Ambra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 że co Malawaszka, ze chcesz powiedzieć że Twoje bardziej intymna atmosfere lubią? i może nieśmiałe sa w przeciwieństwie do Ciebie:evil_lol: jak się dobka boicie to moge wziąść upasione charty heheh Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ambra napisał(a):że co Malawaszka, ze chcesz powiedzieć że Twoje bardziej intymna atmosfere lubią? i może nieśmiałe sa w przeciwieństwie do Ciebie:evil_lol: to są małe snoby :shake: no i one NIE są nieśmiałe w przeciwieństwie do mnie :evil_lol: Luna jest histeryczką, a Bolo jest ślepy i czuje się bardzo niepewnie jak są jakieś obce psy dookoła - a jak się czujemy niepewnie to lepiej zaatakować jako pierwszy :mad: Quote
pierozek_monika Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 To możemy kiedyś pójść na kontrolowany spacerek, moje psy vs Twoje psy Malawaszka. Pino to jest taki pies, że na pewno sie z nim dogadają. Elio to jeszcze szczenię, więc ma fory wśród dorosłych psów. Brrrrr ale dziś było zimno na górce. Quote
asiunia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Hej! Niestety cieczkujemy wiec spacerek odpada na najblizsze 3 tyg:-( Quote
Ambra Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Niestety cieczkujemy wiec spacerek odpada na najblizsze 3 tyg:-( my tez cieczkujemy i wypadamy z obiegu:shake: Quote
Kati Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Jaj będziecie organizować jakieś spotkanie to napiszcie wcześnie na forum. Asiunia, musimy sie spotkać, bo mam nadzieję, ze nadal masz dla mnie katalog z wystawy. Quote
pierozek_monika Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A ja chwilowo wypadam z obiegu, bo Elio ma biegunkę :( Quote
asiunia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Kati napisał(a):Jaj będziecie organizować jakieś spotkanie to napiszcie wcześnie na forum. Asiunia, musimy sie spotkać, bo mam nadzieję, ze nadal masz dla mnie katalog z wystawy. Hej! Oczywiście Kati że mam dla Ciebie katalog;) czeka grzecznie w barku:evil_lol: Quote
pierozek_monika Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Reyes, widzisz nie chcą z nami spacerować chlip chlip......... Quote
Kati Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 To planujecie jakies spotkanie? Ja ostatnio cierpię na brak psiego towarzystwa (ludzkiego zreszta też), więc chętnie bym sie wybrała na jakis wspólny spacerek. Quote
pierozek_monika Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kati my nic nie planujemy bo byśmy się zaplanowali na śmierć i nigdy nie spotkali. My się JUŻ spotykamy i to od dawna :P Miejsce - środulańska górka Czas: ok 18.00 - 18.30 codziennie w tygodniu. W weekend różnie, jak się umówimy Kto chce, niech przychodzi. Grupa jest otwarta Quote
Kati Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Aha, to dobrze wiedzieć. Jak będę miała wolne popołudnie, tzn. jak mi się bardzo bedzie nudzić i jak pogoda będzie w miarę, i jak bedę miala samochód tylko dla siebie to przyjadę. A jeszcze zapytam, w weekendy to tak najczęściej o której się spotykacie? No i przede wszystkim WY, czyli kto? Quote
Ambra Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 i Wy sie widzicie o tej godzinie?:evil_lol: ja bylam ostatnioo 2 tyg temu i bardzo fajnie tam macie - zaparkowalam przy działkach i przeszlam cala gorke, spotkalam tylko pare rozszczekanych sznaucerkow mini i kundelkow, dalmatynczyka i chyba tyle - hmmm jak bedziecie sie umawiac to napiszcie tu! ze za godzine np sie wybieracie na spacer:cool3: jak bede wolna to podjade:razz: Quote
pierozek_monika Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 dalmatynka, to chyba od Reyes, a spotykamy się najczęściej w takim gronie (grzieś to pisałam wcześniej): 2-3 labki, dalmatynka, mój kundel, mój spaniel, border collie, beagle,czasami 2 goldenki.... zależy.... wczoraj akurat nie byłam, ale naprawdę w tygodniu można śmiało uderzać o 18.00-18.30 - zawsze ktoś jest. A w weekend, to rzeczywiście muszę wcześniej tu napisać, bo nie ma reguły. Raz jest to 12-13 a raz 18 W niedzielę spacerowałam samiutka od 13 do 15. Quote
Kati Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 To niezłą gromadkę tworzycie. Zastanawiam się tylko dlaczego nie ma żadnych fotek z tych spotkań? chyba że je przeoczyłam. Quote
pierozek_monika Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 tylko jedną fotkę wstawiałam, zobacz post 422 ;) teraz jest ciemno gdy spacerujemy to fotek nie robimy. Quote
Kati Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Fajne towarzystwo. Może kiedyś do was dołączę, na razie sama. Quote
asiunia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Hej! Moze jutro urządzimy jakis spacerek?:cool3: Quote
pierozek_monika Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ja odpadam na tydzień ze spacerków niestety - Elio ma katarek a Pino wczoraj szczepiony i niewyraźnie wygląda :( Quote
Ambra Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 to co? mam jechac na zaglebie z 4rema psami czy na srodule? nie bedzie ,mnie na necie jak cos prosze o smska 600414656:cool3: Quote
Anecioreczek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ambra :) Najlepiej na zagłębie! :):):):) Tam dużżooo miejsca :):) i ja sie zjawie :):):) czy ktos chętny jeszcze? :):): Quote
asiunia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hej! Aniu szkoda ze dopiero teraz czytam Twoj post:placz::placz::placz: Anecioreczek-skad jestes dokladnie? moze jutro dziewczyny chociaz krótki spacer?:evil_lol: Quote
Recommended Posts