zerduszko Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 malawaszka napisał(a):nooo i od razu lepszy obraz psiaka mamy :loveu: dzięki :Rose: i wspaniale, że jest wykastrowany - ufff! moja Luna też by na pewno ugryzł jakby jakiś obcy facet próbowal ją na ulicy złapać więc nie musi być ten psiak taki straszny, ale jak będziecie to proszę sprawdźcie go, najlepiej na spacerku :modla: Ja bym też ugryzła takiego faceta :diabloti: Mam nadzieję, ze fajny chłopak pod tym filcem się czai :loveu: i z urody, i z charakteru :p Quote
Ank@ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='weszka']Dokładnie tak. Czy któraś z cioteczek schroniskowych wolontariuszek dałaby radę wziąć go na spacer???? mogę go wziąć, nie ma sprawy, ale dopiero w niedziele Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Ank@2 napisał(a):mogę go wziąć, nie ma sprawy, ale dopiero w niedziele super - oby pogoda dopisała :kciuki: Quote
AMIGA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Napewno był biedak mocno zestresowany - ul Reymonta to przecież środek miasta, ruch, szum, no i jeszcze ktoś go chciał złapać. Nic dziwnego, że chłopak się zdenerwował. Quote
weszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Czekamy do niedzieli. Ale i tak już lepsze wieści się tu pojawiają. Biedaczysko :( Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Śniłeś mi się dzisiaj Guteczku:placz: - i byłeś bardzo fajnym psiakiem :loveu: Quote
Poker Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 jeszcze moja Dunieczka nie pojechała,ą już tyle ciotek mnie napastuje :placz: i co ja mam zrobić biedna? Muszę się rozejrzeć czy nie ma jakiejś bidy w naszym schronie, która pilnie potrzebuje pomocy:-( A nie boicie ,że ja psy ZJADAM :crazyeye: Quote
Asior Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Poker napisał(a):jeszcze moja Dunieczka nie pojechała,ą już tyle ciotek mnie napastuje :placz: i co ja mam zrobić biedna? Muszę się rozejrzeć czy nie ma jakiejś bidy w naszym schronie, która pilnie potrzebuje pomocy:-( A nie boicie ,że ja psy ZJADAM :crazyeye: POKERKU, ja myślę, ze Ty była byś bardzo bardzo odpowiednim tymczasem dla tego dzikuska.... Dunieczkę - sunie z łańcucha przerobiłaś na psa domowego.... Dajecie oboje z TŻ taką ilość miłosci zwierzakom, ze to jest najwspanialszy dar, jaki mozecie mieć.... Prosiła bym tylko, zebyś miała tego biedaka na uwadze :) wstawiłam Ci jego wątek z nadzieją, ze zakłuje Cię w serducho i zgodzisz się go wyprowadzić "na ludzi" Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Asior Ty kombinatorze :evil_lol: Poker - fajne spodnie rozdajesz na bazarku więc na pewno psów nie jadasz :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 poker jakie molestowanie ?:crazyeye: po prostu chcemy byś nie tęskniła zbytnio za Dunią:loveu: Quote
Poker Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Patrzcie ile adwokatek się zleciało :crazyeye::eviltong: A ten psiaczek nie zdeprawuje moich psiaków? poczekam co pokaże spacer z nim , bo dopiero wygoił mi się palec po 6 miesiącach, który chciał mi szitzak odgryźć , gdy usiłowałam go ratować z jezdni pełnej pędzących samochodów. Mój mąż zakochał się w suniach :loveu: A za Dunią i tak będziemy tęsknić :placz: Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Co najwyżej nauczy ich szczekać :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Poker napisał(a):Patrzcie ile adwokatek się zleciało :crazyeye::eviltong: A ten psiaczek nie zdeprawuje moich psiaków? poczekam co pokaże spacer z nim , bo dopiero wygoił mi się palec po 6 miesiącach, który chciał mi szitzak odgryźć , gdy usiłowałam go ratować z jezdni pełnej pędzących samochodów. Mój mąż zakochał się w suniach :loveu: A za Dunią i tak będziemy tęsknić :placz: a kto nie :shake: najwazniejsze,by dom byl boski ..tak to jest jak chcesz pomagać trzeba się rozstać :oops: Quote
malawaszka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Maluszek w górę i cierpliwie czekamy na wiesci z pierdla :p Quote
weszka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Cioteczki a o której byście się w niedzielę wybierały do schroniska? Może udałoby mi sie podjechać po pierwsze z aparatem żeby lepsze zdjecia zrobić, a po drugie może dałoby się go opitolić w schronisku gdybym wzieła sprzęt?? Quote
Ank@ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Będę od 10 do 14, a może nawet do 17 ; od 14-15 jest 'przerwa obiadowa' :p Quote
j3nny Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ja sie na razie godzinowo nie deklaruje, bo nie wiem czy nie bede miec w niedziele gosci Quote
AMIGA Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Byłoby super !! Ja mam tez niestety gości, bo tez bym chętnie pomogła. W trzymaniu sznaucera do strzyzenia już mam trochę wprawę :evil_lol:- oczywiście o ile ten sznaucer pozwoli sobie założyć kaganiec na pychola Quote
weszka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ank@2 napisał(a):Będę od 10 do 14, a może nawet do 17 ; od 14-15 jest 'przerwa obiadowa' :p A jest szansa na zorganizowanie w schronisku miejsca do ostrzyżenia sznupka? Quote
malawaszka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 jeny byłoby super!!!! weszka obadałabyś drania przy okazji czy jest gagatek czy po prostu sznup mały wystrachany Quote
Asior Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 AMIGA napisał(a):oczywiście o ile ten sznaucer pozwoli sobie założyć kaganiec na pychola taaaa:evil_lol: już to widze :cool3: weszka napisał(a):A jest szansa na zorganizowanie w schronisku miejsca do ostrzyżenia sznupka? zawsze strzygą na korytarzu naprzeciwko komputera.. ale myśle, ze można by go do "naszego" pokoju wsadzić... dziołszki a Wy będziecie w sobotę czy niedziele??? Quote
weszka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 W sobotę mam wystawę więc jesli się uda to ja mogłabym w niedzielę. Quote
Ank@ Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 malawaszka napisał(a):i co i co? będą jutro wieści? no właśnie ??? ja jutro idę do schroniska, tylko będę pewnie koło 11. Może się umówimy na jakąś konkretną godzinę ?? 12? Quote
Recommended Posts