zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 malawaszka napisał(a):noo żeby tylko były jakiekolwiek przelewy :roll: O nie przesadzaj ;) Iwona kupiła na moim bazarku ksiażkę i koniecznie nie chce żeby to szło na jej tymczasowiczkę, tylko innego sznupka, więc 10 zł już jest ;) <głupie żarty się mnie trzymają> Ps. Może byś pisała ze zbiera chłopak na hotel czy inne na co innego. Zawsze jakiegoś marnego grosza przeleję, a tak to nie wiem czy któryś sznupek potrzebuje i gdzie kasę posyłać ;) Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 nosz przecież piszę :lol: gdzie mam to jeszcze napisać? :evil_lol: Quote
weszka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Amiga poradzisz sobie z pewnością. Jak będzie cieżko dojsć na kogo to podzielisz po połowie między Gabi i Gutka. Każde wsparcie mile widziane! Ja się wezme za bazarki bo mam m.in. na ten cel DVD z groomingiem sznaucera ;) Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 malawaszka napisał(a):nosz przecież piszę :lol: gdzie mam to jeszcze napisać? :evil_lol: Własnie w tytule :razz: A Cziken miał jakiś tajnych sponsorów, bo tyż nic nie pisało, to się nie wychylałam. Musisz uprawiać agresywny marketing ;) Wpędzać ludzi w poczucie winy itd.:diabloti: <jeden dzień bez roboty i juz mi wali> Prosze nr konta, chyba, że do malawaszki ma kasa iść - to nie, bo mam. Ps. Ja mam szlaban na bazarki :evil_lol: kupiłam za duze spodnie i marudziłam pół dnia, ale i tak poproszę linka z tym DVD, moze uda mi się wymusić na TŻcie ;) Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 zerduszko napisał(a):Własnie w tytule :razz: A Cziken miał jakiś tajnych sponsorów, bo tyż nic nie pisało, to się nie wychylałam. Musisz uprawiać agresywny marketing ;) Wpędzać ludzi w poczucie winy itd.:diabloti: <jeden dzień bez roboty i juz mi wali> Prosze nr konta, chyba, że do malawaszki ma kasa iść - to nie, bo mam. Ps. Ja mam szlaban na bazarki :evil_lol: kupiłam za duze spodnie i marudziłam pół dnia, ale i tak poproszę linka z tym DVD, moze uda mi się wymusić na TŻcie ;) :lol::lol::lol: szantaż to moje drugie imię :evil_lol: Cziken skorzystał z nadpłaty w hotelu za Boba - dlatego nie wołałam o pomoc na hotel - a wystarczyło przeczytać :eviltong: bo pisałam w pierwszym poście chyba nawet, ale nie jestem pewna :lol: Kasa do AMIGI nie do mnie :cool1: też było napisane :evil_lol: Quote
Poker Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 to ja zrobie bazarek na Gucia i Dunieczke razem, bo oni sa jak siostra z bratem :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dopsz.... to prosze nr konta AMIGI :razz: Ps. Myślisz, ze ja pamietam kto, gdzie i za co :shake: Teraz tak myślę, kto to Bob...:oops: i mnei oswieciło. Ale Gabi to już mi nic a nic nie mówi. Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 konto Amigi posłane a to jest Gabulinka, która na początku miała być chłopcem :lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucerka-gabi-w-hoteliku-szuka-stalego-domku-prosi-o-ogloszenia-132928/ Quote
weszka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dostałam dość enigmatycznego maila z zapytaniem o Gutka. Odpisałam i czekam czy będzie ciąg dalszy. Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 malawaszka napisał(a):a to jest Gabulinka, która na początku miała być chłopcem :lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucerka-gabi-w-hoteliku-szuka-stalego-domku-prosi-o-ogloszenia-132928/ O, jakie cudo! Zaraz sobie poczytam i pooglądam :loveu: Quote
