Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
noo żeby tylko były jakiekolwiek przelewy :roll:

O nie przesadzaj ;)
Iwona kupiła na moim bazarku ksiażkę i koniecznie nie chce żeby to szło na jej tymczasowiczkę, tylko innego sznupka, więc 10 zł już jest ;) <głupie żarty się mnie trzymają>

Ps. Może byś pisała ze zbiera chłopak na hotel czy inne na co innego. Zawsze jakiegoś marnego grosza przeleję, a tak to nie wiem czy któryś sznupek potrzebuje i gdzie kasę posyłać ;)

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amiga poradzisz sobie z pewnością. Jak będzie cieżko dojsć na kogo to podzielisz po połowie między Gabi i Gutka.
Każde wsparcie mile widziane!
Ja się wezme za bazarki bo mam m.in. na ten cel DVD z groomingiem sznaucera ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
nosz przecież piszę :lol: gdzie mam to jeszcze napisać? :evil_lol:

Własnie w tytule :razz:
A Cziken miał jakiś tajnych sponsorów, bo tyż nic nie pisało, to się nie wychylałam. Musisz uprawiać agresywny marketing ;) Wpędzać ludzi w poczucie winy itd.:diabloti: <jeden dzień bez roboty i juz mi wali>

Prosze nr konta, chyba, że do malawaszki ma kasa iść - to nie, bo mam.

Ps. Ja mam szlaban na bazarki :evil_lol: kupiłam za duze spodnie i marudziłam pół dnia, ale i tak poproszę linka z tym DVD, moze uda mi się wymusić na TŻcie ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Własnie w tytule :razz:
A Cziken miał jakiś tajnych sponsorów, bo tyż nic nie pisało, to się nie wychylałam. Musisz uprawiać agresywny marketing ;) Wpędzać ludzi w poczucie winy itd.:diabloti: <jeden dzień bez roboty i juz mi wali>

Prosze nr konta, chyba, że do malawaszki ma kasa iść - to nie, bo mam.

Ps. Ja mam szlaban na bazarki :evil_lol: kupiłam za duze spodnie i marudziłam pół dnia, ale i tak poproszę linka z tym DVD, moze uda mi się wymusić na TŻcie ;)

:lol::lol::lol: szantaż to moje drugie imię :evil_lol: Cziken skorzystał z nadpłaty w hotelu za Boba - dlatego nie wołałam o pomoc na hotel - a wystarczyło przeczytać :eviltong: bo pisałam w pierwszym poście chyba nawet, ale nie jestem pewna :lol:

Kasa do AMIGI nie do mnie :cool1: też było napisane :evil_lol:

Posted

Dopsz.... to prosze nr konta AMIGI :razz:

Ps. Myślisz, ze ja pamietam kto, gdzie i za co :shake: Teraz tak myślę, kto to Bob...:oops: i mnei oswieciło. Ale Gabi to już mi nic a nic nie mówi.

Posted

Tamb miała tel. o pieska ale warunek, żeby był lżejszy niż 10 kg. Bo pani mieszka na 3 piętrze bez windy i przez ostatnie pół roku wnosiła swojego pieska staruszka na rękach.
Mają jechać do hotelu w niedzielę - jest do wyboru Majeczka i Gucio.

Posted

malawaszka napisał(a):
Majeczka? czy Gabulinka?

Majeczka - to mała jamnikowata dziewczynka, która też jest w hotelu w Lednicy. Gabulinka waży niestety więcej niż 10 kg

Posted

zerduszko napisał(a):
Zrobiłam przelew, może dwa razy :cool1: Jakby się zdażyła ta sama kwota od tej samej osoby, to ja sierota :p

:turn-l: :evil_lol:

Poker napisał(a):

dziękówka :multi::loveu:

AMIGA napisał(a):
Majeczka - to mała jamnikowata dziewczynka, która też jest w hotelu w Lednicy. Gabulinka waży niestety więcej niż 10 kg

aaaa to juz jasne bo myślałam, że o Majusi sznupce ze schroniska w Gaju mówisz

Posted

Dzwoniła do mnie bardzo miła Pani z Gdowa miłośniczka sznupków, nie może wziąć Gutka do siebie, ale wspomoże nas w utrzymaniu chłopaka - Amiga podałam Pani Twoje konto więc daj znać :loveu:

Bardzo Dziękujemy :Rose:

Posted

Jesteście super, że tak myslicie za mnie.
Ja jestem w Rzeszowie i z siostrą wertujemy sterty dokumentów i kartek, o których istnieniu przez tyle lat nie wiedziałam. Najbardziej mnie rozłożyły kartki, które pisała moja mama jeszcze jako narzeczona do mojego taty - ona pisala to jeszcze w Szwajcarii, podcas, gdy mój tato już pracował dla dobra ojczyzny w Polsce.
Ale sory - to nie w temacie Guciolka.
Dzięki za wpłaty dla Gucia. Jak tylko coś dojdzie, to zaraz tu zamelduję co i jak:p

Posted

malawaszka napisał(a):
jeden jest tu, a ja jeszcze nie zrobiłam bo muszę wygrzebać w pudłach poprzeprowadzkowych co mogę wystawić no i pertraktuję z TZ wystawienie jego karafki w kształcie strzelby :evil_lol:

tam już byłam - w nic się nie zmieszczę :shake:
Czekam na książki itp :diabloti:

Posted

gameta napisał(a):
tam już byłam - w nic się nie zmieszczę :shake:
Czekam na książki itp :diabloti:

jaki rozmiar jest Ci potrzebny ?