Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo i od razu lepszy obraz psiaka mamy :loveu: dzięki :Rose: i wspaniale, że jest wykastrowany - ufff! moja Luna też by na pewno ugryzł jakby jakiś obcy facet próbowal ją na ulicy złapać więc nie musi być ten psiak taki straszny, ale jak będziecie to proszę sprawdźcie go, najlepiej na spacerku :modla:

Ja bym też ugryzła takiego faceta :diabloti:

Mam nadzieję, ze fajny chłopak pod tym filcem się czai :loveu: i z urody, i z charakteru :p

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='weszka']Dokładnie tak. Czy któraś z cioteczek schroniskowych wolontariuszek dałaby radę wziąć go na spacer????

mogę go wziąć, nie ma sprawy, ale dopiero w niedziele

Posted

Napewno był biedak mocno zestresowany - ul Reymonta to przecież środek miasta, ruch, szum, no i jeszcze ktoś go chciał złapać. Nic dziwnego, że chłopak się zdenerwował.

Posted

jeszcze moja Dunieczka nie pojechała,ą już tyle ciotek mnie napastuje :placz: i co ja mam zrobić biedna?
Muszę się rozejrzeć czy nie ma jakiejś bidy w naszym schronie, która pilnie potrzebuje pomocy:-(
A nie boicie ,że ja psy ZJADAM :crazyeye:

Posted

Poker napisał(a):
jeszcze moja Dunieczka nie pojechała,ą już tyle ciotek mnie napastuje :placz: i co ja mam zrobić biedna?
Muszę się rozejrzeć czy nie ma jakiejś bidy w naszym schronie, która pilnie potrzebuje pomocy:-(
A nie boicie ,że ja psy ZJADAM :crazyeye:

POKERKU, ja myślę, ze Ty była byś bardzo bardzo odpowiednim tymczasem dla tego dzikuska....
Dunieczkę - sunie z łańcucha przerobiłaś na psa domowego....
Dajecie oboje z TŻ taką ilość miłosci zwierzakom, ze to jest najwspanialszy dar, jaki mozecie mieć....
Prosiła bym tylko, zebyś miała tego biedaka na uwadze :) wstawiłam Ci jego wątek z nadzieją, ze zakłuje Cię w serducho i zgodzisz się go wyprowadzić "na ludzi"

Posted

Patrzcie ile adwokatek się zleciało :crazyeye::eviltong:
A ten psiaczek nie zdeprawuje moich psiaków? poczekam co pokaże spacer z nim , bo dopiero wygoił mi się palec po 6 miesiącach, który chciał mi szitzak odgryźć , gdy usiłowałam go ratować z jezdni pełnej pędzących samochodów.
Mój mąż zakochał się w suniach :loveu:
A za Dunią i tak będziemy tęsknić :placz:

Posted

Poker napisał(a):
Patrzcie ile adwokatek się zleciało :crazyeye::eviltong:
A ten psiaczek nie zdeprawuje moich psiaków? poczekam co pokaże spacer z nim , bo dopiero wygoił mi się palec po 6 miesiącach, który chciał mi szitzak odgryźć , gdy usiłowałam go ratować z jezdni pełnej pędzących samochodów.
Mój mąż zakochał się w suniach :loveu:
A za Dunią i tak będziemy tęsknić :placz:

a kto nie :shake: najwazniejsze,by dom byl boski ..tak to jest jak chcesz pomagać trzeba się rozstać :oops:

Posted

Cioteczki a o której byście się w niedzielę wybierały do schroniska? Może udałoby mi sie podjechać po pierwsze z aparatem żeby lepsze zdjecia zrobić, a po drugie może dałoby się go opitolić w schronisku gdybym wzieła sprzęt??

Posted

Byłoby super !!
Ja mam tez niestety gości, bo tez bym chętnie pomogła.
W trzymaniu sznaucera do strzyzenia już mam trochę wprawę :evil_lol:- oczywiście o ile ten sznaucer pozwoli sobie założyć kaganiec na pychola

Posted

Ank@2 napisał(a):
Będę od 10 do 14, a może nawet do 17 ; od 14-15 jest 'przerwa obiadowa' :p

A jest szansa na zorganizowanie w schronisku miejsca do ostrzyżenia sznupka?

Posted

AMIGA napisał(a):
oczywiście o ile ten sznaucer pozwoli sobie założyć kaganiec na pychola

taaaa:evil_lol: już to widze :cool3:
weszka napisał(a):
A jest szansa na zorganizowanie w schronisku miejsca do ostrzyżenia sznupka?

zawsze strzygą na korytarzu naprzeciwko komputera.. ale myśle, ze można by go do "naszego" pokoju wsadzić...

dziołszki a Wy będziecie w sobotę czy niedziele???

Posted

malawaszka napisał(a):
i co i co? będą jutro wieści?

no właśnie ???
ja jutro idę do schroniska, tylko będę pewnie koło 11.
Może się umówimy na jakąś konkretną godzinę ?? 12?