Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety z dziećmi zawsze jest ryzyko. Odpisałam Pani szczerze że nie jestem w stanie stwierdzić reakcji bo nie mamy jak. Po swoim siostrzeńcu wiem że nawet dzieciak wychowany z psami i uczony od małego co wolno, a co nie ma rózne szatańskie pomysły i nie jest się go w stanie upilnować żeby nie dokuczył. Podesłałam tej pani MEGI z Radomia bo sprawdzona pod tym kątem.

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jadę za chwilkę do Guciolka sprawdzić, czy zabawka jeszcze istnieje. Jak mu ją dałam, to najpierw ją kompletnie olał. Stał przy kracie i wołał "weź mne, weź mnie"
Ale jak odeszłam parę kroków, i się obejrzałam, to Guciątko kochane stało z zabaweczką w pycholku.

Zapraszam na bazarek pięknych, oryginalnych obrazków namalowanych na liściach. Obrazki podarował nam Han&Dom:loveu:

Dochód z bazarku przeznaczony będzie na krakowskie biedy w hotelu w Lednicy

http://www.dogomania.pl/forum/f99/oryginale-obrazki-na-lisciach-na-krakow-do-20-viii-09-a-142242/#post12641751

Posted

Guciol wymiziany i wyspacerowany dzisiaj. Bardzo już się przyzwyczaił do chłopaczków, którzy teraz na wakacjach codziennie przychodzą wyprowadzać psiaczki na spacerki.
Zabaweczką Guciol się bawi, chłopaki mówią, że słychać jak Gucio piszczy zabaweczką. Ale bawi sie tylko wtedy, jak nikogo w pobliżu nie widzi. Jak tylko pojawi się na horyzonie człowiek, to jest od razu skakanie i szczekanie - weź mnie, do mnie chodź, nie idź dalej!!!

Posted

On właściciwie szczeka tylko w boksie. I to nie jest jakieś szczekanie typu "portki ci potrargam jak cię dorwę" tylko "zobacz, ja tu jestem, weź mnie stąd"

Posted

AMIGA napisał(a):
On właściciwie szczeka tylko w boksie. I to nie jest jakieś szczekanie typu "portki ci potrargam jak cię dorwę" tylko "zobacz, ja tu jestem, weź mnie stąd"

:lol:

Wczoraj zakończył się bazarek, bedzie parę zł :p

Posted

weszka napisał(a):
Jutro wieczorem potrzebne kciuki! Jadę pokazać Gutka fajnie brzmiącym młodym ludziom z Krakowa :)

Oooo nie mów mi, że jak będę w hotelu we wtorek, to Guciolka już nie zobaczę:crazyeye:

Posted

ooo no to trzymam :kciuki:

Amiga dziś dałam Twój nr jednej Pani co chciała zobaczyć Gutka, a i nadal nie wiem co z tą z Sosnowca - nie odzywa sie ta dziewczyna co miała robić wizytę :niewiem:

Posted

AMIGA napisał(a):
Oooo nie mów mi, że jak będę w hotelu we wtorek, to Guciolka już nie zobaczę:crazyeye:

obyś nie zobaczyła :eviltong:

Posted

Też bym tego chciała. Malawaszko Amiga przekazała namiar na mnie i rozmawiałam z tą panią. Ponieważ była druga w kolejce to jestem umówiona jutro na tel. jak wrócę z hotelu i będę coś wiedziała. Niestety wszystkim zależy żeby psiak był nauczony czystości no a Gutek może być przynajmniej na początku brudasek... Mówię że to przejściowe i powinien się szybko oduczyć no ale... zobaczymy jak to będzie jutro.

Posted

Gutek jeszcze nie pojechał ale ma jechać w środę :) Oczywiście jak wiemy róznie bywa więc nie cieszę się na zapas ale ludzie wyglądają fajnie i miałby z nimi dobrze. Kciuki do środy wieczór!