech się chowa Boluś zdrowo i lepiej nie mógł trafić :angel: :wink: pozdrawiam cieplutko,napewno jakieś foteczki nam zeserwujesz :oops: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Wróciłam :D z Bolusiem :fadein: to ślepy stary sznaucerek z Palucha - oczywiście zostanie z nami :fadein: jestem padnięta bo to kawał drogi jednak :roll: a jechałam sama.

:o :o :o Malawaszka gratuluje :D :D :D Przypadkiem tu zajrzałam i :o :o :o :o

Posted

malawaszka napisał(a):
Wróciłam :D z Bolusiem :fadein: to ślepy stary sznaucerek z Palucha - oczywiście zostanie z nami :fadein: jestem padnięta bo to kawał drogi jednak :roll: a jechałam sama.

Hej!!

Waszeczko kofana gratuluje nowego psiego psijaciela :angel: :angel: Wycaaaałuj i wyprzytulaj go od nas :D

Twoje zdrowie kofanie! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Guest bernulka
Posted

również gratuluje! Czyli na spotkanka będzie przychodził jeszcze jeden obywatel :lol:

paździoszki :lol: