Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Meldujemy sie dzisaj o 13-stej na zagłebiu ;D na boiskach..razemz Dogiem Niemieckim... ;D

Hej!

My bylysmy kolo 13.30 ale nikogo nie widzialysmy:-(

• 3 weeks later...
Posted

A może tak w końcu zorganizujemy jakieś spotkanko.
Ja mam przez tydzień jamniczkę, więc mam większą motywacje do ruszenia się z domu.
Julka wprawdzie nie jest zbyt towarzyska i kazdego wita zębami, ale to tylko przywitanie, potem jest dużo bardziej miła.

piątek i sobota nie zabardzo mi pasuje, ale resztę dni jak najbardziej.

Posted

LUDZIE KOCHANI POMÓŻCIE!!! ZAGINĄL MOJEJ SZWAGIERCE CHART - RUDA LENKA WYCIAGNIETA W KRYTYCZNYM STANIE Z BIALSKIEGO SCHRONISKA!!
TO TA RUDA!

Zerwała się ze smyczy na wawelu pod domem - pobiegła w kierunku klimontowskiej i tam ja ludzie widzieli przez tydzien my jej szukalismy niestety nie udalo nam sie na nia trafić!
dziś była widziana na przystanku na orlej pod kosciołem sw. Tomasza - mogła wsiazc do autobusu albo ruszyc w kierunku bedzinskiej lub bedzina lub sielca lub chemiczniej - jedna wielka niewiadoma!

błagam Was o pomoc!

rozgladajcie się jesli ja zaobaczycie - lapcie - to jest roczny łagodny pies! włoczy się juz tydzień jest wycienczona wygłodzona!

proszeeeeeeeeeee:placz:

Jesli mozecie porozwieszać plakaty porozdawac ulotki - pomozcie - moge przeslac na maila lub wydrukować i podać!

tu jest info o niej:

http://www.sosnowiec.info.pl/modules/news/news_view.php?id=7910

proszę przeslijcie znajomym na gg!!

pomózcie nam znależć naszą kochaną Lenkę - dopiero 2 miesiace zaznała szczescia w nowym domku!

nie badzcie tacy nieczuli jak inni ludzie których Lenka spotyka na swojej drodze!

:modla: :modla: :modla: :modla:
robimy równiez akcje poszukiwawcze dogomaniacy spotykaja sie na wieczornych spacerach z psami ale i z celem znalezienie Lenki - ktoś się pisze?:-(

Posted

acha - lapcie za komórki i wpisujcie mój nr!!

widzicie ją od razu dzwoncie lub puszczajcie sygnał - oddzwonie!
na kogo możemy liczyc jak nie na dogomaniaków???????????:razz:

ania (ambra) - 600 414 656

ok, już nie zaśmiecam wątku...:oops:

Posted

A może, założyć jej wątek na psach zaginionych? Nie będzie się offować tego tematu, a będzie można na bierząco informować o jakiś postępach itp. Bo jeśli są informacje na temat tego gdzie ją ostatni raz widziano to gdyby szersze grono dogomaniaków o tym wiedziało, mogłoby chociaż porozglądać się w swojej okolicy?

• 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Może w długi weekend una nam się zorganizować jakieś pospotkanie? :roll:
Ja mam czas codziennie (oprcz soboty). Mogę gdzieś dojechać.

• 1 month later...
Posted

Przeprowadziłam się do całkiem innej dzielnicy Sosnowca (Ostrogórska) i wtedy w naszym życiu pojawił się Tymon. Spacery są fajne ale czasami z lekka nudne z samym psem. Może ktoś mieszka tu niedaleko i miałby ochotę z nami pospacerować ze swoim czworonożnym? :). Poza tym Tymon dosyć agresywnie reaguje na inne psy ale mam nadzieje, że to domena szczenięctwa. Ma 9 tygodni i oduczamy go wszystkich zagrywek z gatunku 'ja warknę, a wy uciekajcie'. :). Jakby się komuś nudziło na spacerach, to my z chęcią. Pozdrawiam.

Posted

Świetnie, a i szczeniak by sie zsocjalizował, ja moja ucze klikerowo i na smaki:cool3:jestesmy na etapie początkujacym..umiemy wiele rzeczy, ale mamy problem ze skupianiem, a w grupie zawsze raxniej.
A z jakiej dzielnicy jesteś?

Posted

Centrum sosnowca, ostrogórska. Mieszkałam przez wiekszość życia na Zagórzu i tam wychowywał się Rudolf. Tymon tutaj odkrywa świat i nawet mu się podoba ale brakuje nam tu towarzystwa. I jemu i mnie. Tymon wczoraj bawił się z cane corso Przyjaciół i choć CC też szczeniakiem jest, to wyglądało to tak, jakby Tymon miał zginąć w tej mało równej walce :). Bo on maleńki jeszcze jest... i żeby śmieszniej było, nie wiadomo, co z niego wyrośnie.