Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli znajdą się chętne osoby z w/w okolic na wspólny spacereq w towarzystwie naszych czworonogów to zapraszam do dawania propozycji gdzie i kiedy moglibyśmy się spotkać.
Pozdrawiam wszystkich DOGOMANIAków! :wink:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZaKrĘcOnA napisał(a):
Jeśli znajdą się chętne osoby z w/w okolic na wspólny spacereq w towarzystwie naszych czworonogów to zapraszam do dawania propozycji gdzie i kiedy moglibyśmy się spotkać.
Pozdrawiam wszystkich DOGOMANIAków! :wink:

Hej!!

Melduje sie sonowiec! :D My bardzo chetni na spacerek 8) Dostosujemy sie do miejsca chociaz nie wiem jak sunia zachwouje sie w komuniakcji miejskiej :roll:

Posted

Witaj asiunia!
Też jeszcze nie miałam okazji sprawdzić jak Rocco się zachowuje w autobusie :wink: ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :D Co do miejsca spotkania to uzgodnimy jak znajdzie się więcej chętnych osób (a mam nadzieję, że się znajdzie :roll: ) Czekam na więcej propozycji.
Pozdrawiam!

Posted

ZaKrĘcOnA napisał(a):
Witaj asiunia!
Też jeszcze nie miałam okazji sprawdzić jak Rocco się zachowuje w autobusie :wink: ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :D Co do miejsca spotkania to uzgodnimy jak znajdzie się więcej chętnych osób (a mam nadzieję, że się znajdzie :roll: ) Czekam na więcej propozycji.
Pozdrawiam!

Hej!!

O ile sie nie myle Tsode byla chetna z Leosiem na spacerek-sa z Czeladzi :D

Posted

To fajnie, że zbiera się coraz więcej osób zainteresowanych wspólną przechadzką :wink: Ostatnio odkryłam u mnie na Piaskach miejsce gdzie mój psiak może się wybiegać. Jest to raczej ustronne miejsce, z dala od ulicy, jednak trzeba uważać bo często tam ktoś przychodzi z psami :roll: Okolica sama w sobie niezaciekawa, ale za to duże pole do popisu :D Mają tam niedługo budować jakiś supermarket więc wszystko jest ładnie wyrównane. To jedna z propozycji. Od Was też chętnie jakieś usłyszę i mam nadzieję że spotkamy już niebawem.
Pozdrawiam! :wink:

Posted

Hej!!

Kochani co powiecie na spacerek w ten weekend? :D Ja proponuje park na granicy katowic i sosnowca-fajne tereny,kilka jeziorek-mozna spokojnie puscic psa :wink:

Posted

Asiunia, fajne miejsce, :) ale ja w ten weekęd nie mogę, muszę się uczyć, a ma dodatek w sobote w domu mam nudną impreze rodzimmą. Więc jakby co to innym razem się spotkamy. :wink:

Posted

Witam!
asiunia masz na myśli park tysiąclecia (niedaleko Geant'a)? To nawet niedaleko ode mnie więc spokojnie spacerkiem mogłabym tam dojść, oczywiście jeśli to miejsce masz na myśli :wink: Co do weekendu to jedynie mogłabym w niedzielę, ale nie wiem czy większości by to pasowało.
Pozdrawiam!

Posted

ZaKrĘcOnA napisał(a):
Witam!
asiunia masz na myśli park tysiąclecia (niedaleko Geant'a)? To nawet niedaleko ode mnie więc spokojnie spacerkiem mogłabym tam dojść, oczywiście jeśli to miejsce masz na myśli :wink: Co do weekendu to jedynie mogłabym w niedzielę, ale nie wiem czy większości by to pasowało.
Pozdrawiam!

Hej!!

Chodzilo mi o park zwany "Stawikami" :wink:
A ten kolo Geant'a-to Katowickiego czy Sosnowieckiego? :lol:
Mrowcia chetna na spotkanko? 8)

Posted

asiunia miałam na myśli ten park koło Geanta w Sosnowcu (ale szczerze powiedziawszy jeszcze tam nie byłam, więc nie wiem jak tam jest), a co do stawików to faktycznie świetne miejsce na wspólny spacer. Mnie się ten pomysł podoba. Więc skoro mamy już miejsce spotkania to teraz pozostaje tylko ustalić termin i zebrać chętnych :wink:
Pozdrawiam!

