asiunia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Anecioreczek napisał(a):Asiunia : ale kiedy? w sobotke?:> czy w czwarteczek. uwaga istnieje ewentualnośc iż bede musiała jechać w czwartek do Chorzowa.. wiec nie obiecuje jeśli chodi o czwartek! no chyba ze poojade po 13-14:P ktoś jeszcze sie pisze? ja we wtorek nie moge...bo niestety jade do dziadka...:/ Hej! Mnie pasuje zarowno czwartek jak i sobota,ale Monice,ktora tez z nami chce isc pasuje sobota wiec moze byc?:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 To może ustalmy na sobote :D o 11.00? koło stadionu zagłębia?:> :cool3: Quote
Ambra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 sobota - 11 - hmm - ok bede!kolo stadionu czy na ogrodzonym terenie kolo knajpki:cool3: Westcik tez niech przybywa! im pokaźniejsza grupa tym fajniejsza!:lol: chociaz z tego co widze na fotkach goldeniarzy szans przebic nie mamy:shake: Quote
Buddy Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 z tego co widze na fotkach goldeniarzy szans przebic nie mamy:shake: Nie chodzi o to by przebic, ale by sie dołaczyc :lol: Marek gg 1306692 Quote
cood Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a czy przyjmujecie do bandy młode bullterriery? :) co prawda w sobotę jestem niedostępny, ale chętnie spotkał bym się w jakims większym psim gronie w niedalekiej przyszłości :) pozdrawiam adam Quote
bombel Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Westcik tez niech przybywa! im pokaźniejsza grupa tym fajniejsza!:lol: proszę o konkretne wskazówki co do miejsca spotkania bo gdzie jest stadion to wiem ale co dalej....? Quote
asiunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cood napisał(a):a czy przyjmujecie do bandy młode bullterriery? :) co prawda w sobotę jestem niedostępny, ale chętnie spotkał bym się w jakims większym psim gronie w niedalekiej przyszłości :) pozdrawiam adam Hej! Pewnie ze tak!w koncu wlasciciele "złych psow"powinni sie laczyc prawda?:evil_lol:skad jestescie dokladniej? ostatnio w parku sieleckim rzucil mi sie w oczy maly uroczy bullasek wiec moze to Wy?;) Mnie 11 pasuje,pod stadionem... Monik my sie na centrum umowimy kolo 10 dobra? Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 bombel napisał(a):proszę o konkretne wskazówki co do miejsca spotkania bo gdzie jest stadion to wiem ale co dalej....? no niee....:angryy: :P Jestem bardzo wyczulona na tym punckie...:P Stadion Zagłebia..to ejst ten duży stadion na Stawikach.. :D Umówmy sie na Tym pierwszym Moście..jak zaraz jest stadion zagłebia....przed kasami :D:D ok?:> a i jesli ktoś ma czas jutro to ja po 11.00 jestem wolna^^ Quote
bombel Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 no niee....:angryy: Sorry ale jaki most?:crazyeye: czy napewno mówimy o tym samym stadionie? może jakaś ulica? wiesz ja rodem z Dąbrowy jestem a nie z Sosnowca:cool1: Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Mówim,y o stadionie zagłębia?:> jedziesz na Piastów.. i masz most przed stadionem..taki małyy...nad Brynica(Przemszą) bysmy na tym sie wszyscy spotkali.. dokładna Ulica Stadionu ul.Kresowa 1 :) Quote
asiunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hej! To z kim się jutro spotykamy?Łapki do góry:evil_lol: Quote
Ambra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 no nie wiem czy ten most to taki dobry pomysł:roll: ja np bede autem i podjade i tak i tak pod budynek z knajpka na srodku ogrodzonych boisk - tam jest mnie ludzi zreszta spacerujacych :cool3: i miski z woda dla psów wystawione - ale jak nie to dojde na 11 w okolice kas i mostu !! jakbym sie sposznila to czekac na mnie:mad: bendem w broz puchowcu z 2ma upasionymi chartami i dobka:evil_lol: Quote
asiunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ambra napisał(a):no nie wiem czy ten most to taki dobry pomysł:roll: ja np bede autem i podjade i tak i tak pod budynek z knajpka na srodku ogrodzonych boisk - tam jest mnie ludzi zreszta spacerujacych :cool3: i miski z woda dla psów wystawione - ale jak nie to dojde na 11 w okolice kas i mostu !! jakbym sie sposznila to czekac na mnie:mad: bendem w broz puchowcu z 2ma upasionymi chartami i dobka:evil_lol: Hej! Aniu,ja nadal nie wiem o jaka knajpke chodzi:oops: a poza tym poznamy Cie:razz: Quote
Ambra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 no nie wytrzymam z Wami babami!:mad: wiecie gdzie jest boisko do siatkówki plazowej? jak sie idzie w kierunku stadionowe! gdzie sa boiska do nogi do kosza i korty tenisowe? i na srodku stoi budynek - w ktorym jest drukarnia i knajpa z parasolami! ehhh to wywesze Was! a tego towarzycha Asiu tylko ciebie znam:cool3: może Lucy by tez przylazla:cool3: Quote
Anecioreczek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ja wiem gdzie jest wszystko więc szybko znajde ^^:lol: Quote
asiunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hej! Dobra,to licze na Twoj zmysl orientacji:evil_lol: Quote
asiunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hej! Dziewczatka kochane a mozemy sie na 11.30 umowic?bo na 11 obawiam sie ze sie nie wyrobimy:shake: Quote
Anecioreczek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 nmo to My tam bedzimey na was czekac^^ w Wy sie spiechajcie dziewuszki ;* Quote
Anecioreczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych świąt Zagłębiacy ;* i ślązacy ;* Quote
Kati Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych świąt może po nowym roku bedę miał czas na jakieś spotkanko. Quote
Anecioreczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 może? phi! musisz mnieć czas!:):): Quote
Anecioreczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 no co wam..?:> nie haloo :( wsytd Mi za was.:shake: Nikt sie na spotkanko nie fatyguje nawet?:shake: Quote
asiunia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Hej! W ten weekend nie dam rady(studniówka),ale przyszly nam pasuje:p Quote
Recommended Posts