ZaKrĘcOnA Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Jeśli znajdą się chętne osoby z w/w okolic na wspólny spacereq w towarzystwie naszych czworonogów to zapraszam do dawania propozycji gdzie i kiedy moglibyśmy się spotkać. Pozdrawiam wszystkich DOGOMANIAków! :wink: Quote
asiunia Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 ZaKrĘcOnA napisał(a):Jeśli znajdą się chętne osoby z w/w okolic na wspólny spacereq w towarzystwie naszych czworonogów to zapraszam do dawania propozycji gdzie i kiedy moglibyśmy się spotkać. Pozdrawiam wszystkich DOGOMANIAków! :wink: Hej!! Melduje sie sonowiec! :D My bardzo chetni na spacerek 8) Dostosujemy sie do miejsca chociaz nie wiem jak sunia zachwouje sie w komuniakcji miejskiej :roll: Quote
ZaKrĘcOnA Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Witaj asiunia! Też jeszcze nie miałam okazji sprawdzić jak Rocco się zachowuje w autobusie :wink: ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :D Co do miejsca spotkania to uzgodnimy jak znajdzie się więcej chętnych osób (a mam nadzieję, że się znajdzie :roll: ) Czekam na więcej propozycji. Pozdrawiam! Quote
asiunia Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 ZaKrĘcOnA napisał(a):Witaj asiunia! Też jeszcze nie miałam okazji sprawdzić jak Rocco się zachowuje w autobusie :wink: ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :D Co do miejsca spotkania to uzgodnimy jak znajdzie się więcej chętnych osób (a mam nadzieję, że się znajdzie :roll: ) Czekam na więcej propozycji. Pozdrawiam! Hej!! O ile sie nie myle Tsode byla chetna z Leosiem na spacerek-sa z Czeladzi :D Quote
Kati Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ja z Będzina sie melduję. :D Na spacerek zawsze jestem chętna. :) Może ktoś z Dąbrowy Górniczej się zgłosi. :wink: Quote
ZaKrĘcOnA Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 To fajnie, że zbiera się coraz więcej osób zainteresowanych wspólną przechadzką :wink: Ostatnio odkryłam u mnie na Piaskach miejsce gdzie mój psiak może się wybiegać. Jest to raczej ustronne miejsce, z dala od ulicy, jednak trzeba uważać bo często tam ktoś przychodzi z psami :roll: Okolica sama w sobie niezaciekawa, ale za to duże pole do popisu :D Mają tam niedługo budować jakiś supermarket więc wszystko jest ładnie wyrównane. To jedna z propozycji. Od Was też chętnie jakieś usłyszę i mam nadzieję że spotkamy już niebawem. Pozdrawiam! :wink: Quote
asiunia Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Hej!! Kochani co powiecie na spacerek w ten weekend? :D Ja proponuje park na granicy katowic i sosnowca-fajne tereny,kilka jeziorek-mozna spokojnie puscic psa :wink: Quote
Kati Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Asiunia, fajne miejsce, :) ale ja w ten weekęd nie mogę, muszę się uczyć, a ma dodatek w sobote w domu mam nudną impreze rodzimmą. Więc jakby co to innym razem się spotkamy. :wink: Quote
ZaKrĘcOnA Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Witam! asiunia masz na myśli park tysiąclecia (niedaleko Geant'a)? To nawet niedaleko ode mnie więc spokojnie spacerkiem mogłabym tam dojść, oczywiście jeśli to miejsce masz na myśli :wink: Co do weekendu to jedynie mogłabym w niedzielę, ale nie wiem czy większości by to pasowało. Pozdrawiam! Quote
asiunia Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 ZaKrĘcOnA napisał(a):Witam! asiunia masz na myśli park tysiąclecia (niedaleko Geant'a)? To nawet niedaleko ode mnie więc spokojnie spacerkiem mogłabym tam dojść, oczywiście jeśli to miejsce masz na myśli :wink: Co do weekendu to jedynie mogłabym w niedzielę, ale nie wiem czy większości by to pasowało. Pozdrawiam! Hej!! Chodzilo mi o park zwany "Stawikami" :wink: A ten kolo Geant'a-to Katowickiego czy Sosnowieckiego? :lol: Mrowcia chetna na spotkanko? 8) Quote
ZaKrĘcOnA Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 asiunia miałam na myśli ten park koło Geanta w Sosnowcu (ale szczerze powiedziawszy jeszcze tam nie byłam, więc nie wiem jak tam jest), a co do stawików to faktycznie świetne miejsce na wspólny spacer. Mnie się ten pomysł podoba. Więc skoro mamy już miejsce spotkania to teraz pozostaje tylko ustalić termin i zebrać chętnych :wink: Pozdrawiam! Quote
