Kati Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 To my jesteśmy chętni :) Raptus uwielbia takie atrakcyjne dziewczyny :lol: Quote
asiunia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Hej!! Halo halo!Piekna pogoda na dworze!Sosnowiec i okolice!:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 no my nadal chetni!! tylko przyszly tydzien odpada, bo mamy wystawe ;) poprawka ;-) przyszły weekend odpada, bo mamy wystawe ;-) Quote
Ambra Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 my również chętnie jeśli mamuśka mi psiaka zawiezie do lelowa,wówczas jesteśmy zwarte i gotowe z piłeczką w pysku heheh Quote
Ambra Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 haska_12 napisał(a):Śliczne :* co jest takie śliczne?? ja proponuje spacer w TĄ sobotę! może tak ktoś wreszcie zdecyduje się? halo halo:multi: Quote
asiunia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hej!! Aniu moze pojdzecie z nami na sordule na spacer z Monika?:cool3: Quote
BeataA Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Hej, hej Sosnowiczanie i wszyscy inni z okolic. Wiem, że to może nie temat, ale mam ogromna prośbę. Powysyłałam Wam na priva - mam prośbe, czy ktoś mógłby sprawdzić warunki u chetnego na adopcję ze Sławkowa? Bo ja jestem spod Warszawy... Quote
Kati Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 ja niestety nie dam rady, jak cos to dopiero pod koniec pazdziernika. Quote
nuuska Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ma ktoś ochotę na wspólny spacer z moim włochatym potworem? :) Niestety mało zabawowy jest... tzn. bawi się tylko z dużo większymi od siebie ;) i najlepiej suczkami. Quote
malawaszka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 gdzie w Będzinie mieszkasz? moje potffory też nie są za bardzo rozrywkowe :shake: Quote
nuuska Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Z syberki. Ale na spacerek jesteśmy chętni nie tylko w Będzinie. Okolice również mile widziane, jeśli ktoś zna jakieś przyjazne psą miejsca ;) Tzn trawiasto i drzewiasto z minimalną ilością innej dzikiej zwierzyny typu dzikie koty albo domowe ptactwo ;) Preferowane weekendy, bo niestety studia się już zaczęły. Quote
malawaszka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 ja byłam ostatnio na spacerku w Sosnowcu w parku koło tej górki "narciarskiej" sztucznej - nie wiem jak on się nazywa - niedaleko Plejady - bardzo fajnie tam :razz: Quote
asiunia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 malawaszka napisał(a):ja byłam ostatnio na spacerku w Sosnowcu w parku koło tej górki "narciarskiej" sztucznej - nie wiem jak on się nazywa - niedaleko Plejady - bardzo fajnie tam :razz: Hej! Park na Sroduli:evil_lol:a górka nazywana jest przez miejscowych Kopcem kreta:evil_lol: nuuska my bardzo chetni na spacer z Metosławem-ale niestety ten weekend odpada:roll: Quote
A.Roxy Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 No ladnie Waszka bylas niedaleko mnie i nawet nie dalas znac,ze jestes a ja bym chetnie pospacerowala z moimi suczyskami w jakims fajnym towarzystwie nawet po Sroduli :) Prosze o kolejnym spacerze meldowac :) ps.Szkoda ze jest tak malo osob z Sosnowca albo chetnych spacerowac po Sosnowcu :/ Quote
malawaszka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Angie?? :razz: zmieniłaś nicka :nono: ja na spacerek baardzo chętnie, ale obawiam się że Luna i Twoje sucze mogłyby sięnie dogadać :placz: ale spróbować możemy - bawić się nie muszą, byle sie nie gryzły :cool1: Quote
pierozek_monika Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 A.Roxy i inni, mnie do spacerku na Środuli nie trzeba namawiać, ja i wielu moich znajomych psiarzy, jesteśmy tam codziennie (lub prawie codziennie) w godzinach od ok 17-tej, do nawet 21-szej czasami. Trudno nas nie zauważyć. Zapraszam każdego do dołączenia - jesteśmy otwarci na NOWYCH :D Quote
Ambra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 na środuli spacerujecie wszyscy tak?:mad: a ja po parku sama się włócze! tak:mad: to kiedys musze wpaść na ten wasz kopiec! 2 x dziennie autem obok niego przejeżdzam wiec musze was obaczyć! Asia ale te fotki z wodą w tle to raczej nie przy kopcu robione;) ? na spacer chetna, oby cieczka tylko się nie pojawiła - bo juz tak tu bylo zaplanowane i masz ci babo, w domu siedz:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Monika a jakie psy z Wami spacerują?? :razz: :lol: Quote
pierozek_monika Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Mój łagodny owczarkopodobny Pino, mój 3,5 miesięczny spanielek Elio. labek Roy, labek Tora, husky Sesi i Kaja, 4 miesięczna dożka de Bordeaux, goldenka Jila, czasem dołącza hovawartko-podobna Era, beagielka Bigi, beagel Barosz, 3,5 miesięczny borderek Largo, czasem dalmatynka Hera, czasem goldenek Tanti, alaskanka Tajga, cane corso Czaka..... obsada różna w zależności od pory roku itd... Dziś np. też będziemy.... Zazwyczaj jesteśmy przy boisku (koło placu zabaw). Quote
pierozek_monika Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Tak to mniej-więcej wyglądało rok temu: A teraz tak: Quote
Ambra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 super ekipa!!!:loveu: no to wpadne tam ze swoja GROŹNĄ dobką bedzie miała co scigać !! ŁAAAAA:angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Monika nie obawiaj się!! gorzej jak Lena ze swym potworem śliniącym 100 kilowym przyjedzie ! wtedy bedziemy spiep**ać bo ten chuderlok go nie utrzyma hahahahha:evil_lol: Quote
pierozek_monika Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 [LEFT]To czekamy na Ciebie :diabloti: [/LEFT] Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 osz kurde to my się chyba nie nadajemy na spacerki w takiej ekipie :shake: Luna by sie tylko stresowała bo żeby brać Bola to nawet nie myślę :shake: ehhhh dzikie te moje burki :evil_lol: Quote
Recommended Posts