Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
A narazie wiemy ,ze ma na imie Gutek ,ma oklo 4 lat ,faktuycznie jest mixem sznaucera mini ,jest teraz na szpitalu na kastracji dlatego byl problem z jego odnalezieniem :p . Nie ugryzl pracownika tylko pana ktory probowal go zlapala jak biegal po ulicy (wiec w steresie pies moze wszystko i wcale sie mu nie dziwe bo sie bronil:loveu:) Biegal po ul.reymonta ,jego nr 58/05/09

tu jest :cool1:

Posted

No i Gutek w hotelu :) Wyczekałam się 2 godz. w schronisku bo niestety ogranizacja pozostawia tam wiele do życzenia :angryy::shake: W każdym razie odebrałam - od razu się ucieszył, machał kikutkiem i dziarsko pomaszerował. W samochodzie wspinał się na szybę i fotel obok mnie i patrzył. Dojechał bez żadnych rewelacji :cool3: Na szybko zrobiłam mu parę zdjęć no i został w boksie a niezbyt chciał i patrzył za mną smutno. Nie znoszę tego :shake:
Do schroniska trafił 30.05 więc trochę tam spędził. Jest zaszczepiony, odrobaczony, zachipowany no i wykastrowany.
Będzie z niego ładny chłopak jak futerko odrośnie :loveu:

gdzie to ja przyjechałem???

Posted

Malawaszko dokładnie nie miałam czasu żeby się przyjrzeć ząbkom ale wydaje mi się że te 4 lata może mieć. Kły ma całkiem ładne, czyste i niestarte. Zrobię przegląd przy następnej okazji. A poprawki fryzjerskie też mam w planie - już uprzedziłam Amigę :razz:

[quote name='agamika']:lol: o matko ... mam nadzieje, ze psiaki w hotelu za bardzo sie z niego nie będą śmialy :evil_lol:

http://img6.imageshack.us/img6/1756/dsc0167ldd.jpg

chyba przegapili kołtuna pod brodą :eviltong:

Fajnie ze mały w hotelu , może to nie dom, ale zawsze lepiej jak w schronisku :)

No wiesz cioteczko :mad: Wcale nie wygląda aż tak źle :eviltong:
Kołtuna ja też przegapiłam i zobaczyłam dopiero na zdjęciach :razz:

[quote name='j3nny']cieszę się, że jest w hotelu. zawsze to bezpieczniej. chudzinka taka :loveu:

Pewnie że lepiej w hotelu - bezpieczniej, więcej człowieka, lepsze jedzenie. Na początek zawsze coś.

I allegro chłopaczka Gutek przestraszony samotny sznaucer mini z ulicy (679971290) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

weszka napisał(a):
Jest chudy i zaniedbany to wrażenie sprawia mało filmowe :shake: a i linia górna co tu dużo mówić pozostawia wiele do życzenia :evil_lol:

:evil_lol: na wystawy się chłopak nie pcha więc co tam linia górna - wazne, żeby szybko super domek znaleźć! :loveu: no i kasa na hotelik :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
No to dobrze, że ma ładne ząbki bo sylwetka mi się jakoś skojarzyła ze starszym psiakiem, ale to pewnie dlatego że wychudzony jest, albo ja przewrazliwiona :oops:

Jest chudy i zaniedbany to wrażenie sprawia mało filmowe :shake: a i linia górna co tu dużo mówić pozostawia wiele do życzenia :evil_lol:

Posted

Ale chudzinka!!!! Będę miała przynajmniej kogo dokarmiać w hotelu:multi:
A jaki "w ząbek czesany":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Asior - zawsze się możesz ze mną we wtorek wybrać w odwiedziny do pupilka

Posted

[quote name='AMIGA']
Asior - zawsze się możesz ze mną we wtorek wybrać w odwiedziny do pupilka

będe bardzo wdzięczna jeśli byś mnie zabrała :)
tylko nie w ten, bo nie dam rady w tym tyg...

weszko, a jak zachowuje sie teraz??? (moze dzwoniłąś do PanaTomka), choidzi mi o to, czy rzuca sie na kraty jak w schronisku??? czy już się uspokoił???

Posted

Mam chyba super domek dla Gucia. Dorwała mnie dzisiaj wetka, która zna historię mojego Bonusia. U niej właśnie wypłakiwała oczy pani, której tydzień temu zmarła sunia jamniczka. A zmarła po 8 latach chorowania na chorobę Cuschinga.
Pani opłakuje tamta sunieczkę, ale od razu chce następnego pieska. Wetka za panią ręczy, że to naprawdę wspaniały domek. Ja ta panią znam od lat z widzenia, bo mieszka 3 bloki dalej i z racji spacerów psich się jako tako znamy.
W srodę wraca córka tej pani do domu i w czwartek chcą jechac zobaczyć Guciolka do hoelu