weszka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Niestety z dziećmi zawsze jest ryzyko. Odpisałam Pani szczerze że nie jestem w stanie stwierdzić reakcji bo nie mamy jak. Po swoim siostrzeńcu wiem że nawet dzieciak wychowany z psami i uczony od małego co wolno, a co nie ma rózne szatańskie pomysły i nie jest się go w stanie upilnować żeby nie dokuczył. Podesłałam tej pani MEGI z Radomia bo sprawdzona pod tym kątem. Quote
AMIGA Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Jadę za chwilkę do Guciolka sprawdzić, czy zabawka jeszcze istnieje. Jak mu ją dałam, to najpierw ją kompletnie olał. Stał przy kracie i wołał "weź mne, weź mnie" Ale jak odeszłam parę kroków, i się obejrzałam, to Guciątko kochane stało z zabaweczką w pycholku. Zapraszam na bazarek pięknych, oryginalnych obrazków namalowanych na liściach. Obrazki podarował nam Han&Dom:loveu: Dochód z bazarku przeznaczony będzie na krakowskie biedy w hotelu w Lednicy http://www.dogomania.pl/forum/f99/oryginale-obrazki-na-lisciach-na-krakow-do-20-viii-09-a-142242/#post12641751 Quote
malawaszka Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 czekamy na wieści od chłopaczka :loveu: Quote
AMIGA Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Guciol wymiziany i wyspacerowany dzisiaj. Bardzo już się przyzwyczaił do chłopaczków, którzy teraz na wakacjach codziennie przychodzą wyprowadzać psiaczki na spacerki. Zabaweczką Guciol się bawi, chłopaki mówią, że słychać jak Gucio piszczy zabaweczką. Ale bawi sie tylko wtedy, jak nikogo w pobliżu nie widzi. Jak tylko pojawi się na horyzonie człowiek, to jest od razu skakanie i szczekanie - weź mnie, do mnie chodź, nie idź dalej!!! Quote
malawaszka Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 a jak ze szczekaniem? jaki chłopak jest? do wszystkich się cieszy? Quote
AMIGA Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 On właściciwie szczeka tylko w boksie. I to nie jest jakieś szczekanie typu "portki ci potrargam jak cię dorwę" tylko "zobacz, ja tu jestem, weź mnie stąd" Quote
zerduszko Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 AMIGA napisał(a):On właściciwie szczeka tylko w boksie. I to nie jest jakieś szczekanie typu "portki ci potrargam jak cię dorwę" tylko "zobacz, ja tu jestem, weź mnie stąd" :lol: Wczoraj zakończył się bazarek, bedzie parę zł :p Quote
weszka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Jutro wieczorem potrzebne kciuki! Jadę pokazać Gutka fajnie brzmiącym młodym ludziom z Krakowa :) Quote
AMIGA Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 weszka napisał(a):Jutro wieczorem potrzebne kciuki! Jadę pokazać Gutka fajnie brzmiącym młodym ludziom z Krakowa :) Oooo nie mów mi, że jak będę w hotelu we wtorek, to Guciolka już nie zobaczę:crazyeye: Quote
AMIGA Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='malawaszka']Wstawiłam bazarki w pierwszym poście - dziękujemy Poker :Rose: :multi::loveu: A mogłabyś mój bazarek też wstawić w pierwszy pist? Bo jakoś tak niezauważenie przeszedł. A jest naprawdę ciekawy http://www.dogomania.pl/forum/f99/oryginale-obrazki-na-lisciach-na-krakow-do-20-viii-09-a-142242/#post12641751 Quote
malawaszka Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 ooo no to trzymam :kciuki: Amiga dziś dałam Twój nr jednej Pani co chciała zobaczyć Gutka, a i nadal nie wiem co z tą z Sosnowca - nie odzywa sie ta dziewczyna co miała robić wizytę :niewiem: Quote
Poker Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 AMIGA napisał(a):Oooo nie mów mi, że jak będę w hotelu we wtorek, to Guciolka już nie zobaczę:crazyeye: obyś nie zobaczyła :eviltong: Quote
weszka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Też bym tego chciała. Malawaszko Amiga przekazała namiar na mnie i rozmawiałam z tą panią. Ponieważ była druga w kolejce to jestem umówiona jutro na tel. jak wrócę z hotelu i będę coś wiedziała. Niestety wszystkim zależy żeby psiak był nauczony czystości no a Gutek może być przynajmniej na początku brudasek... Mówię że to przejściowe i powinien się szybko oduczyć no ale... zobaczymy jak to będzie jutro. Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 trzymam :kciuki: Poker dostałas konto? Quote
Poker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 malawaszka napisał(a):trzymam :kciuki: Poker dostałas konto? nie :shake:, nie dostałam :mad: Quote
Asior Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 mam kolejna pania chętną na Gucia.. miała już sznaucerka mini ;) Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Asior']mam kolejna pania chętną na Gucia.. miała już sznaucerka mini ;) Asior jak Gutek pojedzie dzisiaj to pokaż tej pani mojego Hipcia proszę http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sznaucer-miniaturowy-jego-ostatnia-szansa-szukamy-domu-140982/index6.html Quote
Asior Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 malawaszko, oczywiscie ) To moze ja Pani podam Twój nr co??? Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 jasne - możesz podać telefon, maila - nawet adres jak fajna Pani i jak tylko będzie chciała ciut większego Hipka :lol: Quote
weszka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Gutek jeszcze nie pojechał ale ma jechać w środę :) Oczywiście jak wiemy róznie bywa więc nie cieszę się na zapas ale ludzie wyglądają fajnie i miałby z nimi dobrze. Kciuki do środy wieczór! Quote
Recommended Posts