Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

hehe :lol: Widzisz, teraz musisz sie przyglądać też właścicielom - może to Dogomaniacy :evilbat:

paździoszki

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, teraz już będę się przyglądać kazdemu człowiekowi z psem. :lol:
a co do spotkania to umówcie sie na jakiś termin i miejsce, a ja postraram się znaleźć czas i przyjadę. :)

Guest bernulka
Posted

Kati jka mozesz to napsiz mi tu lub na PW w jakiej części Będzina mieszkasz? :)

Guest bernulka
Posted

Dopiero 9 dni za nami :cry: jeszcze 12 :cry:

paździoszki :cry:

Posted

Asiunia, jak ci się nudzi to przyjedz jutro do Będzina, są zawody IPO na stadionie Sarmacja. :)
Bernulka, ja mieszkam na Ksawerze. :) Jak będziesz szła wzdłuż torów kolejowych od Dąbrowy to dojdziesz do mnie do domu. :wink:

Guest bernulka
Posted

Ksawera, ksawera... niech ja pomyśle. Teraz często bede w Bedzinie, ale raczej w okolicach górek małobądzkich (tam przeprowadziła się moja ciocia). I bede jeździć na rowerze. 8)

paździoszki :lol:

Guest bernulka
Posted

ja z geografią... eh :lol: A to blisko huty bankowej?

paździoszki :lol:

• 2 weeks later...
Posted

heeejj baby dopiero tu dotarłam :oops: :lol: czy Wasze duże suczki lubia jeść małe zadziorne suczki?? :roll: moze by jakies spotkaneczko co?? może być Sosnowiec :D Dąbrowa, Będzin, Czeladź whatever :lol: tylko czemu nie ma Dąbrowy w tytule??? :evil: :lol:

Posted

no no no i ja dotarłam,w zasadzie narazie brak czasu..ale kto wie...na kiedy planujecie cokolwiek i gdzie??jeżeli reflektujecie i na moje towarzystwo :evilbat: z Jąderkiem oczywiście :evilbat: :o

Posted

Hej!!

Ojejejeje ja chce wreszcie na spacer!!!!!! :lol: Waszka-moj sucz ma ciagle stycznosc z malym i agresywnym to i sie przyzwyczaila :wink:

Ania-K-pewnie ze reflektujemy :D

Posted

Hej!!

Gdyby miala ogon to by go skulila i zwiala :lol:

Dziewuszki moje kochane co powiecie na spacer w dlugi weekend?Ja w sumie oprocz srody mam caly przyszly tydzien wolny :D

Posted

ja jeszcze nie wiem co do weekendu bo być może będę musiala pojechać do Warszawy w któryś dzień, ale to tylko jeden :-)) być może już dziś lub jutro będę wiedziała który to dzień i czy wogóle... a tak to jestem jak najbardzie chętna bo chcę Lunichę socjalizować ( w wieku 3 lat :lol: ) i być może zabiorę ją na zlot dogomaniaków jak będzie umiała się zachować :hmmmm: :drinking:

Posted

a gdzie taki park jest?? :o :o :o bo ja nie mam zielonego pojęcia :hmmmm: wybierzcie jakiś dzień ja spróbuje się dostosować,mam cały weekend wolny,do pracy dopiero idę 9 maja :evilbat: Jądro mam nadzieję,że będzie tolerancyjny... :lol: ja tesh :evilbat:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Park tysiaclecia jest na pograniczu Sosnowca i Czeladzi(wiesz moze gdzie jest sosnowiecki Geant?) :wink:

wow :o :o :o ale to chyba Piaski-Czeladź.. :evilbat: zupełnie nie od mojej strony :wink: tak sobie myślę,a jak nie mam fury to czym ja tam dotrę??? :hmmmm: jakim autobusem najlepiej?? :-?

Posted

Hej!!

Jak by to wytlumaczyc...Ehh charakterystyczne "elementy"to autostrada Katowice-Warszawa,Geant Mc'Donalds(chyba jedyny w sosnowcu :lol:)dlaje to egzotarium...
:roll: Poszukam jeszcze jakiegos planu chociaz nie przypuszczam co by byl...OOOO na terenie tego parku znajduje sie zbiorniki wodne tzw."Stawiki" :wink:

Aniu-autobusem to chyba z przesiadkami :-?

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!Aniu-autobusem to chyba z przesiadkami :-?
najweselsza wiadomość jaką dzisiaj dostałam :wink: :evilbat: :evilbat: Asiunia ubawiłam się :lol: as nie jedzie ktoś autkiem??bo z tego co widzę to strasznie daleko ode mnie :oops: 8)

Posted

ja będę jechała autkiem bo z Lunettą to by mnie z autobusu wyrzucili :lol: więc jak się zgramy terminowo to Cię mogę zabrać - mówię już teraz że poniedziałek odpada bo jadę do Wawki i do Starachowic - może macie coś niepotrzebnego Waszym piechom a co mogłoby się przydać w schr. w Starachowicach??? mogłabym zabrać :fadein:

Posted

Malawaszka dojadę gdzieś gdzie mnie zbierzesz z drogi :lol: jeśli byś mnie wzięla to super :lol: Jąderko jest tolerancyjny,zwłaszcza do tak pięknych suczek :lol: :lol: ,miałam 2 koce ostatnio i dałam znajomym do chaty-bo zbierali wszystko co mozliwe :o :o szkoda,że wcześniej niewiedziałam bo bym ci dorzuciła ,termin kobietki dawajcie jakis termin :wink: