Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u Gucia w hotelu. Akurat był na spacerku z chłopakiem, który wyprowadza tam psiaczki. I do Gucia podeszłysmy w sumie - 3 całkiem obce osoby. A reakcja jaka? .. Merdolenie ogonkiem, a raczej kikutkiem ogonka. Wspinanie się na kolanka żeby lepiej się miziało . Zero agresji.
Pytałam pana Tomka i chłopaków o Gucia. Jest grzeczny, choć faktycznie trochę hałasliwy.
Jak już trafił do boksu, to strasznie obszczekiwał wszystkich przechodzących koło niego. Skakał przy tym prawie na wysokość mojego biustu, ale kikutkiem cały czas machał.
Oczywiście całkiem chętnie przyjął ode mnie daninę w postaci żołądeczków drobiowych.
No a teraz druga sprawa - byłysmy z weszką u tej pani, o której wczoraj pisałam na wizycie przedadopcyjnej.
My jesteśmy z weszką zdania, że to dobry domek dla Gucia. Pani miała już wcześniej psy, leczyla bardzo długo swoją chorą jamniczkę i strasznie nadal przezywa jej stratę.
W czwartek rano jedziemy razem z jej córką (dorosłą) do hotelu na zaprezentowanie się wspólnie - Gucia pani i panią Guciowi. Jezeli tylko Gucio zaakceptuje panią i jej córkę, to Gucio od czwartku będzie miał domek:p

Posted

[quote name='Asior']noooo... ja lubię takie "trudne" psiaki :cool3:
To popatrz sobie na wtek Rokitka ,nie dosc ze byl na obserwcji ze niby kogos ugryzl to jeszcze zostal adoptowany ze schroniska w jastrzebiu do bytomia ,a tam ludzie gio wyzucili z domu i dostal sie do schronsika w bytomu ale jest juz w hotelu bezpieczny i jakos nikogo nie chce grysc ,a dotego jest podobny do Gucia:loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/f96/ratunku-ze-schronu-do-schronu-jest-w-hotelu-prosimy-o-pomoc-finansowa-127064/index73.html

Posted

Niech to .............................:angryy:
Właśnie miałam telefon, że pani nie może dzisiaj jechać ze mną, że się rozchorowała. Że musi porobić badania, no i Gucio biedak nadal musi "zalegać" w hotelu:placz::placz:

Posted

AMIGA napisał(a):
Niech to .............................:angryy:
Właśnie miałam telefon, że pani nie może dzisiaj jechać ze mną, że się rozchorowała. Że musi porobić badania, no i Gucio biedak nadal musi "zalegać" w hotelu:placz::placz:

o 6.51 miałaś telefon? :crazyeye: ale to znaczy, że całkiem zrezygnowała?

Posted

Tak wcześnie miałam tel. bo byłyśmy umówione na 7,30.
Pani twierdzi, że jesli mniej więcej za dwa tygodnie Gucio jeszcze będzie do adopcji, to ona go weźmie. Pani ma robic jakieś badania, bo jej coś tam z wynikami watrobowymi nie tak wyszło.
I uważa, zresztą słusznie, że nie chciałaby małego tak zaraz na samym początku zostawiać całkiem samego w domu

Posted

kobitki przydałby sie jakieś bazarki na opłacenie hoteliku - ja mam dostać jakieś ksiązki od jednej z e-sznauceromaniaczek to wystawię, kto będzie pilotował finanse Gutka?

Posted

no pewnie że tak! dorzucę do książek, ale najpierw muszę je dostać no i nie wiem kiedy to będzie, jutro poszukam co mam jeszcze u siebie co by się nadało - miałam nadzieję, że mama moja się pozbędzie chociaż części swoich bibelotów, które POSIADA w szafkach bo ostatnio je przeglądała, ale NIE - WSZSTKO jej SIĘ PRZYDA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha! będę po jednym wykradać to nawet nie zauważy :errrr:

Posted

Jeśli byłoby tak wygodnie, to ja mogę poprowadzić finanse Gucia, bo i tak najczęściej ja płacę pieniążki w hotelu. Tylko trochę się boję, żebym się nie pogubiła, bo nie zawsze ludziska piszą na przelewie na jakiego pieska płacą.

Posted

AMIGA napisał(a):
Jeśli byłoby tak wygodnie, to ja mogę poprowadzić finanse Gucia, bo i tak najczęściej ja płacę pieniążki w hotelu. Tylko trochę się boję, żebym się nie pogubiła, bo nie zawsze ludziska piszą na przelewie na jakiego pieska płacą.

noo żeby tylko były jakiekolwiek przelewy :roll: