Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

haska_12 napisał(a):
Śliczne :*

co jest takie śliczne??

ja proponuje spacer w TĄ sobotę! może tak ktoś wreszcie zdecyduje się?
halo halo:multi:

• 2 months later...
Posted

Hej, hej Sosnowiczanie i wszyscy inni z okolic. Wiem, że to może nie temat, ale mam ogromna prośbę. Powysyłałam Wam na priva - mam prośbe, czy ktoś mógłby sprawdzić warunki u chetnego na adopcję ze Sławkowa? Bo ja jestem spod Warszawy...

• 1 month later...
Posted

Ma ktoś ochotę na wspólny spacer z moim włochatym potworem? :)
Niestety mało zabawowy jest... tzn. bawi się tylko z dużo większymi od siebie ;) i najlepiej suczkami.

Posted

Z syberki.
Ale na spacerek jesteśmy chętni nie tylko w Będzinie. Okolice również mile widziane, jeśli ktoś zna jakieś przyjazne psą miejsca ;) Tzn trawiasto i drzewiasto z minimalną ilością innej dzikiej zwierzyny typu dzikie koty albo domowe ptactwo ;) Preferowane weekendy, bo niestety studia się już zaczęły.

Posted

malawaszka napisał(a):
ja byłam ostatnio na spacerku w Sosnowcu w parku koło tej górki "narciarskiej" sztucznej - nie wiem jak on się nazywa - niedaleko Plejady - bardzo fajnie tam :razz:

Hej!

Park na Sroduli:evil_lol:a górka nazywana jest przez miejscowych Kopcem kreta:evil_lol:

nuuska my bardzo chetni na spacer z Metosławem-ale niestety ten weekend odpada:roll:

Posted

No ladnie Waszka bylas niedaleko mnie i nawet nie dalas znac,ze jestes a ja bym chetnie pospacerowala z moimi suczyskami w jakims fajnym towarzystwie nawet po Sroduli :)
Prosze o kolejnym spacerze meldowac :)
ps.Szkoda ze jest tak malo osob z Sosnowca albo chetnych spacerowac po Sosnowcu :/

Posted

Angie?? :razz: zmieniłaś nicka :nono: ja na spacerek baardzo chętnie, ale obawiam się że Luna i Twoje sucze mogłyby sięnie dogadać :placz: ale spróbować możemy - bawić się nie muszą, byle sie nie gryzły :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

A.Roxy i inni, mnie do spacerku na Środuli nie trzeba namawiać, ja i wielu moich znajomych psiarzy, jesteśmy tam codziennie (lub prawie codziennie) w godzinach od ok 17-tej, do nawet 21-szej czasami. Trudno nas nie zauważyć. Zapraszam każdego do dołączenia - jesteśmy otwarci na NOWYCH :D

Posted

na środuli spacerujecie wszyscy tak?:mad:
a ja po parku sama się włócze! tak:mad:

to kiedys musze wpaść na ten wasz kopiec! 2 x dziennie autem obok niego przejeżdzam wiec musze was obaczyć!
Asia ale te fotki z wodą w tle to raczej nie przy kopcu robione;) ?
na spacer chetna, oby cieczka tylko się nie pojawiła - bo juz tak tu bylo zaplanowane i masz ci babo, w domu siedz:diabloti:

Posted

Mój łagodny owczarkopodobny Pino, mój 3,5 miesięczny spanielek Elio. labek Roy, labek Tora, husky Sesi i Kaja, 4 miesięczna dożka de Bordeaux, goldenka Jila, czasem dołącza hovawartko-podobna Era, beagielka Bigi, beagel Barosz, 3,5 miesięczny borderek Largo, czasem dalmatynka Hera, czasem goldenek Tanti, alaskanka Tajga, cane corso Czaka..... obsada różna w zależności od pory roku itd...
Dziś np. też będziemy.... Zazwyczaj jesteśmy przy boisku (koło placu zabaw).

Posted

super ekipa!!!:loveu:

no to wpadne tam ze swoja GROŹNĄ dobką bedzie miała co scigać !! ŁAAAAA:angryy:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Monika nie obawiaj się!! gorzej jak Lena ze swym potworem śliniącym 100 kilowym przyjedzie ! wtedy bedziemy spiep**ać bo ten chuderlok go nie utrzyma hahahahha:evil_lol: