Poker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a moja Dunia to gips? nie pamiętacie o niej, tak? :-(nie podoba się Wam :placz: Quote
AMIGA Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 No Poker, przecież Sama piszesz, że Diuna jest Twoja. To jak byśmy śmiały Ci ją zabierać :evil_lol: A tak na poważnie - pamiętamy, pamiętamy. Tylko czy mogłabyś mi na pw podać jakieś namiary (tel) na Ciebie, żebym mogła podać jak ktoś zadzwoni. Pewnie gdzieś mam, ale na zbyt długie siedzenie przy kompie mi taka mała, absorbująca istotka na pokracznych nóżkach nie pozwala :p Quote
weszka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Gutek dzisiejszą noc spędzi już w nowym domu :) Jedziemy wieczorem!!! Quote
malawaszka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 :multi::multi::multi: to narazie tak umiarkowanie siecieszę, a wieczorkiem wypiję ziiimneee piwko jak już pojedzie :loveu: :lol: Quote
malawaszka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 AMIGA - to ja składam wniosek w kwestii formalnej - ile mamy uzbierane? :lol: Quote
AMIGA Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Do 80 zł, o których już pisalam wcześniej doszly 99 zł od Poker :loveu: Wielie dzięki. Mamy więc 179 zł Sprwdziłam - Guciol przebywa w hotelu 18 dób , po 15 zł każda. Potrzebne jest więc na hotel 270 zł Quote
malawaszka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 trzeba zapłacić już czy pod koniec miesiąca? bo jeszcze czekam aż spłyną pieniądze z mojego bazarku - co prawda kiepsko poszło, ale coś będzie, zerduszko też coś będzie miała z bazarku Quote
zerduszko Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Z bazarku mam ok. 85 zł, czekam jeszcze na jedna wplatę 15 zł i z bazarku malawaszki za filiżanki 15. Jeśli kasa jest potrzebna na już to mogę przelać część teraz, chyba że można poczekac kilak dni i przeleję wszystko razem. Quote
AMIGA Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Spokojnie można zaczekać do końca tygodnia. Pan Tomek ma złote serce. Z mojego bazarku obrazkowego na lisciach teżś coś powinno byc, ale jakoś narazie nei widzę zbyt wielkiego zainteresowania:shake::shake: Quote
malawaszka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 zerduszko napisał(a):Z bazarku mam ok. 85 zł, czekam jeszcze na jedna wplatę 15 zł i z bazarku malawaszki za filiżanki 15. Jeśli kasa jest potrzebna na już to mogę przelać część teraz, chyba że można poczekac kilak dni i przeleję wszystko razem. o jeeee no to już będzie całość i nawet coś skapnie dla Gabi :loveu::multi::multi::multi: Quote
weszka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Super :) A Guteczek w domeczku :multi::multi::multi: Czekam na raport jak minęła noc. Słodziak wszedł do mieszkania jakby tam mieszkał od zawsze, obszedł wszystko, obniuchał, napił się wody i odkrył że jest super balkon :) Tam też spędził czas, przyszedł sie pożegnać no i został. Fajny z niego psiaczek i mam nadzieję że pokaże się z dobrej i grzecznej strony. Mam swój balkon! Quote
weszka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 O! Właśnie dostałam sms do Ani - nowej pańci Guteczka: "Pierwsza noc z Gutkiem bardzo spokojna, trochę pospał na balkonie a troche w pokoju. Rano dał znać że chce wyjść. Jest bardzo spokojny, chociaż trochę wystraszony. Udało nam się go wykąpać, zjadł śniadanie i wydaje się że się u nas zaaklimatyzuje :)" Quote
zerduszko Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Taki agresor i dał się wykąpać :p Świetny chłopak z niego :loveu: Quote
malawaszka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 :multi::multi::multi: Guteczku bądź szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 zerduszko tiaaa agresor - tak się właśnie tworzą plotki ;) malawaszko będzie szczęśliwy - a wkrótce jedzie na wakacje :) Quote
malawaszka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='weszka'] malawaszko będzie szczęśliwy - a wkrótce jedzie na wakacje :) noo tylko niech pilnują chłopaka jak oka w głowie :loveu: Quote
zerduszko Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Zrobiłam przelew za bazarek 100 zł [w sumie na razie 110]. Coś tam jeszcze sie po zakończeniu sprzedało ;) takze za to i ewentualnie za filiżanki ;) po weekendzie przelew puszczę, ale to chyba już wsio dla Gabi. Quote
malawaszka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 wowww cudnie Zerduszko :multi: :loveu: to z mojego też będzie dla Gabulinki już SUPER!!!!!! to już chyba trzeci bazarek robiony na innego psiaka, a zostaje dla Gabi :lol: :multi: Quote
Poker Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 to świetne wiadomości :multi:, niech się Guciowi wiedzie jak najlepiej w jego domku :lol: Gabi ma z jednej strony szczęście, a z drugiej byłoby lepiej , gdyby tych pieniędzy po innych psach nie potrzebowała :roll: Jak " braciszek" Duni znalazł domek to może teraz jej się poszczęści :evil_lol::-( Quote
malawaszka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Poker napisał(a): Jak " braciszek" Duni znalazł domek to może teraz jej się poszczęści :evil_lol::-( własnie ją dałam na gratkę po Gutku bo zostało trochę wyróżnienia, ale łatwiej byłoby jakby była obcięta "na sznaucera" bo ludzie nie widzą :shake: Quote
AMIGA Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='AMIGA']Do 80 zł, o których już pisalam wcześniej doszly 99 zł od Poker :loveu: Wielie dzięki. Mamy więc 179 zł Sprwdziłam - Guciol przebywa w hotelu 18 dób , po 15 zł każda. Potrzebne jest więc na hotel 270 zł . Na konto wpłyneło 100 zł od zerduszko dla Gucia i Gabi z bazarku. Czy pozwolicie, żeby z tych 100 zł przeznaczyć 9 zł na Gabi? Wtedy sprawa finansów Gucia byłaby zamknięta Quote
weszka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Wspaniałe cioteczki :) Gucio nie dość że spłacony to jeszcze cały zadowolony z domku. Pisała dzisiaj Ania że ma się świetnie, został sam w domu na próbę i nic nie nabroił, jest czysty, grzeczny i słodki :) Quote
malawaszka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 cudne wieści :loveu::loveu::loveu: wiedziałam, że to kochany chłopak jest :loveu::loveu::loveu: Quote
zerduszko Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Tez się cieszę :multi: Ps. Amiga, jak pisałam wczesniej, kasa do podziału wedle uznania. Chyba, ze ktos inny ma coś przeciw ;) Quote
Recommended Posts