gameta Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Poker napisał(a):jaki rozmiar jest Ci potrzebny ? XXL :) lub 48/50 :) Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 gameta napisał(a):tam już byłam - w nic się nie zmieszczę :shake: Czekam na książki itp :diabloti: no to na ksiązki poczekamy bo jeszcze do mnie nie wysłane Quote
weszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Pani zainteresowana Gutkiem się rozmyśliła. Rozmawiałam z nia przed chwilą i była mocno dziwna :shake: Nawet nie chciała wiedzieć nic o psie - jaki jest, powiedziała że przemyśli, a że w ogóle to łatwiej wziąć ze schroniska. Oj ludzie... :roll::shake: Dziękujemy Pani z Gdowa za pomoc :loveu: Jestem wściekła bo mi usunięto podpis bez ostrzeżenia. Wg mnie był w wymiarach, a jeśli przekraczał to może dosłownie o parę pixeli - niektórzy mają gorsze i się nie czepiają :angryy: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 no to lepiej jak się rozmyśliła skoro piszesz, że dziwna ;) Quote
AMIGA Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 weszka napisał(a):Pani zainteresowana Gutkiem się rozmyśliła. Rozmawiałam z nia przed chwilą i była mocno dziwna :shake: Nawet nie chciała wiedzieć nic o psie - jaki jest, powiedziała że przemyśli, a że w ogóle to łatwiej wziąć ze schroniska. Oj ludzie... :roll::shake: Dziękujemy Pani z Gdowa za pomoc :loveu: Jestem wściekła bo mi usunięto podpis bez ostrzeżenia. Wg mnie był w wymiarach, a jeśli przekraczał to może dosłownie o parę pixeli - niektórzy mają gorsze i się nie czepiają :angryy: Pani się pewnie obraziła na tamb, bo pani się interesowała Dżejdim, a on poszedł już do nowego domku. Ale Dzejdi waży pewnie z 15 kg, a pani chciała lżejszego = mniejszego pieska. Ale widac to jeszcze nie było TO. Weszko - mnie usunięto tez jakiś czas temu podpis, a miałam przecież tylko 3 małe banerki :angryy: Quote
Poker Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-dla-wiekszych-pan-na-pomoc-guciowi-duni-do-19-07-a-141939/ Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Wstawiłam bazarki w pierwszym poście - dziękujemy Poker :Rose: :multi::loveu: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Zapraszam tez na bazarek!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebeczka-next-piornik-filizanki-bizu-na-tel-termopojemnik-na-gutka-do-20-07-a-141950/#post12616661 Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Poker napisał(a):z obu bazarków jest na razie ok.90 zł :multi: wow FANTASTIKO!!!! :loveu: :multi: Quote
zerduszko Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Malawaszka - dzieki, ze sama sobie z cena poradziłaś ;) Ja dostaje tyle reklam na tego maila, że przegapiłam Twoją odpowiedź. Quote
zerduszko Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Pieniadze z bazarku, z którego dochód miał byc przeznaczony na inną sznaucerkę (Zizi), zostanie podzielony według uznania między Gutka a Gabi. http://www.dogomania.pl/forum/f99/orsay-procesor-pamiec-na-gabi-gutka-do-18-07-a-141685/#post12591974 Cel zmieniony na prośbę opiekunki Zizi. Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 :multi::multi::multi: supcio :loveu: Quote
AMIGA Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ale jesteście kochane dla tych naszych sznupków :loveu: A ja mam na koncie zaksięgowaną wpłatę od Pani KAMILI BIEŃCZAK:loveu: z Rybnika - 30 zł dla Gucia . WIELKIE DZIEKI I od Pani STANISŁAWY DOMAŃSKIEJ :loveu:z Gdowa 50 zł dla Gucia. Też WIELKIE DZIĘKI Ja klupiłam dzisiaj Guciowi piszczącą zabawkę, żeby biedak się tam nie nudził w boksie. Mam nadzieję, że mnie pan Tomek nie wyrzuci z ta zabawką :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 :multi: ciekawe czy chłopakowi się spodoba zabawka :loveu: Hipek w 30 sekund popsuł piszczałkę w piłce :evil_lol: Quote
