Anecioreczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Piątek Popołudniu... Hmm..dam znać:cool3: Quote
Ambra Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 DZIŚ PO 14 NA ZAGŁEBIU SPACEREK Z PAROMA PIESKAMI PLANOWANY! ZAPRASZAMY!:cool3: Quote
Anecioreczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ambra ze mną By wczoraj odpadło.. chodziłąmz puszką:shake: Quote
Anecioreczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Jeśli jutro nie bedzie wichury..to sie pisze:cool3: czy ktos ze mną i Moją Ferajną miał by ochote na spacerek?:> Quote
Anecioreczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Asia o której Ci pasuje? ;D cioteczki o 14-stej koło stadionu...albo kto juz bedzie to na Boiskach niech Bedzie ;D No kto sie jeszcze pisze? ;D Quote
Anecioreczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Meldujemy sie dzisaj o 13-stej na zagłebiu ;D na boiskach..razemz Dogiem Niemieckim... ;D Quote
asiunia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Anecioreczek napisał(a):Meldujemy sie dzisaj o 13-stej na zagłebiu ;D na boiskach..razemz Dogiem Niemieckim... ;D Hej! My bylysmy kolo 13.30 ale nikogo nie widzialysmy:-( Quote
Anecioreczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 bo spotkanko jednak nie wypialiło...zaraz po napisaniu tego posta mama zmierzyła mi goraczke..i pojechałą do lekarza..:-( Quote
asiunia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Hej! Jutro kolo 13 bedziemy na stadionie-ktos chetny;) Quote
Kati Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A może tak w końcu zorganizujemy jakieś spotkanko. Ja mam przez tydzień jamniczkę, więc mam większą motywacje do ruszenia się z domu. Julka wprawdzie nie jest zbyt towarzyska i kazdego wita zębami, ale to tylko przywitanie, potem jest dużo bardziej miła. piątek i sobota nie zabardzo mi pasuje, ale resztę dni jak najbardziej. Quote
Ambra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 LUDZIE KOCHANI POMÓŻCIE!!! ZAGINĄL MOJEJ SZWAGIERCE CHART - RUDA LENKA WYCIAGNIETA W KRYTYCZNYM STANIE Z BIALSKIEGO SCHRONISKA!! TO TA RUDA! Zerwała się ze smyczy na wawelu pod domem - pobiegła w kierunku klimontowskiej i tam ja ludzie widzieli przez tydzien my jej szukalismy niestety nie udalo nam sie na nia trafić! dziś była widziana na przystanku na orlej pod kosciołem sw. Tomasza - mogła wsiazc do autobusu albo ruszyc w kierunku bedzinskiej lub bedzina lub sielca lub chemiczniej - jedna wielka niewiadoma! błagam Was o pomoc! rozgladajcie się jesli ja zaobaczycie - lapcie - to jest roczny łagodny pies! włoczy się juz tydzień jest wycienczona wygłodzona! proszeeeeeeeeeee:placz: Jesli mozecie porozwieszać plakaty porozdawac ulotki - pomozcie - moge przeslac na maila lub wydrukować i podać! tu jest info o niej: http://www.sosnowiec.info.pl/modules/news/news_view.php?id=7910 proszę przeslijcie znajomym na gg!! pomózcie nam znależć naszą kochaną Lenkę - dopiero 2 miesiace zaznała szczescia w nowym domku! nie badzcie tacy nieczuli jak inni ludzie których Lenka spotyka na swojej drodze! :modla: :modla: :modla: :modla: robimy równiez akcje poszukiwawcze dogomaniacy spotykaja sie na wieczornych spacerach z psami ale i z celem znalezienie Lenki - ktoś się pisze?:-( Quote
Ambra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 acha - lapcie za komórki i wpisujcie mój nr!! widzicie ją od razu dzwoncie lub puszczajcie sygnał - oddzwonie! na kogo możemy liczyc jak nie na dogomaniaków???????????:razz: ania (ambra) - 600 414 656 ok, już nie zaśmiecam wątku...:oops: Quote
nuuska Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A może, założyć jej wątek na psach zaginionych? Nie będzie się offować tego tematu, a będzie można na bierząco informować o jakiś postępach itp. Bo jeśli są informacje na temat tego gdzie ją ostatni raz widziano to gdyby szersze grono dogomaniaków o tym wiedziało, mogłoby chociaż porozglądać się w swojej okolicy? Quote
Anecioreczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 wybiera sie ktoś w Czwartek,sobote na spacer? Quote
asiunia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Anecioreczek napisał(a):wybiera sie ktoś w Czwartek,sobote na spacer? Hej! Jutro kolo 13 bedziemy gdzies sie po stawikach szlajac:evil_lol: Quote
Kati Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Może w długi weekend una nam się zorganizować jakieś pospotkanie? :roll: Ja mam czas codziennie (oprcz soboty). Mogę gdzieś dojechać. Quote
agata :) Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 A może by tak kochani pojutrze na zlot psów do Gliwic - Czechowic wpaść, hę? Więcej informacji na pw :) Quote
Anecioreczek Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Ja Moge w Piątek gdzieś wyjśc...:) Asia może po polaku bedziesz chciała sie wyrzyć?:mad::cool3::evil_lol: Quote
anka_jot Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Przeprowadziłam się do całkiem innej dzielnicy Sosnowca (Ostrogórska) i wtedy w naszym życiu pojawił się Tymon. Spacery są fajne ale czasami z lekka nudne z samym psem. Może ktoś mieszka tu niedaleko i miałby ochotę z nami pospacerować ze swoim czworonożnym? :). Poza tym Tymon dosyć agresywnie reaguje na inne psy ale mam nadzieje, że to domena szczenięctwa. Ma 9 tygodni i oduczamy go wszystkich zagrywek z gatunku 'ja warknę, a wy uciekajcie'. :). Jakby się komuś nudziło na spacerach, to my z chęcią. Pozdrawiam. Quote
Rybka_39 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 My mieszkamy na Zagorzu, le spokojnie mozesz przyłanczac sie do spacerow dodam ze szkolenie mile widziane:cool3: Quote
asiunia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Hej! My sie raczej na zabawy typowo szczeniakowe nie piszemy,ale szkolenie bardzo chetnie;) Quote
Rybka_39 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Świetnie, a i szczeniak by sie zsocjalizował, ja moja ucze klikerowo i na smaki:cool3:jestesmy na etapie początkujacym..umiemy wiele rzeczy, ale mamy problem ze skupianiem, a w grupie zawsze raxniej. A z jakiej dzielnicy jesteś? Quote
anka_jot Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Centrum sosnowca, ostrogórska. Mieszkałam przez wiekszość życia na Zagórzu i tam wychowywał się Rudolf. Tymon tutaj odkrywa świat i nawet mu się podoba ale brakuje nam tu towarzystwa. I jemu i mnie. Tymon wczoraj bawił się z cane corso Przyjaciół i choć CC też szczeniakiem jest, to wyglądało to tak, jakby Tymon miał zginąć w tej mało równej walce :). Bo on maleńki jeszcze jest... i żeby śmieszniej było, nie wiadomo, co z niego wyrośnie. Quote
Recommended Posts