Anecioreczek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Piastów :):):):) Koło Stadionu Ludowego Mieszkam:mad::cool1: :lol::evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 gdyby ktoś jutro szedł z psami koło 10-13 na stawikach(czyt.zagłębie stadion:P) to dryndać :P bo aj dalej z Atosem sie nie wybiore...bo Atos niewie co To tramwaj..autobus itp:P a pozatym małe to to...:P numer.669966521 ;)aha..i ja niemoge dzownić bo mnie zablokowali..to smao z sms ;D Quote
Ambra Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 haha to genialnie sie zgadałysmy!:evil_lol: ja bylam 2 godziny w sobota ale na boisku - z tyłu knajpy - szał był niezły - 4 whippety dobcia i Pola u mnie na tymczasiku! (ps. szuka domku sliczntka może macie kogoś chetnego? ma 8 miesiecy! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34221&page=16 ) a w niedziele pogoda mnie nie zapraszala do wyjscia wiec w domu psy latały:diabloti: nic - nastepnym razem w piatek sie umawiamy i to solidnie!!:razz: Quote
Anecioreczek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 no pogoda była słaba ;/ ale moze w piatek^^ bedzie ładniej^^ chcoiaż wolałabym w sobote^^ Rano :):): tak koło 10 :) Quote
Anecioreczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Własnie....no to co ?:P w Sobote pod Stadionem Ludowym w Sosnowcu?o 10?:> ktoś jeszcze sie pisze?! Noo Ludzie! Duzio prosze!Duizioo!! :D:D:D:lol: Quote
malawaszka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ambra napisał(a):spotkalam tylko pare rozszczekanych sznaucerkow mini :evil_lol: noo nas tam wtedy nie było :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 to Może sie pojawicie? ^^ ludzieee w Sobote ma być 9 stopni..! ;D i żadnego deszczu ani wiatru!!! ! idealna pogodaa!!!:):): Quote
asiunia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Anecioreczek napisał(a):Własnie....no to co ?:P w Sobote pod Stadionem Ludowym w Sosnowcu?o 10?:> ktoś jeszcze sie pisze?! Noo Ludzie! Duzio prosze!Duizioo!! :D:D:D:lol: Hej! Wstyd i hańba ale stadion ludowy to...?:oops: Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 :mad: Stadion Ludowy to Stadion Zagłebia na Kresowej... Tam gdzie grają nasi II Ligowcy:loveu: :mad::mad: :evil_lol: Quote
Ambra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 a ja się tak nie bawie! :shake: :mad: ja w sobote nie moge bo jade na rodzinna wycieczkę pakuje Barse w teczkę wspinam sie na Równice, ale za to w niedziele moge Wam zapewnić doborowe towarzystwo! i to słuchajcie jakie! ja + 3 moje psy + Pola ze schronu błąkkajaca sie duszyczka + Bialasek ze swoją nowa pańcią! tak wiec skład wesołego samochodziku będzie - 5 psow i 2 kobitki! i ja tak mysle ze godz 12 - dajmy sie sobie wyspać....to co Wy na to?:cool3: Quote
asiunia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Hej! Mnie natomiast niedziela nie pasuje:shake:... Anecioreczek,a o której? Quote
Anecioreczek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Własnie miałam wam napisac..:( że Mi Sobota jednak nie pasi ;( Asiuna chcoiaż na chwilke byś zajrzała...czmeu Ci nie pasi..w niedzielke.. ja Musze jechac do Chorzowa w Sobote..i to wcześnie:( jak wróce pewnie bedzie okolo 15-stej ;( wiec Sobota mi odpada;( Asia moze Ci sie uida o 12 w niedzielke.. Ambra a gdzie sie spotkamy? Quote
Ambra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ooo to jednak mi sie upiekło!:evil_lol: to może spotkamy sie pod ta knajpka koło stadionu na tym ogrodzonym terenie, coo? Asia - odwolaj randkę czy tez obiad u przyszłych teściów i przybywaj!!:evil_lol: Quote
asiunia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Ambra']ooo to jednak mi sie upiekło!:evil_lol: to może spotkamy sie pod ta knajpka koło stadionu na tym ogrodzonym terenie, coo? Asia - odwolaj randkę czy tez obiad u przyszłych teściów i przybywaj!!:evil_lol: Hej! Kochana gdyby to o to chodziło z miłą checia-w koncu tesciowie jak sie chca pozbyc synusia to poczekaja nie?:evil_lol: Postaram sie do was jakos wpasc...Aniu jaka knajpka tam jest co?bo ja jestem kompletnie zielona jezeli chodzi o tamte tereny:roll: Quote
Anecioreczek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ok to o 12.00 koło knajpki :):):):) Asia wpadniesz o Dwunastej,czy troche później? bo jak o 12-stej to mOge na Ciebie poczkeac koło stadionu Zagłebia..:) Bierze któraś aparat? czy ja mam załatwić?:> Quote
Ambra Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 dobra dobra ale co robimy skoro leje?? spotkanie jest czy go nie ma? ja aparat moge, ale jest sens.........:shake: :cool3: Quote
Anecioreczek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 wydaje mi sie ze niema sensu..:( moga sie psiaki przeźoiębic..i My również..:( Quote
Anecioreczek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 co za pogodaa!!! i Nici ze spacerku ;( Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 melduje gotowośc w sobote :cool3: oraz w czwartek po godzinie. 11.00 :razz: w piątek ide na mecz więc odpada:P a w środe ucze się na matematyke :placz: Quote
bombel Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 a co byscie powiedziały na spotkanie z westikiem?:cool3: Quote
asiunia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hej! My rowniez wyrazamy gotowosc spacerowa:evil_lol: Quote
Buddy Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Goldeniarze tradycyjnie spotykaja sie na polach i łakach Jaworzna. Zbiorka na parkingu Fashion House w swiateczny wtorek o 13.00. Zapraszamy takze inne psiaki :multi: Quote
Anecioreczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Asiunia : ale kiedy? w sobotke?:> czy w czwarteczek. uwaga istnieje ewentualnośc iż bede musiała jechać w czwartek do Chorzowa.. wiec nie obiecuje jeśli chodi o czwartek! no chyba ze poojade po 13-14:P ktoś jeszcze sie pisze? ja we wtorek nie moge...bo niestety jade do dziadka...:/ Quote
Buddy Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 kILKA FOTEK Z TYCH SPOTKAN ZNAJDZIECIE : http://picasaweb.google.pl/nitka.marek/Spotkania Quote
Recommended Posts