Asior Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 weszko, mam prośbę, jak byś szła kiedyś na wizytę poadopcyjną, to weźmiesz mnie??? :cool3: mam tam rzut beretem .. :) Quote
AMIGA Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ha haaaaa, a ja pierwsza w kolejce do wizyty jestem, bo książeczka Guciolka jest u mnie :multi::multi: Quote
Asior Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 AMIGA napisał(a):Ha haaaaa, a ja pierwsza w kolejce do wizyty jestem, bo książeczka Guciolka jest u mnie :multi::multi: to jadę z Tobą :cool3: Quote
weszka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Gutek był wczoraj u fryzjera :) Dostałam parę fotek ale coś się w większości popsuły w przesyłce i nie nadają sie do wstawienia. Mam dzisiaj obiecane nowe :) A w niedzielę chłopak jedzie na wakacje! Quote
weszka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Niestety mam tylko jedno, które się nie popsuło. Gutek na swoim posłanku :) Dzisiaj chłopak pojechał na wakacje - mam nadzieję że przywiezie dla nas wakacyjne fotki! Quote
malawaszka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 :loveu::loveu::loveu: takiemu to sie powodzi - też bym na wakacje pojechała :lol: Quote
AMIGA Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A mnie to się widzi, że na tym posłanku by się jeszcze jakaś bieda mała zmieściła :evil_lol: Quote
Poker Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 AMIGA napisał(a):A mnie to się widzi, że na tym posłanku by się jeszcze jakaś bieda mała zmieściła :evil_lol: zgadzam się :evil_lol: On naprawdę jest podobny do Dunieczki :lol: Quote
weszka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Może i tak ale póki co bedzie miał duużo miejsca ;) Quote
AMIGA Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Tylko żeby sobie nie pomyślał, że musi zająć sobą całe to posłanko!!!:crazyeye: Quote
Recommended Posts