Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O dzielnice pyatalam Asiunie akurat:p, ale jak by Ci sie chcialo isc na spacerek szkoleniowy to zapraszam z powrotem w progi zagorza..mozesz sie do nas przylazyc i poszkolic maluszka;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A co to? Sosnowiec już nie chce sie spotykać z Bedzinem, Czeladzią i okolicami, ze nowy temat powstał? :roll: :evil_lol: :lol:
Ja jak już w końcu doczekam sie własnego psa to chętnie do was dołączę, bo w końcu małą trzeba będzie socjalizować z psami i ludzmi.
A na razie od 20 lipca będę miała bokserkę, więc jakbyście chcieli sie gdzieś wybrac to piszcie gdzie i kiedy.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Anecioreczek napisał(a):
Moge pojechać z Moją suczką Po Tosiek jest nie wstanie teraz..ale ile bedzie osób?:>
i czy ja tam dojade 15-stką?(tramwaj) :evil_lol:

Hej!

Ja mogę być:eviltong:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Kiedy i o której panny?:>:roll:
My chętni nawet dziś!
zabiore dziewczyne(kociare) ale ostatnio myslała o psie więc ją troche z psami o Swoje:diabloti:

Hej!

Dzisiaj się piszę tylko na spacer,gdzieś bliżej(stawiki?) bo Met w taką pogodę wysiada...no i raczej późniejszą porą;)

Posted

Aśka!:-(
Miałas z nami iść i co:placz::mad::evil_lol:

Anecioreczek napisał(a):
Moge pojechać z Moją suczką Po Tosiek jest nie wstanie teraz..ale ile bedzie osób?:>
i czy ja tam dojade 15-stką?(tramwaj) :evil_lol:

Kojarzysz autobus 815, 825, 835?:cool3:

Posted

No dobra ale ja dopiero od 16.30 jestem wolna...swoja drogą z wątku spacery po Sosnowcu zobiła sie kłutnia na dwa fronty, ale trzeba mieć troche rozsądku i prywatne sprawyzałatwiać w realu, a nie zasmiecać wątku :diabloti:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Odkopałam stary temat, ale może w końcu zorganizujemy jakieś spotkanie, jakiś wspólny spacer z psami: :)
Moja Magia nie ma za bardzo psiego towarzystwa i chętnie wybiegałaby się z psami.
Proponuję najbliższy weekend (ale w innym terminie też może być, byle nie w tygodniu). Miejsce obojętne. Najważniejsze żeby było bezpiecznie dla psów, mało ludzi, innych psów i z dala od ulic.
co wy na to?