asiunia Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 ZaKrĘcOnA napisał(a):asiunia miałam na myśli ten park koło Geanta w Sosnowcu (ale szczerze powiedziawszy jeszcze tam nie byłam, więc nie wiem jak tam jest), a co do stawików to faktycznie świetne miejsce na wspólny spacer. Mnie się ten pomysł podoba. Więc skoro mamy już miejsce spotkania to teraz pozostaje tylko ustalić termin i zebrać chętnych :wink: Pozdrawiam! Hej!! Wiesz przeanalizowalam to i faktycznie jest to park kolo Geant'a-tylko ja od innej stronki "patrzylam" :oops: Miejsce faktycznie bardzo symapatyczne :D Czekamy na chetnych 8) Quote
mrowka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Prosze o jakas mapke-bo kto wie moze sie skusze 8) :wink: Quote
asiunia Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 mrowka napisał(a):Prosze o jakas mapke-bo kto wie moze sie skusze 8) :wink: Hej!! Mrowa odezwij sie na gg co?? :roll: Quote
ZaKrĘcOnA Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 Najlepiej byłoby gdybyśmy się najpierw spotkali w jakimś charakterystycznym miejscu, a dopiero stamtąd udali się do celu :wink: Pomyślcie również o konkretnym terminie, najlepiej żeby wszystkim nam pasowało :roll: ale to nie będzie takie proste... :-? Quote
asiunia Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Hej!! Na najblizsze weekendy nic nie planuje wiec termin jak i godzina sa mi obojetne :wink: Co do charakterystycznego miejsca-moze to byc zarowno blisko Geant'a,Exotarium czy McDonald'sa :D Quote
ZaKrĘcOnA Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Mam ogromną ochotę się w końcu spotkać, a tu jak na złość co sobotę mi coś wypada :-? Myślę, że w następną sobotę, czyli 19.03.05 moglibyśmy się w końcu zobaczyć :roll: Tylko najlepiej jakby zebrało się więcej osób. Kto chetny niech się wpisze na listę :wink: 1. asiunia (domyślam się :lol:) 2. zakręcona ... Pozdrawiam! Quote
asiunia Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 ZaKrĘcOnA napisał(a):Mam ogromną ochotę się w końcu spotkać, a tu jak na złość co sobotę mi coś wypada :-? Myślę, że w następną sobotę, czyli 19.03.05 moglibyśmy się w końcu zobaczyć :roll: Tylko najlepiej jakby zebrało się więcej osób. Kto chetny niech się wpisze na listę :wink: 1. asiunia (domyślam się :lol:) 2. zakręcona ... Pozdrawiam! Hej!! Kochana 20 to jest juz wystawa wiec nie dam rady :wink: Skad wogole jestes i czy wybierasz sie do Spodka? :D Quote
ZaKrĘcOnA Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Aaaa... no właśnie wystawa :roll: Zupełnie zapomniałam. Tak, tak, wybieram się na wystawę ale w piątek i bez psiaka. Jestem z Czeladzi-Piaski, właściwie mam krok do Sosnowca :wink: Już za moim blokiem się zaczyna, heh. No nic, w takim razie wychodzi na to, że jeśli znajdą się chętni na spotkanie to dopiero po wystawie się spotkamy :roll: Pozdrawiam! Quote
asiunia Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Hej!! Ehh a moze w ta sobote co bedzie teraz? 12 lub w niedziele 13? :D Quote
ZaKrĘcOnA Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 Właśnie w tą sobotę będzie problem bo mój tata wyprawia imieniny dla rodzinki. W niedzielę już bardziej by mi odpowiadało. No nic, jak będzie też pasowało innym spotkanie w niedzielę to możemy się zobaczyć :roll: Tylko zgłaszajcie się, bo dwie osoby to trochę... mało :wink: Pozdrawiam! Quote
asiunia Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 ZaKrĘcOnA napisał(a):Właśnie w tą sobotę będzie problem bo mój tata wyprawia imieniny dla rodzinki. W niedzielę już bardziej by mi odpowiadało. No nic, jak będzie też pasowało innym spotkanie w niedzielę to możemy się zobaczyć :roll: Tylko zgłaszajcie się, bo dwie osoby to trochę... mało :wink: Pozdrawiam! Hej!! Podaj mi na prv swoje gg-w razie czego dogadamy sie :wink: Quote
Kati Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ja z chęcia przyjdę na spotkanie. :P Może w jakiś piątek pasowałoby wam? :-? Ewentualnie pasowałoby mi w każdy inny dzień. :D Quote
asiunia Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Kati napisał(a):Ja z chęcia przyjdę na spotkanie. :P Może w jakiś piątek pasowałoby wam? :-? Ewentualnie pasowałoby mi w każdy inny dzień. :D Hej!! Mnie w sumie od poniedzialku do srody (przyszly tydzien)pasuje bo mam rekolekcje :wink: A w piatki po godzinie 15 :roll: Quote
Recommended Posts