weszka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ludzie pytają o Gutka. Może z któregoś zapytania będzie domek...? Quote
AMIGA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 malawaszka napisał(a)::multi: ciekawe czy chłopakowi się spodoba zabawka :loveu: Hipek w 30 sekund popsuł piszczałkę w piłce :evil_lol: Zapomniaaaaaaaaałam, zabrać :angryy::shake::wallbash::wallbash: Ale najprawdopodobniej będę tam we czwartek, to już na mur wezmę. Zostawiłam mu Amigową piłeczkę, ale on się nią wlaściwie wcale nie interesował, bo najbardziej chciał, żeby wyjść na następny spacerek. Robiłam dzisiaj Guciowi test na koty. Podeszłam do siatki, za którą mają wybieg hotelowe kociaki. Gucio oparł się nochalem i łapkami o siatkę i zamarł. Z drugiej strony równie nieruchomo tkwił bialo-czarny kot. Potem Gucio zaczął trochę poszczekiwać na tego kotka, ale machał przy tym kikutkiem. Nie było to jakieś wściekłe szczekanie. Był też niechcąco test na psiaczka, bo akurat przyjechał do hotelu seter i stał dośc długo koło nas w oczekiwaniu na wolne miejsce. Gucio nie wykazał właściwie żadnego zainteresowania tym psem. Za to niestety w boksie bardzo brudzi. Tyle nowinek o Guciu. Czekamy na nowy, wspaniały, cierpliwy domek dla Gucia :p Quote
weszka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Plus za obojętność dla psiaka no i niestety minus za brudzenie. Co do kota to cóż... ciężko wyczuć ale mógłby być zainteresowany pogonieniem skoro szczeka. Jeszcze pytanie o stosunek do dzieci bo jedno zapytanie jest z domu gdzie jest dwoje dzieci w wieku 3 i 10 lat. Nie mam pojecia co odpisać...? Quote
Asior Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 10-cio latka bym nie obawiała się, jedynie tego mniejszego dziecia... 3 latek jeszcze chyba za mały, zeby zrozumieć ze pieska nie wolno zaczepiać... Quote
malawaszka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Asior napisał(a):10-cio latka bym nie obawiała się, jedynie tego mniejszego dziecia... 3 latek jeszcze chyba za mały, zeby zrozumieć ze pieska nie wolno zaczepiać... Oliwia sięszybko nauczyła - mniej niż 3 latka miała - Luna jej pokazała czego nie wolno robić :roll: Quote
Asior Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 no tak, ale do tego musi być pies, który nie zrobi napewno krzywdy... a jak wiadomo Gutek w momencie stresu traci nad sobą panowanie ;) Quote
malawaszka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 moja Luna nie jest psem, który nie zrobi krzywdy - użarła i dziecko się szybko nauczyło :diabloti: ;) a jak się teraz kochają fiu fiu :loveu: oczywiście nie mówię, że to jest dobry sposób - tak sie po prostu stało Quote
zerduszko Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Co to za podawanie moich danych na forum :eviltong: Żartuje. 10 zł jest z bazarku - jakby kto pytał. Z dzieciami różnie bywa, ja znam takie 50-tkę niebawem koncząc, które zostało zdyscyplinowane do krwi przez moją "sznupkę", która z kolei ładnie sie zachowywał przy 1,5 latku i nie doszło nawet do warczenia ;) Trzymam kciuki za domki :D Quote
AMIGA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 zerduszko napisał(a):Co to za podawanie moich danych na forum :eviltong: Żartuje. 10 zł jest z bazarku - jakby kto pytał. Trzymam kciuki za domki :D Było podać nicka z dogo :eviltong: Jeszcze raz wielkie dzięki:loveu: Quote
Recommended Posts