Asior Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 psiak jest cudowny!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: już ostrzyżony, zrobili to przy okazji kastracji :) Miałam go na spacerze :) jest słodki... nie ma w nim agresji, jednak bardzo się na początku boi, nie ufa.... ale potem strasznie przymilny i śliczny... później wkleje zdjęcia :) Quote
malawaszka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 no to cudne wieści :loveu::multi: zatem szukamy domku - dawaj te fotki :loveu: Quote
malawaszka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Asior no dawaj dawaj bo chciałam chłopakowi ogłoszenia zrobić chociaż kilka Quote
Asior Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/6694/dsc00052hgf.jpg[/IMG] [IMG]http://img38.imageshack.us/img38/227/dsc00050l.jpg[/IMG] [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/5646/dsc00049c.jpg[/IMG] [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/7692/dsc00046atq.jpg[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/9220/dsc00058rwa.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 o już sa - ależ śliczny!!!!!! dobrze, że wykastrowany - wydaje mi się, że teraz szybko znajdzie dom nawet w schronisku! Quote
Asior Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 na początku nieufny, nie bardzo podchodził do reki, ale po chwili, jak sie ze mną oswoił, to głaskałam go na całego :) ba, nawet na kolana próbował mi sie ładować.. Miałam trochę obaw ze względów o których Ci pisałam, ale jak zobaczyłam jak Anetka całuje go po pychu, to się uwolniłam od uprzedzeń ;) Jest naprawdę świetnym psiakiem, jednak nie polecała bym dla niego domku z małymi dziećmi, gdyż on jest bardzo ... hmmm brakuje mi słowa.... nie nerwowy, ale chyba nie było mu łatwo w przeszłości.. wzdryga się przy dotyku, spina mięśni i dopiero za sekundę się rozluźnia..... To psiak z tych, które kiedy się wystraszą czegoś mogą kłapać i stąd te jego "historie"... Ale ogólnie naprawdę cudny psiak.. nie wiedziałam, ze tak go polubie :loveu: boję się, że jak znów wróci na ogólne to znowu będzie ujadał i tym odstraszał ludzi :( Quote
malawaszka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 z tego co piszesz to on jest taki jak moja Luna a ona nie ma za sobą żadnej traumy - no chyba, że zycie ze mną od szczeniaka :evil_lol: - ona też by się tak zachowywała do obcych więc chłopak jest zwyczajnym sznupkiem - wielka ulga!!!!!!! dzięki za te wieści! Quote
Asior Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 aa to być może :) nie znam się na tej rasie cieszę się, zę mogłam pomóc... w następną niedziele znów będzie "mój" .. chyba mi przybył kolejny psiak do wyprowadzania.. nie oddam go nikomu :razz: Quote
malawaszka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Asior']aa to być może :) nie znam się na tej rasie cieszę się, zę mogłam pomóc... w następną niedziele znów będzie "mój" .. chyba mi przybył kolejny psiak do wyprowadzania.. nie oddam go nikomu :razz:[/quote] no ja mam nadzieję, ze nie będziesz miała możliwości wielu psacerów z Gutkiem bo szybciutka znajdziemy mu domek i będzie się wylegiwał na kanapie gdzie jego miejsce!!!! :loveu: Quote
j3nny Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 jaki on malutki taki teraz po tym strzyzeniu :) Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 pokazujemy się i lecimy do domku szybciutko!!!!! Quote
weszka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ale śmiesznota słodka! Dodam go na bloga w nowej fryzurce ;) Wierzę że szybko się do domu wybierze. Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 mam nadzieję Weszko, że masz rację bo serce mi pękło - miałam wziąć go na DT, ale pojawił się ten z OS - on jest w gorszym stanie i grozi mu zagryzienie :placz: ale takie wybieranie boli cholernie :placz: Quote
zerduszko Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 malawaszka napisał(a):mam nadzieję Weszko, że masz rację bo serce mi pękło - miałam wziąć go na DT, ale pojawił się ten z OS - on jest w gorszym stanie i grozi mu zagryzienie :placz: ale takie wybieranie boli cholernie :placz: Nie smutaj sie :shake: Musi byc dobrze. Mozna go już ogłaszać? Wrzuć jakiś tekst albo link, to jutro mu porobię. Quote
madziamn Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 no co wy on jest śliczny Moniczko racja przeczytałam oba wątki i tamten sznupek ma gorzej przede wszystkim dlatego że jest chory i to ludzi odstrasza a ten powinien szybciej trafic na "swego ludzia" Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 zerduszko napisał(a):Nie smutaj sie :shake: Musi byc dobrze. Mozna go już ogłaszać? Wrzuć jakiś tekst albo link, to jutro mu porobię. trzeba go ogłaszać trzeba Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl ja tak na szybko zrobiłam wczoraj więc tekst jest taki sobie ale jest Quote
Poker Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ale on jest podobny do Dunieczki :loveu:, tyle że od razu widac ,że chłopak :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Poker napisał(a):ale on jest podobny do Dunieczki :loveu:, tyle że od razu widac ,że chłopak :evil_lol: Pokerku to może parkę chcesz mieć? no i zobacz jak ładnie Dunia by wyglądała bez frędzli na ogonie i uszach :evil_lol: :scared: Quote
weszka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 A Guteczek ma allegro? Asior schronisko wydałoby malucha na DT do hotelu? Bo tak myślę że zawsze by mu lepiej było, byłby sam w boksie no i więcej człowieka by miał. Może lepiej by zniósł tą samotność. Jeśli nie byłoby przeciwskazań to w sobotę mogę Guciaka zabrać. Quote
Recommended Posts