Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

że co Malawaszka, ze chcesz powiedzieć że Twoje bardziej intymna atmosfere lubią? i może nieśmiałe sa w przeciwieństwie do Ciebie:evil_lol:

jak się dobka boicie to moge wziąść upasione charty heheh

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ambra napisał(a):
że co Malawaszka, ze chcesz powiedzieć że Twoje bardziej intymna atmosfere lubią? i może nieśmiałe sa w przeciwieństwie do Ciebie:evil_lol:

to są małe snoby :shake: no i one NIE są nieśmiałe w przeciwieństwie do mnie :evil_lol: Luna jest histeryczką, a Bolo jest ślepy i czuje się bardzo niepewnie jak są jakieś obce psy dookoła - a jak się czujemy niepewnie to lepiej zaatakować jako pierwszy :mad:

Posted

To możemy kiedyś pójść na kontrolowany spacerek, moje psy vs Twoje psy Malawaszka.
Pino to jest taki pies, że na pewno sie z nim dogadają. Elio to jeszcze szczenię, więc ma fory wśród dorosłych psów.

Brrrrr ale dziś było zimno na górce.

Posted

Jaj będziecie organizować jakieś spotkanie to napiszcie wcześnie na forum.
Asiunia, musimy sie spotkać, bo mam nadzieję, ze nadal masz dla mnie katalog z wystawy.

Posted

Kati napisał(a):
Jaj będziecie organizować jakieś spotkanie to napiszcie wcześnie na forum.
Asiunia, musimy sie spotkać, bo mam nadzieję, ze nadal masz dla mnie katalog z wystawy.

Hej!
Oczywiście Kati że mam dla Ciebie katalog;) czeka grzecznie w barku:evil_lol:

• 1 month later...
Posted

To planujecie jakies spotkanie?
Ja ostatnio cierpię na brak psiego towarzystwa (ludzkiego zreszta też), więc chętnie bym sie wybrała na jakis wspólny spacerek.

Posted

Kati my nic nie planujemy bo byśmy się zaplanowali na śmierć i nigdy nie spotkali.
My się JUŻ spotykamy i to od dawna :P
Miejsce - środulańska górka
Czas: ok 18.00 - 18.30 codziennie w tygodniu. W weekend różnie, jak się umówimy
Kto chce, niech przychodzi. Grupa jest otwarta

Posted

Aha, to dobrze wiedzieć. Jak będę miała wolne popołudnie, tzn. jak mi się bardzo bedzie nudzić i jak pogoda będzie w miarę, i jak bedę miala samochód tylko dla siebie to przyjadę.
A jeszcze zapytam, w weekendy to tak najczęściej o której się spotykacie?
No i przede wszystkim WY, czyli kto?

Posted

i Wy sie widzicie o tej godzinie?:evil_lol: ja bylam ostatnioo 2 tyg temu i bardzo fajnie tam macie - zaparkowalam przy działkach i przeszlam cala gorke, spotkalam tylko pare rozszczekanych sznaucerkow mini i kundelkow, dalmatynczyka i chyba tyle - hmmm jak bedziecie sie umawiac to napiszcie tu! ze za godzine np sie wybieracie na spacer:cool3: jak bede wolna to podjade:razz:

Posted

dalmatynka, to chyba od Reyes, a spotykamy się najczęściej w takim gronie (grzieś to pisałam wcześniej):
2-3 labki, dalmatynka, mój kundel, mój spaniel, border collie, beagle,czasami 2 goldenki.... zależy....

wczoraj akurat nie byłam, ale naprawdę w tygodniu można śmiało uderzać o 18.00-18.30 - zawsze ktoś jest.
A w weekend, to rzeczywiście muszę wcześniej tu napisać, bo nie ma reguły. Raz jest to 12-13 a raz 18
W niedzielę spacerowałam samiutka od 13 do 15.