AMIGA Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Tamb miała tel. o pieska ale warunek, żeby był lżejszy niż 10 kg. Bo pani mieszka na 3 piętrze bez windy i przez ostatnie pół roku wnosiła swojego pieska staruszka na rękach. Mają jechać do hotelu w niedzielę - jest do wyboru Majeczka i Gucio. Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Zrobiłam przelew, może dwa razy :cool1: Jakby się zdażyła ta sama kwota od tej samej osoby, to ja sierota :p Quote
Poker Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 bazarek na Gucia i Dunię :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f99/25-bluzek-sweterkow-zakiecik-kurtka-dla-gucia-duni-do-17-07-a-141813/#post12604781 Quote
AMIGA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 malawaszka napisał(a):Majeczka? czy Gabulinka? Majeczka - to mała jamnikowata dziewczynka, która też jest w hotelu w Lednicy. Gabulinka waży niestety więcej niż 10 kg Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 zerduszko napisał(a):Zrobiłam przelew, może dwa razy :cool1: Jakby się zdażyła ta sama kwota od tej samej osoby, to ja sierota :p :turn-l: :evil_lol: Poker napisał(a):bazarek na Gucia i Dunię :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f99/25-bluzek-sweterkow-zakiecik-kurtka-dla-gucia-duni-do-17-07-a-141813/#post12604781 dziękówka :multi::loveu: AMIGA napisał(a):Majeczka - to mała jamnikowata dziewczynka, która też jest w hotelu w Lednicy. Gabulinka waży niestety więcej niż 10 kg aaaa to juz jasne bo myślałam, że o Majusi sznupce ze schroniska w Gaju mówisz Quote
weszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Dziękujemy za bazarek i wpłatę od sieroty ;) :loveu: A w sprawie domu to super! Będę dzwonić się dopytać ;) Quote
zerduszko Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Kasa poszła, ale o zdjęciach zapomniałam. Już zgrywam i wysyłam. Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Dzwoniła do mnie bardzo miła Pani z Gdowa miłośniczka sznupków, nie może wziąć Gutka do siebie, ale wspomoże nas w utrzymaniu chłopaka - Amiga podałam Pani Twoje konto więc daj znać :loveu: Bardzo Dziękujemy :Rose: Quote
AMIGA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Jesteście super, że tak myslicie za mnie. Ja jestem w Rzeszowie i z siostrą wertujemy sterty dokumentów i kartek, o których istnieniu przez tyle lat nie wiedziałam. Najbardziej mnie rozłożyły kartki, które pisała moja mama jeszcze jako narzeczona do mojego taty - ona pisala to jeszcze w Szwajcarii, podcas, gdy mój tato już pracował dla dobra ojczyzny w Polsce. Ale sory - to nie w temacie Guciolka. Dzięki za wpłaty dla Gucia. Jak tylko coś dojdzie, to zaraz tu zamelduję co i jak:p Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 odezwij się do mnie na gg jak będziesz miała możliwość plizzz Quote
gameta Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 malawaszka napisał(a):jeden jest tu, a ja jeszcze nie zrobiłam bo muszę wygrzebać w pudłach poprzeprowadzkowych co mogę wystawić no i pertraktuję z TZ wystawienie jego karafki w kształcie strzelby :evil_lol: tam już byłam - w nic się nie zmieszczę :shake: Czekam na książki itp :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Poker napisał(a):bazarek na Gucia i Dunię :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f99/25-bluzek-sweterkow-zakiecik-kurtka-dla-gucia-duni-do-17-07-a-141813/#post12604781 jeden jest tu, a ja jeszcze nie zrobiłam bo muszę wygrzebać w pudłach poprzeprowadzkowych co mogę wystawić no i pertraktuję z TZ wystawienie jego karafki w kształcie strzelby :evil_lol: Quote
Poker Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 gameta napisał(a):tam już byłam - w nic się nie zmieszczę :shake: Czekam na książki itp :diabloti: jaki rozmiar jest Ci potrzebny ? Quote
Recommended Posts