Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Poker, przecież Sama piszesz, że Diuna jest Twoja. To jak byśmy śmiały Ci ją zabierać :evil_lol:
A tak na poważnie - pamiętamy, pamiętamy. Tylko czy mogłabyś mi na pw podać jakieś namiary (tel) na Ciebie, żebym mogła podać jak ktoś zadzwoni. Pewnie gdzieś mam, ale na zbyt długie siedzenie przy kompie mi taka mała, absorbująca istotka na pokracznych nóżkach nie pozwala :p

Posted

Do 80 zł, o których już pisalam wcześniej doszly 99 zł od Poker :loveu: Wielie dzięki.

Mamy więc 179 zł

Sprwdziłam - Guciol przebywa w hotelu 18 dób , po 15 zł każda. Potrzebne jest więc na hotel 270 zł

Posted

trzeba zapłacić już czy pod koniec miesiąca? bo jeszcze czekam aż spłyną pieniądze z mojego bazarku - co prawda kiepsko poszło, ale coś będzie, zerduszko też coś będzie miała z bazarku

Posted

Z bazarku mam ok. 85 zł, czekam jeszcze na jedna wplatę 15 zł i z bazarku malawaszki za filiżanki 15.
Jeśli kasa jest potrzebna na już to mogę przelać część teraz, chyba że można poczekac kilak dni i przeleję wszystko razem.

Posted

Spokojnie można zaczekać do końca tygodnia. Pan Tomek ma złote serce.
Z mojego bazarku obrazkowego na lisciach teżś coś powinno byc, ale jakoś narazie nei widzę zbyt wielkiego zainteresowania:shake::shake:

Posted

zerduszko napisał(a):
Z bazarku mam ok. 85 zł, czekam jeszcze na jedna wplatę 15 zł i z bazarku malawaszki za filiżanki 15.
Jeśli kasa jest potrzebna na już to mogę przelać część teraz, chyba że można poczekac kilak dni i przeleję wszystko razem.

o jeeee no to już będzie całość i nawet coś skapnie dla Gabi :loveu::multi::multi::multi:

Posted

Super :)
A Guteczek w domeczku :multi::multi::multi: Czekam na raport jak minęła noc.
Słodziak wszedł do mieszkania jakby tam mieszkał od zawsze, obszedł wszystko, obniuchał, napił się wody i odkrył że jest super balkon :) Tam też spędził czas, przyszedł sie pożegnać no i został. Fajny z niego psiaczek i mam nadzieję że pokaże się z dobrej i grzecznej strony.

Mam swój balkon!

Posted

O! Właśnie dostałam sms do Ani - nowej pańci Guteczka:

"Pierwsza noc z Gutkiem bardzo spokojna, trochę pospał na balkonie a troche w pokoju. Rano dał znać że chce wyjść. Jest bardzo spokojny, chociaż trochę wystraszony. Udało nam się go wykąpać, zjadł śniadanie i wydaje się że się u nas zaaklimatyzuje :)"

Posted

Zrobiłam przelew za bazarek 100 zł [w sumie na razie 110]. Coś tam jeszcze sie po zakończeniu sprzedało ;) takze za to i ewentualnie za filiżanki ;) po weekendzie przelew puszczę, ale to chyba już wsio dla Gabi.

Posted

wowww cudnie Zerduszko :multi: :loveu: to z mojego też będzie dla Gabulinki już SUPER!!!!!! to już chyba trzeci bazarek robiony na innego psiaka, a zostaje dla Gabi :lol: :multi:

Posted

to świetne wiadomości :multi:, niech się Guciowi wiedzie jak najlepiej w jego domku :lol:
Gabi ma z jednej strony szczęście, a z drugiej byłoby lepiej , gdyby tych pieniędzy po innych psach nie potrzebowała :roll:
Jak " braciszek" Duni znalazł domek to może teraz jej się poszczęści :evil_lol::-(

Posted

Poker napisał(a):

Jak " braciszek" Duni znalazł domek to może teraz jej się poszczęści :evil_lol::-(

własnie ją dałam na gratkę po Gutku bo zostało trochę wyróżnienia, ale łatwiej byłoby jakby była obcięta "na sznaucera" bo ludzie nie widzą :shake:

Posted

[quote name='AMIGA']Do 80 zł, o których już pisalam wcześniej doszly 99 zł od Poker :loveu: Wielie dzięki.

Mamy więc 179 zł

Sprwdziłam - Guciol przebywa w hotelu 18 dób , po 15 zł każda. Potrzebne jest więc na hotel 270 zł
.
Na konto wpłyneło 100 zł od zerduszko dla Gucia i Gabi z bazarku.
Czy pozwolicie, żeby z tych 100 zł przeznaczyć 9 zł na Gabi? Wtedy sprawa finansów Gucia byłaby zamknięta

Posted

Wspaniałe cioteczki :) Gucio nie dość że spłacony to jeszcze cały zadowolony z domku. Pisała dzisiaj Ania że ma się świetnie, został sam w domu na próbę i nic nie nabroił, jest czysty, grzeczny i słodki :)