Posted

ZaKrĘcOnA napisał(a):
asiunia miałam na myśli ten park koło Geanta w Sosnowcu (ale szczerze powiedziawszy jeszcze tam nie byłam, więc nie wiem jak tam jest), a co do stawików to faktycznie świetne miejsce na wspólny spacer. Mnie się ten pomysł podoba. Więc skoro mamy już miejsce spotkania to teraz pozostaje tylko ustalić termin i zebrać chętnych :wink:
Pozdrawiam!

Hej!!
Wiesz przeanalizowalam to i faktycznie jest to park kolo Geant'a-tylko ja od innej stronki "patrzylam" :oops:
Miejsce faktycznie bardzo symapatyczne :D Czekamy na chetnych 8)

Posted

Najlepiej byłoby gdybyśmy się najpierw spotkali w jakimś charakterystycznym miejscu, a dopiero stamtąd udali się do celu :wink: Pomyślcie również o konkretnym terminie, najlepiej żeby wszystkim nam pasowało :roll: ale to nie będzie takie proste... :-?

Posted

Hej!!

Na najblizsze weekendy nic nie planuje wiec termin jak i godzina sa mi obojetne :wink: Co do charakterystycznego miejsca-moze to byc zarowno blisko Geant'a,Exotarium czy McDonald'sa :D

Posted

Mam ogromną ochotę się w końcu spotkać, a tu jak na złość co sobotę mi coś wypada :-? Myślę, że w następną sobotę, czyli 19.03.05 moglibyśmy się w końcu zobaczyć :roll: Tylko najlepiej jakby zebrało się więcej osób. Kto chetny niech się wpisze na listę :wink:

1. asiunia (domyślam się :lol:)
2. zakręcona
...

Pozdrawiam!

Posted

ZaKrĘcOnA napisał(a):
Mam ogromną ochotę się w końcu spotkać, a tu jak na złość co sobotę mi coś wypada :-? Myślę, że w następną sobotę, czyli 19.03.05 moglibyśmy się w końcu zobaczyć :roll: Tylko najlepiej jakby zebrało się więcej osób. Kto chetny niech się wpisze na listę :wink:

1. asiunia (domyślam się :lol:)
2. zakręcona
...

Pozdrawiam!

Hej!!

Kochana 20 to jest juz wystawa wiec nie dam rady :wink: Skad wogole jestes i czy wybierasz sie do Spodka? :D

Posted

Aaaa... no właśnie wystawa :roll: Zupełnie zapomniałam. Tak, tak, wybieram się na wystawę ale w piątek i bez psiaka. Jestem z Czeladzi-Piaski, właściwie mam krok do Sosnowca :wink: Już za moim blokiem się zaczyna, heh. No nic, w takim razie wychodzi na to, że jeśli znajdą się chętni na spotkanie to dopiero po wystawie się spotkamy :roll:
Pozdrawiam!

Posted

Właśnie w tą sobotę będzie problem bo mój tata wyprawia imieniny dla rodzinki. W niedzielę już bardziej by mi odpowiadało. No nic, jak będzie też pasowało innym spotkanie w niedzielę to możemy się zobaczyć :roll: Tylko zgłaszajcie się, bo dwie osoby to trochę... mało :wink:
Pozdrawiam!

Posted

ZaKrĘcOnA napisał(a):
Właśnie w tą sobotę będzie problem bo mój tata wyprawia imieniny dla rodzinki. W niedzielę już bardziej by mi odpowiadało. No nic, jak będzie też pasowało innym spotkanie w niedzielę to możemy się zobaczyć :roll: Tylko zgłaszajcie się, bo dwie osoby to trochę... mało :wink:
Pozdrawiam!

Hej!!

Podaj mi na prv swoje gg-w razie czego dogadamy sie :wink:

Posted

Kati napisał(a):
Ja z chęcia przyjdę na spotkanie. :P
Może w jakiś piątek pasowałoby wam? :-?
Ewentualnie pasowałoby mi w każdy inny dzień. :D

Hej!!

Mnie w sumie od poniedzialku do srody (przyszly tydzien)pasuje bo mam rekolekcje :wink: A w piatki po godzinie 15 :roll: